Къде в Бургас (36)

• 70 569
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, откъде в Бургас мога да купя акумулатор за детско моторче? Няма на Пандата и Конрад от моя модел Sick

# 676
  • Бургас
Продават ли се някъде в сладкарските цехове готови платки за торта?

# 677
Продават ли се някъде в сладкарските цехове готови платки за торта?

Продават се навсякъде в големите магазини - Кауфланд, Пикадили ... Ти защо искаш да е от цех - някакви специални ли ги търсиш? Ако е така, просто трябва да ги поръчаш, както се поръчва торта, не съм видяла да ги предлагат в ценоразписите си, но не би трябвало да ти откажат

# 678
  • Бургас
Момичета, давайте координати на добри майстори на съдомиялни, че я закъсах.  Mr. Green

# 679
Колко е картата за 2 деца, pashic?
Ще отговоря вместо нея Blush Самата карта струва 1 лв и важи 1 година. Дава 15% отстъпка, но часът за братя и сестри е 5лв, а не 6 т.е ако двете деца имат карти и играят 1час би трябвало да платиш 8.50лв

# 680
Еха, имаме си нов детски клуб.
Звучи добре, май става и за рд и сигурно ще ги контактна,
но храна не може да си вкарваш? От опит с подобни места- много кофти ядене.
Дано и персонала е ок , защото на Плаза моите деца не ги пускам вече...

А цената? Правилно ли съм разбрала е 6 лв на час?  Shocked
Ако е така- в пъти по- скъпо от тукашните...
Не ми се мисли рд парти колко излиза....

# 681
Здравейте ,търся си велосипед втора употреба и се интересувам от магазини ,където се предлагат?

# 682
Сервиз за ремонт на прахосмукачка в центъра, къде има?

# 683
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте ,търся си велосипед втора употреба и се интересувам от магазини ,където се предлагат?

Няколко странички по-назад беше коментирано. Запомних само, че в 53-ти в Изгрев има (това е дългия син блок до Химията) срещу Младост.

# 684
Здравейте!
Някой да има идея кога започват намаленията в Зара (също и в другите по-големите вериги)?

# 685
  • Burgas, Bulgaria
Ще ме посъветвате ли в кой магазин за платове ,мога да намеря цветни ,памучни ,красиви шарки ,идеята ми е следната, количката ми е черна ,като допълнителния текстил за вътрешната част на седалката   е цикламен ,вместо да купувам нова ,по-свежа ,мисля да облека сенника и седалката(вътрешната част) с нещо свежо,което да не привлича толкова слънцето-какво ще кажете ? Гледах някакви допълнителни сенници ,които се закрепят на основния ,но първо ,че са по 50лв. и оставете това ,а основата им  е черна .....

# 686
Здравейте!
Някой да има идея кога започват намаленията в Зара (също и в другите по-големите вериги)?
  Вече има такива Peace

# 687
Ще ме посъветвате ли в кой магазин за платове ,мога да намеря цветни ,памучни ,красиви шарки ,идеята ми е следната, количката ми е черна ,като допълнителния текстил за вътрешната част на седалката   е цикламен ,вместо да купувам нова ,по-свежа ,мисля да облека сенника и седалката(вътрешната част) с нещо свежо,което да не привлича толкова слънцето-какво ще кажете ? Гледах някакви допълнителни сенници ,които се закрепят на основния ,но първо ,че са по 50лв. и оставете това ,а основата им  е черна .....

Сещам се за един  магазин, който се намира над "джърсито" /над свободния на новата поща/. Там има голямо разнообразие от платове. Също така можеш да провериш и на елпром.

# 688
  • Бургас
Ще ме посъветвате ли в кой магазин за платове ,мога да намеря цветни ,памучни ,красиви шарки ,идеята ми е следната, количката ми е черна ,като допълнителния текстил за вътрешната част на седалката   е цикламен ,вместо да купувам нова ,по-свежа ,мисля да облека сенника и седалката(вътрешната част) с нещо свежо,което да не привлича толкова слънцето-какво ще кажете ? Гледах някакви допълнителни сенници ,които се закрепят на основния ,но първо ,че са по 50лв. и оставете това ,а основата им  е черна .....

Сещам се за един  магазин, който се намира над "джърсито" /над свободния на новата поща/. Там има голямо разнообразие от платове. Също така можеш да провериш и на елпром.

В блока, където е магазин Панда има два магазина за домашен текстил. Този от към светофара е повече за пердета и завеси, но в другия магазин има невероятни дамаски. Идеята ти е много добра, успех Flutter

В магазините за нови понякога има и стари велосипеди. Със сигурност съм виждала в магазина на ул.Гурко и в този на Демокрация, срещу Домино. ТУК също може да намериш нещо.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 23:58 от vessita

# 689
Аз често си купувам от магазинчето което е до 1РПУ,малко след Малибу...викат му магазина за италиянските платове(не мисля,че са такива)...та там като остане нещо по метър,два или някво парче са на супер символични цени от рода на 2-3лв.Може нещо да ти влезне в работа,идеята ти е чудесна.Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт