Къде в Бургас (36)

• 70 554
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Момичета, давайте координати на добри майстори на съдомиялни, че я закъсах.  Mr. Green
Сервиз Ренус - 853333 - техниците идват и на място, но ако се наложи да я носиш е малко сложно, защото е в Меден рудник

# 691
  • Бургас
radinna , Благодаря!
Уф ... Дано не се налага носене в сервиз, че доста мърморене ще обера. Веднага ще се обадя, че вече ми липсва моята мила машинка  Blush ooooh!

# 692
момичета къде мога да си запиша децата на уроци по плуване

# 693
момичета къде мога да си запиша децата на уроци по плуване

На басейна в Морската / до Флората Simple Smile има няколко клуба, няколко треньора, разпределени по дни и часове. Ако искаш провери на място, разпитай и вече сама си прецени кога и как ще ти е удобно  Wink

# 694
благодаря Simple Smile

# 695
Да попитам ,какви са цените на цирк Балкански тази година?

# 696
http://www.circus-balkanski.com/program/tickets

Интересно е, че информацията малко се разминава.
В брошурата, която се разпространява в Бургас за този сезон пише, че за деца до 5 г. цената е 10 лв.
Още не съм звъняла да питам, нямала съм и път към касата.

# 697
  • Бургас
Продават ли се някъде в сладкарските цехове готови платки за торта?

Продават се навсякъде в големите магазини - Кауфланд, Пикадили ... Ти защо искаш да е от цех - някакви специални ли ги търсиш? Ако е така, просто трябва да ги поръчаш, както се поръчва торта, не съм видяла да ги предлагат в ценоразписите си, но не би трябвало да ти откажат

Ами не, не търся да са специални. Просто тези по хипермаркетите са пълни с химия и имат трайност няколко месеца, година даже.

# 698

Продават се навсякъде в големите магазини - Кауфланд, Пикадили ... Ти защо искаш да е от цех - някакви специални ли ги търсиш? Ако е така, просто трябва да ги поръчаш, както се поръчва торта, не съм видяла да ги предлагат в ценоразписите си, но не би трябвало да ти откажат

Ами не, не търся да са специални. Просто тези по хипермаркетите са пълни с химия и имат трайност няколко месеца, година даже.
Ами ще те разочаровам ,но сладкарниците получават в кашони същите тези платки .СЪщо така и кремовете са сухи смеси в кофи.Има например склад Алимко в комлука ,потърси го в нета(но ако не правиш много торти едвали ще ти трябват количества).В сладкарница е абсурд да ти продадат нещо различно от торта,на мен ми отказаха от онези големите картонени правоъгълни кутии-подложки да ми продадат.За платки не се надявай дори.

# 699

Ами ще те разочаровам ,но сладкарниците получават в кашони същите тези платки .СЪщо така и кремовете са сухи смеси в кофи.Има например склад Алимко в комлука ,потърси го в нета(но ако не правиш много торти едвали ще ти трябват количества).В сладкарница е абсурд да ти продадат нещо различно от торта,на мен ми отказаха от онези големите картонени правоъгълни кутии-подложки да ми продадат.За платки не се надявай дори.
Дам, и в сладкарниците всичко е полуфабрикат. За това който иска истинска торта, най добре да си я направи сам.  Peace Лек спам - всички купени торти, с малки изключения, са ми еднакви на вкус. Маргарин + подсладител и ароматизатор, това ни продават.

# 700
  • София
Еха, имаме си нов детски клуб.
Звучи добре, май става и за рд и сигурно ще ги контактна,
но храна не може да си вкарваш? От опит с подобни места- много кофти ядене.
Дано и персонала е ок , защото на Плаза моите деца не ги пускам вече...

А цената? Правилно ли съм разбрала е 6 лв на час?  Shocked
Ако е така- в пъти по- скъпо от тукашните...
Не ми се мисли рд парти колко излиза....

Момичета, познавам Тон Бонбон още от Пловдив, смея да твърдя, че в Бургас до сега свястен ДЦ за РД нямаше, за качество на услугата - просто няма да коментирам. Ами за такава услуга - такива цени. Посетете го и тогава нека да коментираме. Ние вече бяхме на РД там, просто е супер всичко. ДЦ си има собствена кухня и там си приготвят всичко. Лично аз когато празнувам РД, искам да се насладя на празника и да не мисля как от Захаро и т.н. ще нося торти, сладки и какво ли още не. Но тук се сблъсках с тотално различен начин на празнуване в ДЦ, което за мен лично не е ок. За свястна анимация и дума не може да става в другите ДЦ.

# 701
  • Бургас
Дам, и в сладкарниците всичко е полуфабрикат. За това който иска истинска торта, най добре да си я направи сам.  Peace Лек спам - всички купени торти, с малки изключения, са ми еднакви на вкус. Маргарин + подсладител и ароматизатор, това ни продават.
[/quote]

Абсолютно съм съгласна. А който е израснал с домашни десерти, няма и да ги куса тези от магазина.

# 702
Къде продават тези сенници които се залепят на стъклото на колите.  Предпочитам с детски мотив. Ако може и ориентировъчна цена.  bouquet

# 703
  • Бургас
И мен ме интересува плуването на басейна на Флората, не искам само да се плацика в басейна , а да се научи да плува. Ще се радвам да ми дадете добри отзиви за треньори.
Благодаря ви предварително:)

# 704
  • Близо до морето (200 м)
Момичета, благодаря Ви много за отговорите относно момичешкото бельо  Hug

А сега да попитам друго  Blush - Има ли в Бургас заведение, в което да приготвят традиционни руски ястия?

Общи условия

Активация на акаунт