Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 781
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
споко девойки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнамерих снимка на конкуренция от съседите....момите си правят парти и чакат Чаги.....мислите ли че ще ги огреее

Скрит текст:

айде скрих я...няма да си разваляте вечерята сега...ама имайте мярка малко  Laughing...

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 18:55 от anilevI

# 511
  • в подножието на планината
Наде,  bouquet

Ирка, Hug

Манка, Hug добре, че видях кой е на клипа без да го пускам ...ужас... Sick

# 512
Не може да се сравняват целувките между Гюнеш и Емир и Фериха и Емир. При Фериха е влюбен и имаха химия,а Гюнеш беше за отмъщение но да Гиземчето си го целуваше истински ама нещо йок-

# 513
  • В света на мечтите... ❤

# 514
Не може да се сравняват целувките между Гюнеш и Емир и Фериха и Емир. При Фериха е влюбен и имаха химия,а Гюнеш беше за отмъщение но да Гиземчето си го целуваше истински ама нещо йок-
ами това й се е паднало...момата използва максималноооооооооо  Mr. Green,а Хазал евала,така го изигра върджън от всякъде...целувки,свенливост,една непоносимост към голотата и потреперваше на моменти чак Crazy...повярвах й че й е сефтето под лилавото перде Blush

Скрит текст:
 hahaha

# 515
споко девойки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнамерих снимка на конкуренция от съседите....момите си правят парти и чакат Чаги.....мислите ли че ще ги огреее
Скрит текст:
Иве, скрий я тази снимка бее, някой инфаркт ще взема да получа. Mr. Green Тъкмо щях да ходя да ям, но ми се отяде. Sick

Манка, не мисля, че може да сравняваме целувките между ФЕмир и Емир и Гюнеш. Няма как Емир да целува Гюнеш по същия начин, по който целуваше и Фериха. Самият той се промени след смъртта й.
Така че съм съгласна с мнението на Надето.  newsm10

# 516
  • Под Сините камъни

Скрит текст:

Мале Иве скрий ги тез.Кошмари ще сънувам довечера.И никаква конкуренция не мой да ни бъдат.
Ади дойде му времето

# 517
Това го пускам само за сравнение

Скрит текст:

Ами, тука тоци йок. Никакво, ама никакво въздействие от тази целувка.
Сравнение не може да има, защото позицията на Емир спрямо Фери и Гюнеш беше различна, но, че им се получи, не мога да отрека и то не само в тази любовна сцена. Даже Гюнешчето се престара за неопитна девойка и беше дръзка за девица според моите представи, още тогава ми направи впечатление, че го целуна истински, а и в последствие Гизем беше казала, че е била влюбена в Чаги, доколкото може да се вярва на писаниците в нета.

Според мен пък не им се получи. На мен лично целувката им не въздейства, ама хич. ищо общо с ФЕмирските, нишо, че бяха кратки.

А за престараването си права. Уж го играеше неопитна девица, а езици му пуска при първа целувка.

Наденце,  Hug за диалозите, които публикуваш.

# 518
  • в подножието на планината
Иве, от къде ги изрови тия хипопотами... Joy

Дайте сега да се уточним...според мен не Чаги целуваше Гизем, ами тя него...само веднъж я гледах първата им целувка и тя така му се нахвърли,  имах чувството, че ще го изяде...  #2gunfire отврат... Sick

# 519
Скрит текст:
Това го пускам само за сравнение

Ами, тука тоци йок. Никакво, ама никакво въздействие от тази целувка.

За мен пък, това си е много въздействаща сцена  Peace .... и въздействащ Ча.... Crazy
Но наистина няма място за сравнение.  Naughty

# 520
Според мен при ФЕмир целувките бяха нежни и разбира се много красиви.  Heart Eyes
А при Емир и Гюнеш водещото е страстта. Поне аз така виждам нещата и според мен се справиха добре. Peace

# 521
  • В света на мечтите... ❤
Кво казахте,че имало хубави фенки в България ли?Ами ще отскоча до там да ги видя  Laughing

# 522
Кво казахте,че имало хубави фенки в България ли?Ами ще отскоча до там да ги видя  Laughing
Скрит текст:
Еми хайде идвай, ние от кога те чакаме.  Laughing Heart Eyes

# 523
Иве, от къде ги изрови тия хипопотами... Joy

Дайте сега да се уточним...според мен не Чаги целуваше Гизем, ами тя него...само веднъж я гледах първата им целувка и тя така му се нахвърли,  имах чувството, че ще го изяде...  #2gunfire отврат... Sick
Джанъм, hugМОЛИМТЪ  Praynigне включвай моторетката и не яхвай метлата с Гюнешчето. Joy
Било каквото било, разлики бол, прилики йок.
Какичкооооооо, ти ме утрепа с тези яки каки, направо паднах от стола като ги видях. Sick

# 524
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Ох ела ела.Ама дали ще се прибереш в Турция не ми е ясно.Само хубави неща ще ти се случат тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт