колко пъти седмично перете в пералнята?

• 7 660
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз пускам по 1 пералня на ден, че няма къде да простирам.
Понякога лятото стават и 2.

# 61
Ауу това ми беше любимо, разнасянето да мръсни и чисти дрехи между къщите😂
На никого не му е любимо, но при недовършена къща и работа по нея, няма къде да се пере. Освен на реката, но и река няма там.

# 62
  • София
Просто ми върна спомени от преди няколко месеца, на мен, в моето ежедневие... Нищо към теб насочено не съм казала.

# 63
  • София
Тъкмо и аз да се включа с коментар какво толкова събирате за пералня всеки ден и преброих колко съм пуснала вчера и днес -5  броя. През седмицата пускам, ако се наложи. Основното е в почивните дни.

# 64
И за го минах това с разноса на пране, първо от апартамента към къщата изпраните да съхнат на чист въздух.
 После от къщата към апартамента да се изперат, докато не купих и тук пералня и не заживях в къщата.
Сега сме трима през ден със сигурност има цветна пералня. До миналата седмица една с униформените тениски на детето -чисто бели, и една с униформените на мъжа ми (през зимата целия комплект не се събират в една та тогава е едно вечно пране). Една със спално бельо и хавлии и поне още една с домашните дрехи. Моите неща понякога и на кратка програма минават. Около 5-6 седмично имаме сигурно. 2013 с две малки деца са били двойно.

# 65
Привет на всички, аз пера 2 пъти седмично - светло и тъмно, но моят мъж ме се е скарал,че само харча ток. Макар че пускам само на нощна тарифа. Живеем 2, има ли тук такива и колко пъти перете в пералнята?
А какво предлага мъжа ти, от чисти дрехи да ''пестиш'' или какво?Пера колкото ми се налага и според сезона.Минимум две перални седмично с дрехи на двамата.Отделно ако трябва завеси или връхни дрехи.С деца е повече и по-често, особено ако се занимават със спорт, но и тогава не съм ''пестила ток'' и вода.

Общи условия

Активация на акаунт