Къде в Бургас (36)

• 70 568
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, ако позволите бих внесла разяснения:

Фитнес с детски кът има - Пюър и Тон Бонбон имат сътрудничество, което в Бургас ще бъде активирано до 2 седмици - то е, когато родител е във фитнеса, детето получава 2ри час безплатно, тоест 2 час игра за 5 лв, или на час 2,50 лв. Това важи само докато родителят е във фитнеса, от там се получава талон, с който на касата на детския център се приспада 2рия час. Ще бъде активно след 2 седмици.

Картата дава 15% отстъпка от почасовото забавление за 1 година, тоест 1 час струва 5,09 лв вместо 6 лв. Сега цената на картата за деца от Бургас е 1 лв. Картата едногодишна и дава отстъпка от детския център и игрите в лазерната арена, като с карта всяка 6та игра е безплатна.

В пакетите за рождени дни е включена торта от Кети Кейк в цената, ако държите да носите торта, няма проблем, такса не се начислява, но не се и намалява пакета.

Центърът е за деца от 1 до 16 години, така че и за 3 годишните и 8 годишните, има какво да правят в отделните зони. Деца под 1,8 години обаче трябва да бъдат придружени от родител във всички атракциони. Деца под 3 години трябва да бъдат придружени от родител само в големия плейграунд.

Моля ако имате въпроси, с удоволствие ще отговорим във фейсбук, скайп, телефона или на място.

# 661
А за рождени дни какви са условията и цените.Може и на лични.

# 662
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А за рождени дни какви са условията и цените.Може и на лични.

Защо на лични  Laughing  и ние искаме да знаем  Party

Фитнес с детски кът има - Пюър и Тон Бонбон имат сътрудничество, което в Бургас ще бъде активирано до 2 седмици - то е, когато родител е във фитнеса, детето получава 2ри час безплатно, тоест 2 час игра за 5 лв, или на час 2,50 лв. Това важи само докато родителят е във фитнеса, от там се получава талон, с който на касата на детския център се приспада 2рия час. Ще бъде активно след 2 седмици.

Най-накрая, браво  Peace

# 663
Благодаря за топлото посрещане
Удоволствие е да се работи са вас!
Не бих искала да се натрапвам и да дразня, защото всички други нямат право да рекламират нерагламентирано бизнеса си в сайта, както и аз отказвам да бъда изключение вече.
С удоволствие изпращам условията за рожден ден на мейл, както и ги има публикувани във фейсбук страницата.
Благодаря ви още веднъж за топлото посрещане и ви пожелавам приятно лято и с нетърпение ще очакваме срещите с вас и децата ви най-вече!

# 664
  • Близо до морето (200 м)
Здравейте.
Къде в Бургас бих могла купя на нормална цена и с нормално качество момичешко бельо (за 5-6 годишна госпожица)?

# 665
  • Бургас
Има един магазин на Сливница, не съм сигурна за точния номер, но около 60 (между Ивайло и Калоян). Предлагат бельо и за деца и за възрастни на много ниска цени, а качеството на памука е много добро (ако не се лъжа казваха че е италианско, но не гарантирам). Не помня за детското, но мъжки потник беше 2,50 лв.

# 666
Здравейте !
Знаете ли цирк Ориент дали е още тук ?

# 667
Цирк Ориент беше до 16.06 тук ако не се лъжа. Знам че Балкански май ще е цялото лято,поне така пише на флаера.

А бельо аз взимам от Венерата,пада се улицата на Стария елен,но не от Гладстон нагоре към Краснодар,а надому към центъра. Цената мисля че е нормална,а качеството много добро.Поне според мен. За сравнение купих пакет детски бикинки от англ. сайт 7 чифта за 12 лв,но се разпраха украсителните ластичета на всички. Купувам от Венерата за по 2 и нещо,не са мръднали. Само ми се струват малко умалени,но може би зависи от моделите и материята.

# 668
Здравейте! Искам да питам някой ползвал ли е услугите на почистваща фирма и по конкретно за пране на мека мебел. И дали наистина се изпира добре, понеже сме пробвали с перяща прахосмукачка за домашна употреба,но беше пълна пародия. Simple Smile

# 669
  • Бургас
Цирк Балкански е в Бургас от 13 юни до 13 юли

# 670
Да питам откъде мога да купя газ,такава за горене,каквато се ползваше за мазане против въшки едно време,имам поръчка за такава газ  Simple Smile

# 671
  • Бургас
Да питам откъде мога да купя газ,такава за горене,каквато се ползваше за мазане против въшки едно време,имам поръчка за такава газ  Simple Smile
В железарските магазини провери ли?

# 672
Не съм проверявала никъде все още,но ми мина през акъла че може там да има,мерси ще проверя  Simple Smile

# 673
Както ви писах ,че първо разгледах детския кът  и купих карти за двете ми деца (братя и сестри при посещение заедно имат допълнителна отстъпка),та снощи те играха ,а аз бях във фитнеса .Наистина ме зарадвахте със сътрудничеството с фитнеса  Peace 
Така ...децата останаха много доволни ,наистина е мнооого хубаво ,с мнооого играчки и много забавления.По някое време пристигнаха и няколко близки деца (имахме уговорка де)и влязоха във въпросната арена много им хареса.
Страхотно място ,моите деца ще са там при всяко ходене в мола,цените са съвсем поносими.
За рд директно попитах дали е обвързано с кети кейк ,понеже аз си правя торти и няма как да купувам .Доколкото разбирам е заложена в цената ,но би трябвало ако не се поръчва и не се намаля цената ,то поне да има компенцация с друга консумация(сокове,сандвичи),така де българина да не се чувства прецакан. Laughing

Още веднъж поздравления за чудесния кът!

# 674
  • Бургас
Колко е картата за 2 деца, pashic?

Общи условия

Активация на акаунт