~ Съла-(С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт) Тема 2 ~

• 96 035
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Разград

# 61
# 62
Ох, много сте напреднали, а мен ме тресе още началото
Винаги съм се възхищавала на турците, да „грабнат” зрителя  още от първи епизод
Сблъсъкът на два свята,модерният запад и изостаналият изток
Съла, отраснала в богато семейство с европейско мислене изведнъж попада в някакъв друг свят
Първата среща на чешмата страхотно измислена,тя разголена по презрамки,тесни дънки, а Боран с тази бяла риза , как я изгледа от глава до пети, забеляза я ,и розата...
Мъчно ми стана за Дилян,като разбра какво я чака, ...да се жени на 12 години, почти дете, как се разплака...
Малкото братче, толкова невръстно, а пък и то знае обичаите,  пази Съла от Емре, не допуска близост, вре се между тях и гледа сърдито из под вежди като разговарят
Айше, толкова миличка, наивна и с такова добро сърце,неука, не може да напише писмо на любимия,па камо ли да му се обади по телефона
И уважението към родителите, думата им не се престъпва
Как само употребиха Съла, с пистолет опрян в гърба да се ожени
Първият танц с Боран , прекрасен, без да знае, че това е бъдещият и съпруг
Как и изхвърлиха дрехите и и връчиха шалварки
И контролът на Кевсер ...
Музиката , прекрасна , въздействаща и на място
-----

И мен мъж не ме е хранил, но веднъж, когато бях отвита усетих да ме завива с одеалото...

Колко малко му трябва на човека...

# 63
Ева, толкова хубаво си го описала началото, към което съм се връщала вече поне 3 пъти ...  :2smile2:newsm10

Цитат
И мен мъж не ме е хранил, но веднъж, когато бях отвита усетих да ме завива с одеалото...

Колко малко му трябва на човека...

Нали? И колко по-хубав би бил живота ни, ако ценяхме достатъчно малките жестове

# 64
  • БГ
Евичка Hugдобре си ни дошла!
Радвам се сериалът те е залостил пред компа.не се кахъри,че уж сме напреднали - ние сме малко каръшък Laughing както казват комшиите - и много често си преговаряме.Ще ти онагледяваме и сериалчето!
Приятни минути ти пожелавам в темата!

Цитат

На ме пък ми носи торбите като ходим на пазар! Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 65
  • Learn to fly. Fly away.
Пих два Нурофена Стоп Колд / направих малко реклама  Mr. Green/ и ми светна пред очите.

Куин, до всеки силен мъж, стои силна жена. Ако възприемаш мъжа до теб като силен, значи и ти си такава, но ако не го възприемаш такъв, е добре да си помислиш къде е проблема
Желая ти бързо оздравяване в ръцете на силен и любящ те мъж kiss  Kissing Heart
Не мисля, че тези жестове се дължат на силата на един мъж или една жена.  
Ти си права, че жената трябва да показва на мъжа, какво й харесва.
Ако си спомняте, Съла първа почна да го храни на закуска, кoгато бяха в дядовата му къща.
Иначе, той откъде ще се сети? Едва ли е виждал Фируз ага да храни Кевсер.  Joy Joy Joy
А в миналото, всяка вечер е разресвал косата на Йезда  Whistling /звучи ми като приказка/
Чок романтик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Винаги съм се възхищавала на турците, да „грабнат” зрителя  още от първи епизод
Съла, отраснала в богато семейство с европейско мислене изведнъж попада в някакъв друг свят
Първата среща на чешмата страхотно измислена,тя разголена по презрамки,тесни дънки, а Боран с тази бяла риза , как я изгледа от глава до пети, забеляза я ,и розата...
Мъчно ми стана за Дилян,като разбра какво я чака, ...да се жени на 12 години, почти дете, как се разплака...
Малкото братче, толкова невръстно, а пък и то знае обичаите,  пази Съла от Емре, не допуска близост, вре се между тях и гледа сърдито из под вежди като разговарят
Айше, толкова миличка, наивна и с такова добро сърце,неука, не може да напише писмо на любимия,па камо ли да му се обади по телефона
И уважението към родителите, думата им не се престъпва
Как само употребиха Съла, с пистолет опрян в гърба да се ожени
Първият танц с Боран , прекрасен, без да знае, че това е бъдещият и съпруг
Как и изхвърлиха дрехите и и връчиха шалварки
И контролът на Кевсер ...
Музиката , прекрасна , въздействаща и на място
Много хубав пост! Въобще тук сте се събрали всичките с дар слово  Hug

Е, моя пък казва, че сега било времето да ме отвива, а на стари години щял да ме завива. Това прави ли го по-малко грижовен?  

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 21:41 от queen_of_spades

# 66

Е, моя пък казва, че сега било времето да ме отвива, а на стари години щял да ме завива. Това прави ли го по-малко грижовен?  [/center]

Ето защо си настинала палавнице такава! Joy Joy Joy Joy
Пък после викаш Боран за помощ! Party

# 67
  • Разград
Винаги съм се възхищавала на турците, да „грабнат” зрителя  още от първи епизод
Първата среща на чешмата страхотно измислена,тя разголена по презрамки,тесни дънки, а Боран с тази бяла риза , как я изгледа от глава до пети, забеляза я ,и розата.................. 

Не се притеснявай че сме напреднали, вече няколко пъти съм се връщала и почвала отново с руско аудио и с хърватските субтитри . Вечер си гледам новата серия на руски / ако имам възможност след обяд го гледам още като го излъчват епизода - стига да ми върви нета, че на директното излъчване много забива/. На следващия ден докато работя си я пускам отново и нали вече ги познавам по гласовете няма нужда да ги виждам. А ти скоро ще ни настигнеш, не вярвам да гледаш по една сериика само на ден.

# 68
Ех ,че хубава компания
За жалост, денонощието е 24 часа, от които трябва време за работа, сън, домакинстване и колко остава, а епизодите са доста, а не обичам да ползвам мишката,да не изтърва нещо
Затова бавно , но славно
Пак съм на руско аудио, прежалих гласовете, искам да разбирам какво си говорят,а гласовете ще са на второ четене

# 69
  • Learn to fly. Fly away.
За този сериал, мишката може да се ползва единствено за преговор, но не и да пропускаш досадни и скучни сцени, защото такива няма  Heart Eyes

Дими, мисля, че сега ме е пипнал грип  Mr. Green
Както се казваше в една нашумяла в близкото минало реклама: "Гошо е невинен"   Joy Joy Joy

Да влезе Боран ага   Party

# 70
  • Разград

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 22:31 от vania_e

# 71
  • Разград

# 72
Здравейте      bouquet  bouquet  bouquet...прекрасен клип, Ваня...вероятно е от важен момент...тя, къде заминава newsm78..обяснява за решението си..защо го прави.... bowuu
Надява се, сигурна е..че, той ще я разбере... Thinking
Единствено искам с теб да живея...теб ще обичам, не ме оставяй...до края на живота ми...ме обичай, всеки миг, всеки ден...всяка декунда..любими...казва, тя в писмото което пише....тук!
Не ..бягала, разбери ме...моля те, надявам се че ще разбереш..настоява.. Thinking

# 73
  • Разград
Здравейте      bouquet  bouquet  bouquet...прекрасен клип, Ваня...вероятно е от важен момент...тя, къде заминава newsm78..обяснява за решението си..защо го прави.... bowuu
Единствено искам с теб да живея...теб ще обичам, не ме оставяй...до края на живота ми...ме обичай, всеки миг, всеки ден...всяка декунда..любими...казва, тя в писмото което пише....тук!
Не ..бягала, разбери ме...моля те, надявам се че ще разбереш..настоява.. Thinking

Отива до Истамбул да се погрижи за холдинга си въпреки че той не я пускаше да отиде.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 01:18 от vania_e

# 74
Здравейте      bouquet  bouquet  bouquet...прекрасен клип, Ваня...вероятно е от важен момент...тя, къде заминава newsm78..обяснява за решението си..защо го прави.... bowuu

Отива до Истамбул да се погрижи за холдинга си въпреки че той не я пускаше да отиде.
Разбрах, защото му пише още...не да работя, да се погрижа за хората....там..щях да питам преди..в предишния пост..за кои хора, говори..?! newsm78
А, той къде е....какви са тези решетки....затвор ли е това??? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт