Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 845
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • В света на мечтите... ❤

# 496
54
Скрит текст:
Емир:Знаеш ли какво искам да направя в този момент? Да отида в общежитието, да я хвана и да я доведа тук. Да вика, да крещи, да разруши цялата къща в/у мен, дори и да не ме погледне в очите с дни или да ми каже колко жалък мъж съм аз, но да е до мен. Ето това искам. Никога не съм се чувствал толкова уплашен от каквото и да било в моя живот отколкото от времето което иска Фериха.

Наде  Hug, отново голямо Благодаря за фемирски диалози
Много са зареждащи някак  

# 497
Ама как им отива само  Heart Eyes

Скрит текст:
Определено много им отива.  Heart Eyes
Те двамата заслужаваха точно такъв финал - най-накрая преборили се за любовта си, щастливи, с бебе в ръце.  Heart Eyes
Мисля, че и ние зрителите си заслужихме този финал.  Rolling Eyes

Първата и последната целувка на ФЕмир.  Sad Heart Eyes

# 498
54
Скрит текст:
Емир:Знаеш ли какво искам да направя в този момент? Да отида в общежитието, да я хвана и да я доведа тук. Да вика, да крещи, да разруши цялата къща в/у мен, дори и да не ме погледне в очите с дни или да ми каже колко жалък мъж съм аз, но да е до мен. Ето това искам. Никога не съм се чувствал толкова уплашен от каквото и да било в моя живот отколкото от времето което иска Фериха.

smile3501  страхотна си, много са готини откъсите които публикуваш, мерси

внимаавай какво си пожелаваш....получи точно това...ама не се държеше като ВИНОВЕн мъж..а даже поръси още солчица в раната й..работеше с бившата си която очевадно си го искаше обратно ooooh!...и донякъде си го върна за цели 3 години

# 499
извинете ама КАК СЕ РАЗЛЮБВА това изваяно тяло....то само тяло да беше айде преживява се някак ....ама главата...на която са тез устни,очи....косицата Crazy

# 500
# 501
 Joy   Joy   Joy

# 502
Joy   Joy   Joy

Скрит текст:
Eй това е нашата дрога.  Joy

# 503
извинете ама КАК СЕ РАЗЛЮБВА това изваяно тяло....то само тяло да беше айде преживява се някак ....ама главата...на която са тез устни,очи....косицата Crazy
newsm10

# 504
Рая, много хубави снимки на Джейда пускаш, определено с по-светла коса както е в момента по ми харесва отколкото с тъмна.

38
Скрит текст:
Фери-Ти…си в стаята ми.
Емир-Аз…
Фери-Защо?
Всеки момент може да дойде някой. Сахер, татко, Мехмед…Всеки от тях.
Тук си за да ме изслушаш, ли?
...............

Емир-Аз…Вратата беше отворена, не можах да се въздържа и влезнах.
Фери-Това е известният портиерски апартамент. Това е стаята ми. Това е огледалото. И то е от горе. И то изглежда тук странно като теб, нали? Винаги тук се приготвях, преди да се срещна с теб. Плачех за нас. Мислих. Как изглежда горе, погледнато от долу? Колко е далечно. Колко е невъзможно. Сега разбираш, ли? Хайде тръгвай. Тръгвай, така не може да говорим. Не може така. Тръгвай.

# 505
Какво направиха те? Какво постигнаха Емир и Фериха? Направиха така,че една любовна история да се превърне в легенда.

Колко добре казано. Думи, които те карат да настръхнеш. Hug

Незная за вас, но аз напоследък се улавям, как живея в два паралелни свята, сякаш имам два живота. Моя си и този на Емир и Фериха.

...да но при мен МОЯ СИ го оставих на заден план...от няколко дни гледам да наклоня везната,че много ми дойде... ooooh!...прекрасни са двамата наистина...вече по на трезва глава мога да оценя и замисъла...и поуките които ни дава сериалчето...не мога да виня никой и за нищо...каквото такова,надявам се и при теб ТАН  Peace да отмине,че не бива да си причиняваме такава шизофрения сами Joy

# 506

ами не се разлюбва,  Naughty няма как Simple Smile)))

# 507
Наде,  Hug на мен също Джейда ми харесва повече с тази прическа, с която е в момента.  Peace
Благодаря ти за диалозите.   bouquet Изпълват ме с ФЕмирско настроение. Heart Eyes

# 508
  • в подножието на планината
Наде, Hug благодаря за диалозите!  bouquet Припомням си някои моменти, които не съм гледала скоро и си ги преповтарям пак... Rolling Eyes

Капризче, Hug премяната ти е много хубава... Heart Eyes

Иве, Hug ще ме умориш с твоята любов към Ча... Joy никой не те кара да го разлюбваш...обичай си го на воля... Mr. Green

# 509
- Организираме пътуване до България.Който е за,да си вдигне ръката.
- Аз съм за.
  Mr. Green  Joy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт