КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 084
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Има. Пожелавам ви да попаднете на читав хомеопат, който ще оцени ясно състоянието ви и няма да ви плиска с хладка вода, че хомеопатията е всесилна.
Случаята ви ще бъде индивидуален, зависи от куп фактори, включително обратимостта на патологията. Ако има необратимост (нов бъбрек например няма как да порастне), поне процесът ще бъде стопиран.

# 586
  • Пловдив
Аз така и не мога да разбера от какво се зачервява окото на детето Thinking Винаги почва от дясното,в единия край,после и цялото...Понякога се пренася и на лявото.Не го боли,нищо,просто се зачервява...Не е нормално да  е така обаче.

# 587
Мечка Малинарка, благодаря  Simple Smile !

# 588
  • Русе
Да попитам нещо. Дадох преди малко лекарството на моя син, а той взе, че се напръска с парфюм, защото ще излизаме след малко. Възможно ли е да антидотира newsm78

# 589
Вихронрав при мен подобен проблем е повлиян благоприятно. Да си призная - комбинирам с упражнения от йога в къщи. Мисля може и с достатъчно други гимнастики да се работи успоредно.
С напредване на лечението, обаче установих, че по-скоро главоболието не е от шиповете. Ама това вече е индивидуалността на всеки от нас.

# 590
А как се установява дали е от шипове? Моята масажистка каза, че ми напипва някакви и сигурно и те са някакъв фактор за моето главоболие.
Шиповете са отлагания и би трябвало с разни гладувания да намалеят. Масажи също много помагат, както и гимнастика. На мен йога и тази на Норбеков.
Хомеопатията със сигурност също.

# 591
Шипчетата се установяват с рентгенова снимка. Ако искате по-детайлна информация - скенер на съответната част от гръбнака. Това са безспорните методи. Напълно нормално е по време на масаж да се усетят.
DarinaK, имам подозрения, че главоболието е в резултат на комплекс от фактори, като всичко.

# 592
Шипчетата се установяват с рентгенова снимка. Ако искате по-детайлна информация - скенер на съответната част от гръбнака. Това са безспорните методи. Напълно нормално е по време на масаж да се усетят.
DarinaK, имам подозрения, че главоболието е в резултат на комплекс от фактори, като всичко.

обикновено такива подозрения се потвърждават Simple Smile ще разбереш и ще се отъвреш от това. Успех!

# 593
  • Бургас
Аз да попитам на първоначалното ви интервю питаха ли ви за всички болести и симотоми извън гриповете, които сте имали по години. Имам чувството, че моя малко претупа нещата. Също открих, че на всички със съмнения за грип изписвс Инфлуенцинум, независимо, че не при всички симптомите са еднакви.

# 594
Аз да попитам на първоначалното ви интервю питаха ли ви за всички болести и симотоми извън гриповете, които сте имали по години. Имам чувството, че моя малко претупа нещата. Също открих, че на всички със съмнения за грип изписвс Инфлуенцинум, независимо, че не при всички симптомите са еднакви.

Явно не иде реч за класическа хомеопатия. Прочетете темата Информативно за хомеопатията, тази и предишните на тази и ще разберете защо.

# 595
Здравейте,
понеже има доста изписано по темата, а спешно трябва да се консултирам с доктор, някой може ли да препоръча добър хомеопатии в гр.Русе?

# 596
  • Русе
Здравейте,
понеже има доста изписано по темата, а спешно трябва да се консултирам с доктор, някой може ли да препоръча добър хомеопатии в гр.Русе?
Няма такъв в Русе. Всичко, що се титулува "хомеопат" лекува боаронски(всъщност знам за трима такива).

# 597
Здравейте,
Няма такъв в Русе. Всичко, що се титулува "хомеопат" лекува боаронски(всъщност знам за трима такива).

Поправете ме ако греша, нова съм в лечението с хомеопатия, но доколкото разбрах, не даването на боаронски л-ва е проблемът, а тяхното смесване. Така - според моя хомеопат (имена не искам да споменавам) при остри състояния това е допустимо. Днес например освен Инфлуенцинум на 4 часа добави Калиум Бихроникум и Спонг на дъщеря ми. Състоянието и определено не е остро, кашля леко и има заден ринит. Моля за вашето мнение по въпроса, защото не искам да си губя времето, а и да си тровя децата не искам Tired

# 598
Здравейте,

Поправете ме ако греша, нова съм в лечението с хомеопатия, но доколкото разбрах, не даването на боаронски л-ва е проблемът, а тяхното смесване. Така - според моя хомеопат (имена не искам да споменавам) при остри състояния това е допустимо. Днес например освен Инфлуенцинум на 4 часа добави Калиум Бихроникум и Спонг на дъщеря ми. Състоянието и определено не е остро, кашля леко и има заден ринит. Моля за вашето мнение по въпроса, защото не искам да си губя времето, а и да си тровя децата не искам Tired

Според принципите на класическата хомеопатия в този случай не е допустимо. Изчаква се за ясна картина, ако пациентът няма такава. Ако състоянието е все така - леко, но постоянно - е хроника, която изисква друг вид предписание.

Цитат
не даването на боаронски л-ва е проблемът, а тяхното смесване
Това е вярно и е един от проблемите.

# 599
  • Бургас
А някой знае ли кой софтуер ползват бг хомеопатите?

Общи условия

Активация на акаунт