КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София - Варна - Бургас
Здравейте , може ли да се помогне със хомеопатия на човек във прединсултно състояние в болница , наливан със системи , при условие че никога не е лекуван със хомеопатия и не е минавал съответно интервю. Подобрение във болницата няма .

Ако няма аневризъм а става въпрос за исхемично състояние, а както го описваш май е така, определено може.

# 676
А няма ли начин, както е писала Шайн, да се приемат за известно време двата вида л-ва едновременно? Аз не виждам иначе кой лекар ще се съгласи да спре л-вата, като му се каже, че пациентът ще се лекува хомеопатично, без да е видял каквото и да е подобрение.

# 677
Здравейте , може ли да се помогне със хомеопатия на човек във прединсултно състояние в болница , наливан със системи , при условие че никога не е лекуван със хомеопатия и не е минавал съответно интервю. Подобрение във болницата няма .

Ако няма аневризъм а става въпрос за исхемично състояние, а както го описваш май е така, определено може.
Силен световъртеж , особено във изправено положение  /в легнало е по- добре /, гадене и мравучкане в левите крайници. Кръвното налягане е нормално за него 130/90.  На скенера няма спукан квъроносен съд.

# 678

Силен световъртеж , особено във изправено положение  /в легнало е по- добре /, гадене и мравучкане в левите крайници. Кръвното налягане е нормално за него 130/90.  На скенера няма спукан квъроносен съд.

На скенер без контрастно вещество не се вижда ако има аневризма. А това, че все още няма кръвоизлив не значи, че няма да има. Баща ми получи инсулт, приеха го във Враца, правиха му 4 (четири) скенера и си го държаха на системи, дори в болницата пак получи припадък и пак същото никакво лечение.
Преместихме го в Токуда и за 10 минути се разбра какво му е с ЯРМ. Аневризма  в мозъка и  то огромна. Това със системи не се лекува. Беше планирана операция за сутринта, но получи пак припадък и го оперираха по спешност.

Не губете време!!!! Идете в читава болница и се молете да е малкото зло!

# 679
Здравейте!Днес попаднах на темата и много бих искала да ви попитам ликоподиум в разреждане 200 как ви се струва като доза за дете под 3г?Дозировка 3 дена по 2 гранули дневно?Досега не съм давала такива потенции.Вярвам на хомеопата,но тук попаднах на мнения че високите потенции не били за малки деца което ме изненада и озадачи.Моля за мнения ако е възможно.

# 680
bubka:), няма потенции "за деца" и "не за деца". Това, което би трябвало да те притеснява, е

Цитат
Дозировка 3 дена по 2 гранули дневно

# 681
bubka:), няма потенции "за деца" и "не за деца". Това, което би трябвало да те притеснява, е

Цитат
Дозировка 3 дена по 2 гранули дневно
Ох,объркала съм.3 дена,2 пъти дневно по 2 гранули.Много ми се струва Thinking

# 682
Все същата схема - както много пъти сме повтаряли тук, че това не е класическо предписание.

# 683
Лекарката каза да ги давам на детето така на гранули.Като питах сестрата дали да ги разредя във вода,отговора беше не,те децата така ги хрускат.Понеже лекарката каза че сестрата ще ми обясни всичко за приема на гранулите.Въпроса ми е тази доза в тази потенция голяма ли е.Става дума за лечение на хронично запушен нос,след прекарана 2 месечна хрема.Няма секрети,само нслето се запушва,особено вечер като спи...Извинявам се ако е писано и обяснявано,днес бяхме на лекар,решихме го спонтанно,нямах време дори да прочета нещо допълнително.Не съм дала все още дозата понеже детето заспа като се прибрахме.

# 684
За какъв лекар става въпрос? Предполагам, че не сте били при класически хомеопат, но съм изненадана от предписаната потенция. Как протече прегледа преди да изпишат точно това лекарство? По принцип хомеопатичният преглед-интервю трае около два часа, преди да се определи правилното за конкретното дете и състоянието му лекарство.
Може да прочетете повече за хомеопатията, ако имате желание: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

# 685
За какъв лекар става въпрос? Предполагам, че не сте били при класически хомеопат, но съм изненадана от предписаната потенция. Как протече прегледа преди да изпишат точно това лекарство? По принцип хомеопатичният преглед-интервю трае около два часа, преди да се определи правилното за конкретното дете и състоянието му лекарство.
Може да прочетете повече за хомеопатията, ако имате желание: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0
Бяхме точно при класически хомеопат.Интервюто беше към 50 минути в които ни питаха какво ли не за детето,неговите вкусове,страхове,любими и омразни неща и т.н...хапчетата ни ги дадоха в кабинета.Преди малко прочетох че "Френската фирма „Боарон” предлага лекарства с разреждане (потенция) 5СН, 9СН, 12СН, 15СН и 30СН. Други школи (класическата хомеопатия) използват главно разреждания от 6CH, 30СН, 200СН, 1М (=1000СН), 10М (=10 000СН)."Значи потенцията която е изписана е по средата.
Сега ще разгледам темата от линка,благодаря Hug

# 686
bubka:), тук ще пиша направо - не е класически хомеопат този, при когото сте попаднали. Предписанието му не е според приницпите на класическата хомеопатия. Ако почетеш малко повече от линка, който са ти дали, ще ти стане по-ясно.

А това:
Цитат
Други школи (класическата хомеопатия) използват главно разреждания от 6CH, 30СН, 200СН, 1М (=1000СН), 10М (=10 000СН)

просто не отговаря на истината.

Да не говорим, че класическата хомеопатия не е "друга школа", а единственият начин, по който би трябвало да се практикува хомеопатия.

# 687
Сега започнах да чета линка който ми даде fata_morgana.
Досега сме пробвали и при още един хомеопат за лечение на ангина и да ви кажа,пак предписа гранули(от аптеката),пак без разреждане във вода и директно даване на детето...Миналото лято пак при този хомеопат ходихме за повлияване на безпокойство при щерката,изписа висока потенция гранули,давахме на 2 пъти за един ден.Но понеже се разочаровахме ,сега пробваме при друг лекар.И двамата при които ходихме са класически хомеопати.Няма как да споря с тях че не са такива.Втория лекар дори е магистър.

# 688
  • София - Варна - Бургас
Бубка, Магистри по Хомеопатия ня-ма.

# 689
Здравейте! Някой може ли да каже с няколко изречения в какво би трябвало да се състои едно интервю. Да описвам болестите си ли, да описавма характера си ли, и трябва ли разговора да е разговор между двама души.....или пациента/клиента говори, а хомеопата само слуша и призовава за говорене без насочване на разговора.

Прочетох темата информативно за хомеопатията, но не става ясно. Попаднах на две коренно различни интервюта последните шест месеца и съм шокирана и от двете. Явно ми трябва нещо по средата ама то става луда работа, първо да попаднеш на хомеопат което е трудна работа, второ той пък да си играе на тото едно от незнам си колко лекарства.
Аз съм сигурна че ако отида при 15 хомеопата(нали нямам намерение чак толкова) ще ми изпишат 15 различни лекарства, та какво означава това?!

Общи условия

Активация на акаунт