Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 859
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Стига сте плюскали, чеее  
Това е кучето на Лара след като се е опитало да прилича на нея.Как се казваше - Гучи ли Шанел ли го беше кръстила.. newsm78 Joy
hahaha hahaha hahaha

Снежи Hugблагодаря Heart Eyes

# 451
Цитат
Напълно съм съгласна и с това. В началото си мислех "какво пък толкова?", но особено с 2се си дадох сметката, че всъщност тя го злепостави дори много повече отколкото себе си. Той беше най-популярния плейбой,  желан от всички, недостижим за голяма част от тях, а нея беше сложил на пиедестал, нееднократно изпадаше в неловки /на моменти унизителни/ ситуации, за да я гони и преследва. Тя наистина беше неговата принцеса и той беше в краката и. И това се разиграваше пред очите на всички. Много ми харесваше в него това, че никога не страдаше от излишна суета в това отношение, вярваше, че трябва да се бори за нея и не го интересуваше как изглежда това от страни. Е наистина след като всичко се разкри той изпадна в ситуация на пълен идиот , като включим и гореизброеното да не го повтарям за Левент, Санем и т.н. наистина с право полудя.
Тя самата го казва, когато говори със Зехра за червените обувки и за белега на челото, че този път е белязала не само себе си, но и Емир.
За мен пък не знам защо ми се струва, че най-подходящия момент тя да му каже беше на езерото, бяха сами, спокойни, беше добра възможност, мисля че и ние на моменти търсиме под вола теле, някои неща няма смисъл да се питаме защо, както казваше баба ми "нали трябва филм да става"

Права си. На езерото също беше подходящо място - той специално я заведе там, за да говорят, но защо не му каза  newsm78 newsm78 newsm78

# 452
  • Някъде там
Пейкова Честит рожден ден на баща ти  nbirthday още дълго време да сте заедно   Hug

# 453

Права си. На езерото също беше подходящо място - той специално я заведе там, за да говорят, но защо не му каза  newsm78 newsm78 newsm78
Да става филм Laughing

# 454
Сис,
Скрит текст:
Какво следва за Клаус?

SK: Чухме, че за да е част от „Древните”, Джоузеф Морган напуска „Дневниците на вампира”, а той играе ключова роля там. Сайлъс ще го убие ли? Как Клаус ще умре?

Джули Плек: Не, Клаус ще си замине от Мистик Фолс, за да преследва една мистерия, която ще го отведе в Ню Орлиънс. Идеята е, че въпреки, че той няма да се върне да живее в Мистик Фолс, което ще стане задължително, ако „Древните” бъде одобрен, то със сигурност няма за последно да го видим в града на Елена и компания. Той ще стане и главното лице в новия потенциален сериал. Разбира се, ако не бъде одобрен сериала, ще видим повече от Клаус в Мистик Фолс и той ще продължава да всява хаос в отношенията им с Керълайн.

Клаус е безсмъртен. Единственото нещо, което може да го убие е колът от бял дъб. Ако той умре, тогава и всички наши любимци ще умрат с него. А това определено гарантира дълголетието му!

# 455
Здравейте!
От няколко дни насам все по средата на новата тема се записвам ...... Simple Smile
Рени,Снежи ,благодаря ви за хубавата тема.

Моето татенце днес има рожден ден, юбилей 60 години, най-страхотното татенце, от мига в който се родиха децата до сега е неотлъчно до тях, с негова помощ те пораснаха, станаха дърти магарета вече на 13 и на 9, да ми е жив и здрав дълги години, за да ми помага в отглеждането на внуци, правнуци Simple Smile

Скрит текст:

peikovaaa,да е жив и здрав баща ти.  bouquet

Рени,честита нова премяна. Hug
Ферия трябваше да каже на Емир  истината сега.Това беше момента за това.Но пак си замълча.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 17:47 от лава

# 456
Сис,
Скрит текст:
Какво следва за Клаус?

SK: Чухме, че за да е част от „Древните”, Джоузеф Морган напуска „Дневниците на вампира”, а той играе ключова роля там. Сайлъс ще го убие ли? Как Клаус ще умре?

Джули Плек: Не, Клаус ще си замине от Мистик Фолс, за да преследва една мистерия, която ще го отведе в Ню Орлиънс. Идеята е, че въпреки, че той няма да се върне да живее в Мистик Фолс, което ще стане задължително, ако „Древните” бъде одобрен, то със сигурност няма за последно да го видим в града на Елена и компания. Той ще стане и главното лице в новия потенциален сериал. Разбира се, ако не бъде одобрен сериала, ще видим повече от Клаус в Мистик Фолс и той ще продължава да всява хаос в отношенията им с Керълайн.

Клаус е безсмъртен. Единственото нещо, което може да го убие е колът от бял дъб. Ако той умре, тогава и всички наши любимци ще умрат с него. А това определено гарантира дълголетието му!
Скрит текст:
Яд ме е, че ще правят нов сериал.  ooooh! Клаус и Ребека крепят "Дневниците" сега като ги махнат какво ще гледаме..  сигурно пак вечния триъгълник. Rolling Eyes

# 457
Сис  Hug
Скрит текст:
Мерси за инфото.Значи каквото и да става моичкия ще живее  Laughing

# 458
Лава Hugблагодаря Heart Eyes

# 459
Момичета, благодаря ви за следобедните кафенца и за сладичкото!   bouquet

Рени,честита нова премяна  Hug сега забелязах  Peace

Пейкова, да ти е жив и здрав бащата ти! Още много години да бъде покрай вас и да ви радва!

Поздрав  за всички вас! Peace

# 460
Цитат
носи я като перце  Peace...с такава лекота...и като припадна нямаше проблеми,ей така мисля че трябва да може мъжа да си носи женичката...затова поддържаме с мъжа си 20кг разлика поне  Mr. Green

Ааа, като припадна малко зор видя при вдигането Simple Smile

# 461
Искам да си изкажа мнението.
Така като цяло това е сериял ако му каже сега нямаше да има 67 епизода все пак но и трябва да има развитие в цялата тази ситуация все пак имаше възможност Фериха да каже истината на Емир. Но ако не беше лъжела и не беше се заплитала в лъжите си нямаше да е същото.Но и така нямаше Емир да стане друг човек.Човек който се опитваше да се върне към пиенето,жените и партита дано всеки път осъзнаваше че я обича.Общо взето каквото и да кажем ще е вярно тъй като и двамата имат вина за повечето неща и най вече след като се ожениха тайно.Фериха мислише за баща си и изпуснаха много моменти заедно.След това и Руя и бебето и един до някъде не заслужен шамар казвам до някъде.И после Едже и така.

# 462
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Сис,
Скрит текст:
Какво следва за Клаус?

Скрит текст:
Яд ме е, че ще правят нов сериал.  ooooh! Клаус и Ребека крепят "Дневниците" сега като ги махнат какво ще гледаме..  сигурно пак вечния триъгълник. Rolling Eyes

Оф и аз си искам злодея да остане  Peace Без него ще ми е скучно Crazy

# 463
# 464
Скрит текст:
Joy

Общи условия

Активация на акаунт