Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 942
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Систър, доколкото знам той участва в театрални постановки и като гледам брошурата явно ще има театрален фестивал и може би си е отбелязал кое представление да гледа Simple Smile

# 181
значи още са на 17 турски  ooooh! къде е тя още
След половината на 18-та оригинална серия са.  Peace

Дени,  Hug Кали,  Hug

Да, днес ще видим способностите на Чаги като модел.  Laughing Heart Eyes

А от другата седмица сериала ще се излъчва само във Вторник и Сряда, от 20:00 до 21:00 ч. Аз мисля, че така е по-добре.  Peace
Да, и аз мисля така, че тези 20-тни серии малко ме нервят, тъкмо да започне и трябва да свърши...Не стига, че от толкова раздробяване си губи смисъла, забравяш за началото...Но какво да се прави БТВ си е БТВ, не го правят за първи път, няма и да е за последен...Незнам аз, ако трябваше да го гледам само по ТВ, дали щях да се стърпя, може би нямаше да дочакам края, какво края много преди края щях да съм се отказала... Joy

# 182
Не само в туитър, а и тук. Не съм задавала въпрос, за да очаквам отговор, но обикновено всички се поздравявате, а аз дори и да пиша, не го правите, не че е нещо кой знае какво, не го казвам, за да се оплаквам, просто ми направи впечатление  Peace
А за туитър трудно е да, особено ако имаш 20 туита, трудно може да им хванеш нишката.
Не ми пречи, момичета, аз пак си ви чета и следя и тук и в туитър

Hug
Дени,
Скрит текст:
лично аз поздравявам когато се появя за първи път през деня, независимо по кое време е. В последствие също поздравявам появилите се след мен и т.н., но не поздравявам всяка персонално, защото не искам постовете ми да са спам, а и какво би станало ако всяка поздравява всяка, ще сме като на седянка!?!

# 183
  • Под Сините камъни
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често

# 184
Систър, доколкото знам той участва в театрални постановки и като гледам брошурата явно ще има театрален фестивал и може би си е отбелязал кое представление да гледа Simple Smile
сигурно сис,ама поне да беше снимал да се вижда какво е заградил

# 185
Дени,  Hug съжалявам, че си се почувствала така.  Rolling Eyes Аз за това като поздравявам някого, ви поздравявам всички, а не ви изброявам, защото неволно ще изпусна някого, защото сме наистина много.

Манка, пише се Фериха, а се произнася Фериа/Ферия. А по БТВ не го произнасят Фейрия, поне не съм чула така - казват си Ферия. newsm78

Рая,  Hug  няма проблем, не го приемам лично, просто ви го споделих, а и наистина ти винаги поздравяваш всички  Peace

Скрит текст:
Нямам спомен, някоя да е влязла през деня от редовно пишещите и да не е поздравила. ooooh!
Отпи ми се и кафе, и всичко, явно настъпването на пролетта не ни се отразява добре, и сме станали много чувствителни.
Хубав ден.

# 186
Дени,мен да не мислиш,че ме виждаха в началото,ама аз нали съм си малко нахална и взеха,че ме приеха  Joy

# 187
Според мен всички се поздравяме, ако случайно не отразим нечий пост, то не е нарочно, а е неволно, тъй като както казах сме много.
Наде,  Hug не се сърди.
Благодаря ти за ФЕмирското кафе.   bouquet

# 188
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Дени,  Hug съжалявам, че си се почувствала така.  Rolling Eyes Аз за това като поздравявам някого, ви поздравявам всички, а не ви изброявам, защото неволно ще изпусна някого, защото сме наистина много.

Манка, пише се Фериха, а се произнася Фериа/Ферия. А по БТВ не го произнасят Фейрия, поне не съм чула така - казват си Ферия. newsm78

Рая,  Hug  няма проблем, не го приемам лично, просто ви го споделих, а и наистина ти винаги поздравяваш всички  Peace

Скрит текст:
Нямам спомен, някоя да е влязла през деня от редовно пишещите и да не е поздравила. ooooh!
Отпи ми се и кафе, и всичко, явно настъпването на пролетта не ни се отразява добре, и сме станали много чувствителни.
Хубав ден.
Наде без тия.Да няма сърдити въобще толкова ни е хубава темата.Както казах и аз много сме момичетата тук не може да не се пропусне нещо.Айде сега по едно фрапенце от мен
И при нас заваля  ooooh! Пфу да му се невиди

# 189
Пепи,  Hug благодаря за фрапето. Добре ще ми се отрази в това дъждовно време.  Rolling Eyes

# 190
  • Стара Загора
Наде,
Скрит текст:
Hug  не съм искала нито да те обидя, нито нищо, просто го споделих с вас, извинявай, че така си ме разбрала. Не съм казала, че конкретно ти не си ме поздравила, не исках такъв проблем от това, определено! Не говоря и конкретно за поздрава, разбира се, че не могат да се поздравят всичко, защото неминуемо ще бъде пропуснат някой, казвам, че дори когато изкажа мнение, ми се искало някой да се съгласи или дори да поспори с мен, ей така лаф да има. Извинявай още веднъж, черпя те едно кафе, не ми отказвай   Peace    Hug  
Рени, права си , а и в моите крачоли място чок  Peace[/b]

# 191
# 192
Дении следвам те душко  Wink.Не са притеснявай и мен не винаги ме отразяват  Mr. Green ама много сме не мой ни запомнят всички,а и аз не пиша много често
пиши пиши,даже и ти поканена на бъдещото парти на морето  Mr. Green ще има и специални гости от чужбина  Joy

# 193
Момичета  Hug ей така най-обичам да ви поздравявам-накуп  Laughing

А и иначе нормално е понякога да се пропускаме:много сме,някой пишем по-често и се познаваме доста от преди това,но мисля,че темата е едно уютно място,където всички се чувстваме добре и затова сме тук.

Наде, след малко си взимам от чудесното ФЕмирско кафе,че наистина ми липсваше.  Hug

Сис, голям сладур и пухкавелко тоз котак  Joy

# 194
Време е за следобедно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт