Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 867
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Зверче,  bouquet

Иве, Hug благодаря за рецептата!  bouquet Аз съм същия калибър - 171 см 56 кг , ама вече съм дъртичко...та ми се иска малко да понапълнея сякаш... Rolling Eyes
хаха наскоро си мислих за това че като си по с мазничко си по добре сякъш Mr. Green

по тоя повод тук във Варна има един гледач

Скрит текст:
който докато ме видя и ми предрече кво ме чака...засега само в едно е сгрешил...та той ми каза че ще бъда много сбръчкано и слабо бабе Joy Joy Joy.....и моите приятелки да не останат назад и те АМИ НИЕ....а вие ще се търкаляте вика Joy Joy Joy Joy

# 391
Илди  Hug, Рени,  HugРая,  Hug Ирка,  Hug Вяра,  Hug Релаксче Hug

тука не си виждам името  Laughing, ама си взимам
Не пипай fightтова е за горе споменатите Naughty

bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy късно е либе за китка вече пипнах  Mr. Green

# 392

Това е за всички ви за това че ми е голямо удоволствие че съм в такава готина група. Hug

Заповядай те.

# 393
Hug

Ива Joy Joy

Галя  bouquet и от тез ще копна Mr. Green

# 394
Лудосче, Галя,   bouquet ще се пръсна от толкова много ядене.  Laughing Но нека има.  Heart Eyes

Скрит текст:

# 395
Скрит текст:
Момичета,
Да не се тревожим за севгилитата на Чагито, защото те са временно увлечение. Чаги е твърде млад и сега му е времето да учи, да трупа знания, умения, житейски опит, да гради кариера, да се забавлява, да допуска грешки и да се учи от тях. Бъдещето е пред него, има толкова много неща да изживее и доста да се потруди, т.к. е лесно да се изкачиш на върха, но е много трудно да се задържиш там продължително време. Красивата външност помага, но само тя не е достатъчна. Колкото и завладяващо да е екранното ти присъствие, участието ти в два-три сериала не те прави изявен актьор, то е само успешно начало на бъдеща кариера и от теб зависи дали ще се провалиш или ще се утвърдиш с нови и много по-високи постижения. А като те връхлети славата, става още по-сложно. Приятно е да имаш много фенки, които непрекъснато да те обграждат с внимание и да ти казват, че си обичан и желан, но трудно се понася непрестанното преследване, невъзможността  да отидеш там, закъдето си тръгнал, клюките и измишльотините, в случай,че са те засякли с твой познат от противоположния пол, невярната информация, коята пускат медиите с цел ефтини сензации или да те уязвят.
Естествено е, че нашето момче ще излиза с абли и мумии, защото не иска, а и няма време за сериозна връзка. Годежите и сватбите са твърде далеч от него на сегашния етап, с изключение на тези пред камерата. Да не забравяме, че колкото и да се е европеизирала Турция, много от традициите все още се спазват. Няма как много младо момиче от добро семейство, интелигентно, образовано, възпитано и красиво и да се съгласи да поддържа интимна връзка  и да живее с някого без годеж и уговорка за брак, та дори и това да е наш Чаги. Аз поне не знам такъв случай. Ако има, подскажете ми. Затова смятам, че не бива да съдим момчето за неподходящите му мимолетни връзки.
Като се има пред вид, че снимачният ден в Турция продължава понякога повече от 12 часа и артистите са безкрайно изморени, единственото им желение след края на работния ден е да се докопат по-бързо до възглавницата и да се наспят. Когато си работил яко и си много изморен, обикновено нямаш желание за  кекс и време за нормална сериозна връзка. А и в някои продуцентски къщи не се гледа с добро око на евентуална връзка между актьорите и актрисите, изпълняващи главните роли, защото това пречи на  общата работа и може дори да провали проекта, но се изисква на екран нещата да изглеждат така, че зрителите да са убедени, че любимците им изпитват същите силни чувства един към друг и в реалния живот.
Мисля, че и на Хазал приоритетите за момента не са свързани с обвързване и сериозна връзка. Даже ми се струва, че и прави кеф да си играе с нетактичните журналисти.
Децата са все още твърде млади и имат много време пред себе си. След няколко години всичко, свързано с личния им живот ще е ясно.
Сериалчето, както нямах намерение да го гледам, го изгледах на един дъх. Особено  първи сезон със субтитри. Някои серии или част от тях си ги гледам по няколко пъти за удоволствие. Понякога във втори сезон, в епизодите, които нямат цялостен превод, съм се чудила кой диалог на кой момент отговаря, затова благодаря на Надето за преведените моменти с описание на сцената, за която се отнасят, защото по този начин ми помага да разбера всичко правилно.  bouquet  bouquet  bouquet
Не съм гледала много турски сериали и ми е интересно да видя друг начин на живот и мислене, друга народопсихология,  различни традиции и различна култура. Естествено, че не харесвам отношението към жената, безсмислените за мен побоища, сляпото следване  на някои традиции, които аз не смятам, че са добри, но разбирам героите и техните постъпки. Съобразявам се, че сериалът е насочен преди всичко кьм турската публика и затова не се ядосвам на думите и действията на героите, които говорят това, което са написали сценаристите и се държат по начин, по който режисьорите изискват от тях.
В реалния живот в Турция има прекалено много мъже, които мислят и постъпват като Ръза и Мехмед. Почти всяка втора-трета жена е като леля Хатидже. Гюлфиданките са по-малко.
Като цяло сценарият е много добър, операторското майсторство и режисурата са на високо ниво, музикалното оформление е прекрасно, а актьорският състав е перфектно подбран. Затова всеки, който се докосне до сериала, остава запленен и трудно може да го забрави, дори и след като е изгледал всички епизоди по няколко пъти.
Финалът на втори сезон е единственото нещо, което не си е на мястото, противоречи на основната идея и логиката на сериала и стои като кръпка. Затова повечето от зрителите, включително и аз, не го приемаме. Този завършек дължим на любимия ми “велик” продуцент Фатих Аксой, на когото не смятам да благодаря, че “осакати собственото си дете”, образно казано. За нас поуката е, че е хубаво човек да има самочувствие, но прекалената  самоуверенст или самонадеяност  понякога  могат да ти изиграят лоша шега. Не приемам и ПЕ и затова нямам желание да го коментирам.
  newsm51Вземайте си Джан и Чаги, защото аз съм си харесала Хазал за снаха.newsm51

newsm10

# 396

върни го веднага  Mr. Green

# 397
  • Под Сините камъни
Ох Гале лигите ми потекоха.Взимам си веднагически.
Айде тайфа аз се наработих и е време да се прибирам у дома.До по късно! Peace

# 398
А пък аз мисля да вземам Чаги да става зет тоест мой мъж.Ще си отворим заведение ау....... Joy Mr. Green

# 399
носи я като перце  Peace...с такава лекота...и като припадна нямаше проблеми,ей така мисля че трябва да може мъжа да си носи женичката...затова поддържаме с мъжа си 20кг разлика поне  Mr. Green

# 400

Аз съм същия калибър - 171 см 56 кг , ама вече съм дъртичко...та ми се иска малко да понапълнея сякаш... Rolling Eyes
Хахаха Hugи аз съм същите размери hug

перфектни никакво напълняване  Naughty
PS: а и ще хванете да се разядете па станахме много на клона  Mr. Green

# 401
 smile3518

аз си самосервирам
ама Ча ми вика точно така джанъм  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 16:33 от Г-жа Нервакова

# 402

носи я като перце  Peace...с такава лекота...и като припадна нямаше проблеми,ей така мисля че трябва да може мъжа да си носи женичката...затова поддържаме с мъжа си 20кг разлика поне  Mr. Green
Grinning

Ч.Р.Д. на рождениците!   bouquet Живи, здрави и щастливи да са !!!

# 403
  • в подножието на планината
Галя,  bouquet и сега ако не се наядете...не знам кога вече... Joy

Иве, Hug

Скрит текст:
Ами сигурно и аз ще съм такова бабе като теб... Joy първо да доживеем да станем баби пък после ще му мислим... Mr. Green

# 404

върни го веднага  Mr. Green

и го изядох  Mr. Green връщане ЙОК  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт