~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Learn to fly. Fly away.
Алю-ю-ю-ю-ю, Куини - болна ли си newsm78  - идвам веднага! Peace

Мерси, Дими  Hug Вече тръпна в очакване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Някой мъж вас хранил ли ви е така, както той храни Съла? Heart Eyes Щото мен не  Rolling Eyes Embarassed

# 47
  • БГ
Някой мъж вас хранил ли ви е така, както той храни Съла? Heart Eyes Щото мен не  Rolling Eyes Embarassed[/center]

И мен - не е!И затова съм фен на такива сериали - от този сорт,та поне да се порадвам ,
че има и такива мъже! Peace както и  жени,които умеят да се държат така,че да накарат мъжът да ги храни! Wink

# 48
Дим, ето това е изречението което съм пропуснала -
Цитат
Или пък беше много самонадеян и смяташе ,че държи нещата под контрол,ама - не!
- Така го чувствах и аз, просто не съм го изразила.
Според мен Берзан ни най- малко не желаеше да навреди на Съла и Боран поне в този момент - още повече на Съла.
Според мен тя му се издигна в очите след онзи случай в който се изправи пред него и му каза за сина му.
Не случайно той предпочиташе да разговаря с нея, а не с Боран - сякаш я приемаше за "по-голям мъж" от Боран. Тук аз усетих още нещо, което също ме накара да погледна с други очи на Берзан - той не се изпълваше с гняв, завист и злоба към Боран от това, че той има до себе си жена която го обича, а този факт го умиляваше и го караше  да преосмисля живота си и да се опитва да го подреди по нов начин.
Нека, не забравяме, че до Боран е имало и друга жена, която му е повлияла  доста. Спомняш си думите на Нарин - "Йезда му четеше книги". Със сигурност това му е помогнало по-лесно да разбира и възприема Съла.
Какъв ли щеше да бъде Берзан, ако и до него имаше жена която да му чете книги, а той да я слуша изпълнен с любов?
 За разлика от него,  Есма си е дребна и злобна душица - влудяваше се от чуждото щастие - непрекъснато повтаряше "Съла има всичко, а аз нямам нищо" и само за това смяташе , че трябва да убие.
Куин и мен мъж не ме е хранил така, но съм усещала подобна загриженост, но изразена по друг начин

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 14:23 от Mar-Mil

# 49
  • Learn to fly. Fly away.
И мен - не е!И затова съм фен на такива сериали - от този сорт,та поне да се порадвам ,
че има и такива мъже! Peace както и  жени,които умеят да се държат така,че да накарат мъжът да ги храни! Wink
Знаех си аз, че в мен е проблема  Joy

Куин и мен мъж не ме е хранил така, но съм усещала подобна загриженост, но изразена по друг начин
И аз съм я усещала по много други начини, но ние жените сме като мъжете в това отношение. Чуждата кокошка все ни се струва, че е патка  hahaha

Ох, наистина съм много болна вече. Едва гледам  Mr. Green

# 50
Цитат
Знаех си аз, че в мен е проблема 

Куин, до всеки силен мъж, стои силна жена. Ако възприемаш мъжа до теб като силен, значи и ти си такава, но ако не го възприемаш такъв, е добре да си помислиш къде е проблема
Желая ти бързо оздравяване в ръцете на силен и любящ те мъж kiss  Kissing Heart

# 51
Вижте на какво попаднах:

Това е връзката - тъй като има превод на текста на песента   http://vbox7.com/play:7bc73655

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 15:49 от Mar-Mil

# 52
# 53
  • Разград

# 54
# 55
  • БГ

Първо станах така
После:
Вай-вай-вай-вай smile3521  love001 smile3503
А сега цъкам като метрономче,на пианото Joy Joy Joy Joy
Този Мехмет,колкото по напредва с годинките си ,толкоз по хубав става!

# 56
  • Разград

# 57
  • Разград
3 в 1 - вчерашните нови снимки

# 58
# 59
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт