Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 829
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • В света на мечтите... ❤
Еее,как да не се влюбиш в тази усмивка  Heart Eyes

# 526
Кво казахте,че имало хубави фенки в България ли?Ами ще отскоча до там да ги видя  Laughing
Скрит текст:
Ох ела ела.Ама дали ще се прибереш в Турция не ми е ясно.
Joy
Със сигурност няма, че конкуренцията е убийствено извънгабаритна и опората, ще поддаде.

# 527
  • в подножието на планината

Наде, smile3505  Joy

# 528
  • Под Сините камъни
Кво казахте,че имало хубави фенки в България ли?Ами ще отскоча до там да ги видя  Laughing
Скрит текст:
Ох ела ела.Ама дали ще се прибереш в Турция не ми е ясно.
Joy
Със сигурност няма, че конкуренцията е убийствено извънгабаритна и опората, ще поддаде.
Ох Наде напълно си права  Joy Joy Joy

# 529
Hug

Како Ивче Улусоева, много готин подпис имаш, сега видях Embarassed протегналия се Чагитко.
Момчето е мутирало, хич не му давам 22 години, ooooh!дано и по разум да е на повече от 22. Rolling Eyes

# 530
Май повечето вече сме така  Laughing  Laughing  Laughing

# 531
Surela,  Hug и мен Фериха ме ядосва, че продължава да лъже така Емир. Той какво ли не направи и продължава да прави за нея, а тя изрече толкова лъжи.  ooooh!  Крайно време е да му признае всичко. Rolling Eyes

Hug

И аз така, недоумявам просто, какво удоволствие й доставя да живее в своя измислен свят от лъжи...   ooooh! На какво разчита?  newsm78
Това е бягство от нейния истински живот.
От една страна всичко идваше от средата, в която живееше, от възпитанието й....от мечтите за нов, по-хубав живот, различен от този на родителите, но от друга от това, че искаше да бъде човек и то с голямо Ч, искаше да я уважават, да зачитат нейното мнение, искаше да я наричат само по име ФЕРИХА, а не слугинското момиче или дъщерята на портиера....

Може би тази втора причина изигра по-силна роля в лъжите й. Да започне да живее в един измислен свят; свят, в който се чувстваше по-добре, уважаваха я, наричаха я ФЕРИХА, имаше значение мнението й....

Както беше казала в един от епизодите майка й - Фериха ти предналежиш на този свят, уважават те, мястото ти е там...

Но малко по-малко изгуби нишката между реалния и измисления свят, и с всяка лъжа затъваше все повече и повече...

# 532
Ех този Чааааааааа, вече всеки стих ми говори за него, този даже си се представям как му го рецитирам  Embarassed
Нека бъда за малко, много мъничко твоя.
Нека просто почувствам и да видя какво е.
Нека бъда за малко, много близко до тебе.
Нека просто ти давам аз частици от себе си.
И недей се страхува, че ще бъдеш обсебен,
че ще бъдеш принуден да вървиш срещу себе си.
Аз не искам от теб вечна обич и вярност,
просто искам да давам, да споделям, да радвам.
Нека бъдем за малко, много честни, открити.
Без да слагаме граници, да погледнем в душите си.
И недей се страхува, че ще видя какъв си,
ще те съдя, упреквам, че ще бъдеш грехът ми.
Аз приемам да бъдеш моя слабост, моят грях или демон.
Просто искам да дам най-доброто от себе си.

Теодора Пенчева

# 533
- Емир,кълна се,влюбен съм във Фериа.
- Какво каза?Не разбрах!
- Какво стана?
- Убивам те!Убивам те!
 Joy  Joy  Joy

# 534
Ето ги Емир и Фериа на стари години,отишли са да обработват градината на село наследена от Ръза и Зехра  Laughing

# 535

Дайте сега да се уточним...според мен не Чаги целуваше Гизем, ами тя него...само веднъж я гледах първата им целувка и тя така му се нахвърли,  имах чувството, че ще го изяде...  #2gunfire отврат... Sick
Peace

# 536
Скрит текст:
Това го пускам само за сравнение

Ами, тука тоци йок. Никакво, ама никакво въздействие от тази целувка.

За мен пък, това си е много въздействаща сцена  Peace .... и въздействащ Ча.... Crazy
Но наистина няма място за сравнение.  Naughty

изобщо не съм сравнявала, не забелязвам ни Гизем ни нищо , навсякъде гледайки се чувствах че съм там до Ча и да не ви казвам последиците какви бяха  Embarassed

# 537
Голям купон пада,половината вече са заспали  Laughing

то като няма женско,кво да правят,напиват се и заспиват  Laughing

# 538
  • Pleven, Bulgaria
Иве,ние не знам дали имаме шанс да се докопаме до Чаги,но тези девойке със сигурно няма да успеят.Ще взема да си ги извадя и да ги сложа на видно място,че да ми дават стимул да отслабна hahaha
Пепи  bouquet
А за целувките напълно съм съгласна,че няма как да е еднакво.ФЕмир се обичаха,при тях имаше нежност,имаше истински чувства,с които не познаваха това ги караше да са плахи във всяка стъпка и потози начин нещата стояха много истински и красиви,а с Гюнеш беше страст,игра,всичко беше преднамерено и премерено,но не мога да отрека,че и в двата случая играеше много добре,а и Хазал и гюнеш.

# 539
Привет отново от мен!  wavey

Напълно съм съгласна с мненията на Надето и Рая newsm10 smile3521 за целувките на Чаги и Хазал и Гизем и Чаги.
Едните бяха истински, нежни и красиви, защото се обичаха, а другите бяха страстни, секси, всичко бе игра, целта на Емир бе да я съблазни.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 19:36 от skakalinka

Общи условия

Активация на акаунт