Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 66~

• 27 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Пейкова, честит рожден ден на баща ти. Да ти е жив и здрав, и да продължава да те радва. Hug

# 436
Пейкова Hugда ти е жив и здрав супер таткото  newsm59

Познало е момичето Laughing

# 437
момичета, някоя от вас знае ли защо в средата на сериала Емир е толкова променен.Напалнява по сценарии или просто е прекалил с фитнеса.Само при него се забелязва очевидна разлика вав ваншния вид,другите остават почти еднакви

И на мен ми е интересно това. Тя и Хазалчето във втори сезон беше станала една бухтичка, чак лицето й е променено.

# 438
Като искате да се нагласите за Чаги, ей така си направете прическата. Бързо и лесно става.  Laughing

# 439
Пейкова,да ти е жив и здрав още дълги години да те радва и да ти е опора в живота

# 440

Hug

Аз нали съм назад със сериите, къде гледам по БТВ, къде -не.  Снощната серия- пак се възмутих от Ферия - как го гледа в очите Емир и го лъже/т.е. не му казва истината, което си е същото/. Че и майка си се прави, че не познава... ooooh!

# 441
  • Pleven, Bulgaria
Еее има и рожденник  hahaha
Пейкова,Да ти е жив и здрав и още много години да ти е опора
Благодаря и на тези,който сервираха  и по-късно  bouquet

# 442
Surela,  Hug и мен Фериха ме ядосва, че продължава да лъже така Емир. Той какво ли не направи и продължава да прави за нея, а тя изрече толкова лъжи.  ooooh!  Крайно време е да му признае всичко. Rolling Eyes

Heart Eyes

Скрит текст:
Heart Eyes

# 443
Стига сте плюскали, чеее  
Това е кучето на Лара след като се е опитало да прилича на нея.Как се казваше - Гучи ли Шанел ли го беше кръстила.. newsm78 Joy

# 444
Пейкова, живо и здраво да е татенцето ти!Пожелавам ви още дълги години да се радвате един на друг!
Рени, честити нови гащи... newsm10

# 445
Стига сте плюскали, чеее  
Скрит текст:
Това е кучето на Лара след като се е опитало да прилича на нея.Как се казваше - Гучи ли Шанел ли го беше кръстила.. newsm78 Joy
Горкия Шугар.  Sad Joy

# 446
  • в подножието на планината

Пейкова, Hug честит рожден ден на баща ти! Да е жив и здрав и още дълги години да ти е опора!

# 447
Пейкова, честит ти рожденник. Да е жив и здрав, да се радвате един на друг дълги години! Това е най-важното. Hug

# 448

Ааа Шугър ooooh! Вярно!Мен ми се въртеше нещо Прешъс..хахахах Joy

# 449

Общи условия

Активация на акаунт