Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Монреал
когато разчиствам изхвърлям доста неща и така се освобождава доста място, няма нещо, което да съм изхвърлила и да ми е потрябвало, нещата, които ми се пазят ги складирам в мазето - прашно и тясно е, но с кашони се получава

Да, много си права за изхвърлянето. Тук поне има много контейнери за дарения, със сигурност ще напълня наколко торби, вместо да отиват нещата на боклука.

# 376
     Много полезна темичка! Сега обмислям превръщането на нещо като шкаф над коридор с врати откъм двете срещуположни страни /в две спални/ в нещо по-обитаемо от прашен склад за неизползвани вещи. Дали ако вътре се залепят тапети /след прахосмучене/ ще може да се събират кутии със зимни/летни дрехи? Дали има кутии на колелца, че е дълбоко?

# 377
Има кутии на колелца, различни размери.
Иначе, тези приспособления се наричат антресоьори. Може да направите два "входа" от двете страни на стаите.

# 378
Аз подредих всички подправки в бурканчета и сега търся въртяща се приставка, за да ми е по-удобно да взимам подходящо бурканче, имате ли идея къде в София мога да намеря такова?

# 379
Аз подредих всички подправки в бурканчета и сега търся въртяща се приставка, за да ми е по-удобно да взимам подходящо бурканче, имате ли идея къде в София мога да намеря такова?

В Икея има, не са много скъпи. Удобни ми изглеждат, но трябва големи шкафове за тях, че много пространство се губи така.

# 380
Благодаря ще проверя! За мястото - то и сега ми се губи, но и само местя буркани от първи ред на втори ред...

# 381
 Peace Ще се възползвам и аз от идеята за въртяща се поставка. Ъгълчето във високия шкаф ми е по-трудно да го достигам и въртяща се поставка там ще ми улесни  достъпа /живота/ Simple Smile . hailie, можеш ли да помогнеш с линк?

# 382
  • Пловдив
Благодаря ви за информацията, че чрез Еконт може да се поръчва от Икеа! Ще премеря дали този рафт може да ми свърши работа.

# 383
Благодаря ви за информацията, че чрез Еконт може да се поръчва от Икеа! Ще премеря дали този рафт може да ми свърши работа.

Ако ти трябва инфо за продукта - имам и големия, и малкия рафт.

# 384
Има кутии на колелца, различни размери.
Иначе, тези приспособления се наричат антресоьори. Може да направите два "входа" от двете страни на стаите.
   Блатодаря, ще търся. Те входовете съществуват, сега просто реших да ги "облагородя" и да поемат функцията на част от гардеробите - мразя тези мебели, гълтачи на място са, та търся варианти...

# 385
Peace Ще се възползвам и аз от идеята за въртяща се поставка. Ъгълчето във високия шкаф ми е по-трудно да го достигам и въртяща се поставка там ще ми улесни  достъпа /живота/ Simple Smile . hailie, можеш ли да помогнеш с линк?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36473

Обаче, сега загледах, че са 39 см в диаметър, с горните шкафове са по 30 см Thinking .

# 386
  • София
Здравейте,
много късно откривам тази прекрасна и полезна тема.
Предстои ми преместването на доста книги в едно помещение подобно на мазе.
Не искам да са в кашони,а на рафтове.Но е доста прашно(в съседство е
котелното) и не знам как да организирам нещата.
Приемам всякакви предложения. Hug

# 387
Вкъщи смятаме да ползваме серията Expedit от Икеа за книгите.

# 388
Здравейте,
много късно откривам тази прекрасна и полезна тема.
Предстои ми преместването на доста книги в едно помещение подобно на мазе.
Не искам да са в кашони,а на рафтове.Но е доста прашно(в съседство е
котелното) и не знам как да организирам нещата.
Приемам всякакви предложения. Hug

Първо трябва да създадеш необходимите условия на "живот" за книгите ти в помещението - влага, прах и т.н.
Иначе, хубави дървени рафтове има в Икеа. А ако искаш метален, във всеки строителен магазин - Практикер, Бриколаж и т.н.

# 389
  • София
Ще погледна тази серия Expedit.
В помещението е сухо и топло,но има прах от котлето(то е на дърва).
Дали има някакви покривала,като тези за детски колички(какво сравнение Embarassed)
Хем да е прозрачно,хем да е от по-плътен материал.
Някъде бях гледала нещо като меки гардероби със цип отпред,но нищо не откривам в нета.

Общи условия

Активация на акаунт