Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 860
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
54
Скрит текст:
Емир:Знаеш ли какво искам да направя в този момент? Да отида в общежитието, да я хвана и да я доведа тук. Да вика, да крещи, да разруши цялата къща в/у мен, дори и да не ме погледне в очите с дни или да ми каже колко жалък мъж съм аз, но да е до мен. Ето това искам. Никога не съм се чувствал толкова уплашен от каквото и да било в моя живот отколкото от времето което иска Фериха.

# 481
Когато птиците престанат да летят,забравили за първото си лято,
 когато вятърът внезапно спре изплашен сред листака,
 когато хората не искат да те разберат,
 когато ти не ги разбираш!
Тръгни напред!Сама!И без да спираш!
  Върви към недействително небе и вярвай в измислени закони,за да
запазиш светлите криле,от времето на първия си полет!!!

# 482
57
Скрит текст:
Доктора-Това е най-ужасната гледка, която съм виждал, ще Ви предпиша антибиотик.
Е-Жена ми ме заши с конец за зъби.
Ф-А мъжа ми рева цяла нощ. JoyОбиколихме всички болници преди да дойдем тук.

# 483
54
Скрит текст:
Емир:Знаеш ли какво искам да направя в този момент? Да отида в общежитието, да я хвана и да я доведа тук. Да вика, да крещи, да разруши цялата къща в/у мен, дори и да не ме погледне в очите с дни или да ми каже колко жалък мъж съм аз, но да е до мен. Ето това искам. Никога не съм се чувствал толкова уплашен от каквото и да било в моя живот отколкото от времето което иска Фериха.

smile3501  страхотна си, много са готини откъсите които публикуваш, мерси

# 484
Наде, благодаря за ФЕмирските моменти.  Heart Eyes

# 485

Мерси Рени Hug А ти къде ще забегваш, че  нещо изтървах Sad
Лични тъжни причини Rolling Eyes

GalinaG24  Hug

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=twLXIIscOuCQtuvs1536200  56 еп

http://dox.bg/files/dw?a=486902d696  57 еп

Ирка  bouquet Катя  bouquet

54 еп Laughingто така и стана кат се развъртя Фери Joy

# 486
Здравейте и от мен.  Hug

Днес сте тихи, човек да се учуди направо.  Laughing
Благодаря за кафетата, закуските, колажите, музиката, диалозите и т.н.     bouquet

Капризче,  Hug честити дрешки.

Heart Eyes

# 487

Една песничка с лятно настроение,много да се усмихвате през целия ден ви пожелавам,аз се заемам с задачата си Whistling Whistling

Heart Eyes Много  готина песен. Peace
Ирка.84,спорна работа,за теб
Скрит текст:

Капризче,много хубави дрешки си  облякла. Hug

Neidjal,благодаря за думите на Емир от 54 епизод.

Надуфка, Hug
Скрит текст:
от както свърши Фатмагюл по бтв не съм влизала там.Атмосферата и в КВФ? беше  много приятна Simple Smile .Като видях предишния ти ник се сетих,че съм те мяркала там.Simple Smile

За всички  в темата  

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 16:04 от лава

# 488
  • В света на мечтите... ❤
Благодаря ти Боже,че имам такива хубави фенки в България!!!  Mr. Green  Joy

# 489
Какво е химия? Химията я има навсякъде около нас не са само химичните елементи,но и онова чуство което ни обзема когато се влюбим.Така стана и с Емир и Фериха това е химия не описуема.Какво направиха те? Те направиха една история за любов,омраза,гняв,разочарование,интриги,лъжи и обичта между двама.Обич която никога не угасва и никога няма да угасне тя ще живее там някаде защото никой не може да промени онова което е вътре в тях.Какво постигнаха Емир и Фериха? Направиха така,че една любовна история да се превърне в легенда.За това нещо което го има по целия свят но една връзка никога не трябва да се започва с лъжи.Ето това искаха да покажат Фемир да ни покажат че е по-добре да покажеш всичките си лица на любимия/любимата от колкото да се криеш и да показваш лице което не е твое. И за накрая на тези мой думи искам да кажа,че всяка една чака принца с белия кон е може да не е с кон може да е с някоя луксозна кола но все пак за всяка има по една половинка. Hug

Сехер май май е яхнала нашето момче.

# 490
И нещо за рейтинга на ОС:
- "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") държи първото място за най-гледания в момента турски сериал (всеки епизод се гледа средно от над 1,4 млн. зрители);

# 491
Чакам да дойдат сериите 28 и нататък. Да тежки епизоди но все пак.

# 492
  • В света на мечтите... ❤
Ама как им отива само  Heart Eyes

# 493
Какво направиха те? Какво постигнаха Емир и Фериха? Направиха така,че една любовна история да се превърне в легенда.

Колко добре казано. Думи, които те карат да настръхнеш. Hug

Незная за вас, но аз напоследък се улавям, как живея в два паралелни свята, сякаш имам два живота. Моя си и този на Емир и Фериха.

# 494
Взимали са интервю от Джейда днес.

Общи условия

Активация на акаунт