Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 270

Надуфка Hug
 това коте от онзи ден го гледа милото, сигурно му се схванаха лапичките вече Embarassed

То това вече са му тикове Laughing

Много чакате на клона Laughingи с това ще си останете Mr. Green

# 271
Пепи, кога го прелъсти Джан бе.. много си бърза.  Laughing Ама не казвай само добра дума за Релакс, подшушни му нещо и за нас дее.  Laughing Пък и вземи го питай ей така за Чаги, къде е, кво прави.  Mr. Green

# 272
ами я ми кажете ( ма без да се смеете много) кой е тоя Джан ?
Бивш на Джейда, приятел на Чаги.  Laughing

И моя настоящия  Mr. Green.Зает е да не пипаш  hahaha
Релакс да му подшушна някоя добра дума за теб а?

за нея само добри...за мен лоши говори... Whistling

# 273
Що ще биеш НИНА сега не те разбирам,двамта са от доста време а и сериозна ми се види връзката им....за останалите е ясно че никакъв шанс нямаш

казвам ти го на чист френски
НО ШАНСИ  Joy Joy Joy
ти ша видиш като Джан ме уреди с Ча  Joy
ooooh!  ще видя да през крив макарон

я виж ИАН

+18

Скрит текст:

ООООООООООООООООООООООООООО стана горещо

# 274
И моя настоящия  Mr. Green.Зает е да не пипаш  hahaha
[/quote]
 Peace споко, аз съм фен на Чаги  Grinning

# 275
  • Под Сините камъни
Пепи, кога го прелъсти Джан бе.. много си бърза.  Laughing Ама не казвай само добра дума за Релакс, подшушни му нещо и за нас дее.  Laughing Пък и вземи го питай ей така за Чаги, къде е, кво прави.  Mr. Green

Няма проблеми  Peace.Ама Релакс е преди вас.Тя ме подсети за Джан.Прелъстяването е лесна работа.Той сега нали беше тъжен заради Джейда и аз на бързо го утеших.За Чаги ще го питам по натъй да не се усъмни нещо.

# 276
# 277
Ива,тука ли дето викаш,че побутнал нещо  Blush

# 278
# 279

Няма проблеми  Peace.Ама Релакс е преди вас.Тя ме подсети за Джан.Прелъстяването е лесна работа.Той сега нали беше тъжен заради Джейда и аз на бързо го утеших.За Чаги ще го питам по натъй да не се усъмни нещо.
а така  Hug

# 280
Иве, много не ми прилича този момък на Иън    newsm78

Ааа Кенан си е хубав мъж,на колко години е някой знае ли?

А Джан хич не ми изглеждаше зле след раздялата с Джейда-напротив,а и нали слуховете говорят,че той я е зарязал и тя е била нещастна.

# 281
В туитър се качват много хубави снимки. Heart Eyes

# 282
Иве, много не ми прилича този момък на Иън    newsm78

Ааа Кенан си е хубав мъж,на колко години е някой знае ли?

А Джан хич не ми изглеждаше зле след раздялата с Джейда-напротив,а и нали слуховете говорят,че той я е зарязал и тя е била нещастна.
сис той е  Peace

# 283
Вани,  Hug да, такива бяха слуховете. Самият той каза, че Джейда е била много зле след раздялата  им и е изпадала в нервни кризи и за това е била в болница.  ooooh!
А скоро нали пак ги бяха засекли заедно, но тя отрече да са се събрали-нямало никой в нейния живот.

# 284
вай бе много сте бързи с цитатите..позатрийте горещите сцени...аз докато се върна да изтрия туй онуй  Tired

Д а дааааааааа тука леко го бута,че няма рамене и не мож се спре...той не е виновен Joy Joy Joy

сега с Джан,пиша си сериозно  Mr. Green...ама моето е с дълбок замисъл всико..идеята е да не го почвам от главата за краката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт