Пости 2013 - 2 тема

• 68 499
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
И аз нея чакам  Laughing.

По темата - вчера си взех една консерва риба тон, без да забалежа, че е пикантна.  Crazy Какво си причиних на устата ... Но беше вкусно!

# 496
  • София
Здравейте, явно съм влязла през телефона и след това спира ми праща известия на имейла за нови отговори в темата, та съм пропуснала, че е била активна. Благодаря за ЛС Hug Естествено, че съм "за" новата темата Peace Понеже прочетох набързо, решихте ли кой е подходящият раздел? Видях и че в алтернативна медицина (!?!) също може да се каже, че е подходящо Laughing

# 497
Според мен си е за "Потребителски групи"   Simple Smile и здравей!

# 498
  • В царството на игрите:)
Видях и че в алтернативна медицина (!?!) също може да се каже, че е подходящо Laughing

Бразилка, нека не е в алтернативната медицина?  EmbarassedМисля, че въобще няма да е на мястото си Rolling Eyes

Според мен си е за "Потребителски групи"   Simple Smile и здравей!

По - добре Peace

# 499
  • София
Момичета, пошегувах се за алтернативната медицина, но явно не си е проличало Grinning Много добре сте решили всичко Peace

Има ли някой готовност да я пусне и чакахте да се съберем?

Давайте да пускаме и да си пишем, пък ще избистрим 1ва страница с времето Peace

# 500
Ами аз те самоизличих като официален пускач на теми, свързани с православието Laughing.
Не че е кой знае какво, но (да се повторя) няма да мога да я направя "уютна".
Каквато съм ще пльосна едно "давайте" и веднага ще дойдат да "дават" хора, които вероятно няма да ни се ще да пишат в темичката Confused.
Т.е. няма да мога да идентифицирам темата като сериозно местенце за конкретно ориентирани хора.

# 501
  • ул. "Мечтание"
Жени, "навлеци" винаги ще има, независимо колко е ясна първата публикация. А и с времето ще се изясни какво е нужно да се добави като инфо. Simple Smile Не го мислете толкова и без притеснение пуснете темата.  Hug

# 502
Ето  Laughing!

Сега смейте да не пишете Фътре   Mr. Green Каквото съм ви натворила - това е Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722967.new#new

# 503
  • ул. "Мечтание"
 smile3501

# 504
 Hugсупер сте благодаря за рецептите ще се изпробват  малко по малко

# 505
Ура! Имаме си вече нова тема Hug

Нощни очи, имаш невероятен подпис! Peace

# 506
  bouquet благодаря за новата тема => отивам

# 507
  • София
 Записах се в новата тема. Тази няма да си я изоставяме, нали? Много си я обичам. Grinning

Правих за закуска любимите си печени филийки с домат, маслинова паста и зехтин и поръсени с риган, сусам и слънчогледови семки.

# 508
  • София
Записах се в новата тема. Тази няма да си я изоставяме, нали? Много си я обичам. Grinning

Разбира се, че няма Simple Smile

Аз в сряда приготвих сьомга и пресни картофи на фурна + салата от краставици и домати. Сутрин сме си на череши от доста време насам, независимо какъв ден е Laughing За обяд днес ще правя хумус, ще го сервирзам със зелени чушки и караставица (любима комбинация Heart Eyes). За вечеря ще е червена леща или фава, все още се колебая.

Липсва ми Петровия пост Embarassed

# 509
  • София
Какво е фава?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт