Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 133
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
моите са в кашони, чакат си библиотеката  Crossing Arms

# 481
  • София
На мен ето това ми допада много като евтина идея:

https://www.google.bg/search?q=bookshelves+ideas+diy&source= … %252F%3B500%3B668

"полиците" са от ъглодържачи, или както там се казват и не събират прах (рафтовете), а и са мобилни...

# 482
  • Варна
mielle, харесвам ги и тях, но мъжо като чуе дупки в стените и го хваща мензиса  Crazy Затова нещо мобилно мисля ...

# 483
  • Sofia
Книгите - в затворени шкафове с витрини! Naughty
Всичко друго събира такъв прахоляк с времето....

# 484
  • София
Книгите - в затворени шкафове с витрини! Naughty
Всичко друго събира такъв прахоляк с времето....

подкрепям. това е мебелта за книги, останалото е непрактично, неудобно и е само за декор, не за ползване.

# 485
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ в избора на шкаф за обувки за антрето. Шкафът трябва да побира около 4 чифта мъжки обувки и 4 чифта дамски. Като зимата дамските обувки всъщност са ботуши.
Загледах този тип шкафове, но не знам дали са функционални, дали побират на височина обувките и как стои въпроса с ботушите?

# 486
  • Русе
Ботушите не, също обувки от 45-6 н нагоре. Сложно е за малко антре. Имах такъв, но ние ботуши почти не носим.

# 487
  • София
Ние сме с подобен и подкрепям горното мнение, че бутуши няма как да влязат освен ако не ги смачкаш брутално.  Tired

# 488
Обикновен шкаф с рафтове е по-удобно.
Зимата махаш 1 рафт и се събират на височина ботуши.
Аз поне така съм го замислила  Simple Smile

# 489
  • Варна
Ето моето спасение

Тези вертикалните не стават, според мен  Thinking

# 490
  • София
Мира Иванова всеки път щом се прибереш явно миеш подметките, едва ли ще останат рафтовете толкова бели, ако не ги миеш   hahaha това в кръга на шегата разбира се чудесни са, но за нашите мръсни улици неподходящи  Peace
ние живеем в къща и имаме предверие,нещо като антре пред входната врата, държим обувките там, имаме ето такава стойка за обувки  Peace ботушите ги държа в картонени кутии на тавана, като им дойде времето ги вадя  Peace

# 491
  • Варна
Simple Smile Не мия нищо, имат си подложки и така се спасявам периодично ...  Peace Тук е още ново и празно ...

# 492
  • София
Аз също не знам какъв шкаф за обувки да взема,при положение,че сме 2 жени,на трима мъже ,с малко антре  Simple Smile

# 493
  • Пловдив
Благодаря ви за коментарите за шкафовете за обувки. Ще търся друг вариант.
Елказелка, виж този, хареса ми, но ботушите ми няма да влязат.

http://www.como.bg/malki-mebeli/za-antre/shkafove-za-obuvki/shka … html#.U0OqnYvVSZU на мен ми трябва за антре. В килера си имам шкаф за обувки, в който стоят прибрани в кутии. Този ми трябва за оборотните обувки, за да не се подмятат.
Много харесвам и шкафовете тип пейки, ама те нищо не побират.

# 494
  • София
Много харесвам и шкафовете тип пейки, ама те нищо не побират.

http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30157

е тва нещо събира бая обувки. пише поне 8 чифта, но и повече може. точно за оборотни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт