Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 012
  • 749
  •   1
Отговори
# 120

Благодаря за новата тема, макар да е ясно че ще я изпишите докато ......си публикувам отговора! Mr. Green
Hug Joy Joy Joy

Ганушка  bouquetмного хубаво си го решила Heart Eyes  bouquet

# 121
Зверче,  Hug

Неви, не веруем и туй то!!!  Naughty Crossing Arms Ауу, много се разстроих значи. Аз помислих, че Зурлата е търсила популярност и се е изказвала неподготвена като Гизем, пък то клюки. Ей, сърцето ми се разлупа. Вече мисле да летя да Стамбула да се представям и да го водя на очен - доброЗОРНО!  Crossing Arms Mr. Green

# 122
Релакс,туитъра как се движат нещата,хвърляш ли  по един поглед,прекрасния свят легнал ли е вече Mr. Green
той днеска много тих вчера беше по активен  Mr. Green ама сабах ще има здравей красив свят  Joy
Скрит текст:
аз нали се разочаровах от Ча и най-сетне се върнах към дневниците,брех то почнало пак да става интересно,Клаус много ме кефят с Каролайн,направо ме разсмиват, тия двете го прекараха много лошо наш Димчо,а уж беше много печен,а Елена почва много да ме дразни,вече мисля че беше достатъчно време в това състояние,тя по отвратителна от Катрин стана #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
четах в едно интервю,че по гадна щяла да става  не знам как ще я изтърпя  #2gunfire щели да връщат някой от умрелите за да се осафирясала  Mr. Green

# 123
Момичета, човек за 2 часа да ви остави и стигане нямате. Mr. Green Ама това само в полза на филма говори. То такава активност май другаде не съм виждала, нито във форума, нито в друга тема. Hug
Връщам се да чета, че Чаги май пак ги е забъркал едни, да видя и аз...

# 124
  • Пловдив
Покажете ми я тази Дзурля..... не съм курса ...Да се потреса и аз .. Mr. Green
Скрит текст:
/малко като свиня ми звучи/
От ПЕ единствената симпатична ми беше полицайката...Имаше нещо много непринудено и чувствено в нея....поне за мен, де.....Ча явно не я е отразил!

# 125

Г-жа Нервакова,благодаря за новата тема.Това е за теб
Скрит текст:
и това

Надуфка,Снежи,BELL,за вас Hug Hug Hug

# 126
  • София

Колко хубАво щеше да бъде да имаме ЩАСТЛИВ край С МАЛКИ ФЕМИРЧЕТА,  след толкова мъка, сълзи, прекрасни  преживявания с ФЕМИР, раздели, страшно съм му ядосана на тоз Аксой, и мисля че има голяма омраза към Хазал, всичките повторения на общите фемирски сцени в ПЕ, искат да покажат това, ама там доколкото видях от клиповете днес (не съм гледала ПЕ) НЕ СЕ ПОЛУЧАВА аКСОЙ,  лиши ни от прекрасен финал и от мен имаш АДИ ГИИИТ АПТАЛ ТАКЪВ!

Всеки път, когато гледам сериала, хем се радвам, хем се ядосвам на Аксой за тази глупост с финала  #Cussing out

# 127
Стели, пост 97, страница 7.  Peace

# 128
  • София
Покажете ми я тази Дзурля..... не съм курса ...Да се потреса и аз .. Mr. Green
Скрит текст:
/малко като свиня ми звучи/
От ПЕ единствената симпатична ми беше полицайката...Имаше нещо много непринудено и чувствено в нея....поне за мен, де.....Ча явно не я е отразил!

Аууу не и тя му се лепна и нея не я понасям  Naughty Naughty smile3515 smile3515 smile3513  Кой какво защо тая беше навсякъде  #Cussing out

# 129
Не вярвам, че е бил с Дзурлето защото е с големи........очи, че тя и Хазал е със подобни на нейните и  какво стана....!? Rolling Eyes

# 130
Киарче, то не е казано, че Чаги нещо гледа, нали все вика "В живота ми няма никой", ама не казва "Леглото ми е празно". Пък и то в тъмното... А и много работи момчето - 24/7 на сета, кого да намери, няма времее. Туй Дзурлял обаче и във филма му личеше, как се надува. Как само се съблече във фрагмана - все едно ще показва чудо-невидяно.

# 131
  • София
Зверче,  Hug

Неви, не веруем и туй то!!!  Naughty Crossing Arms Ауу, много се разстроих значи. Аз помислих, че Зурлата е търсила популярност и се е изказвала неподготвена като Гизем, пък то клюки. Ей, сърцето ми се разлупа. Вече мисле да летя да Стамбула да се представям и да го водя на очен - доброЗОРНО!  Crossing Arms Mr. Green

И аз не искам да повярвам  Rolling Eyes Такъв красив мъж може да има страхотна жена до себе си, не говоря за силиконови красавици, а за наистина симпатични жени.

А пък м/у Дзурля и Хазал- Балкан разлика  Crossing Arms Да си взема Хазал и това е  Wink

# 132
  • София
Тази песничка като я чуя и ми става едно хубаво на душичката и тъжничко, особено когато ти се плаче, равна  няма  Two Hearts

# 133
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс,туитъра как се движат нещата,хвърляш ли  по един поглед,прекрасния свят легнал ли е вече Mr. Green
той днеска много тих вчера беше по активен  Mr. Green ама сабах ще има здравей красив свят  Joy
Скрит текст:
аз нали се разочаровах от Ча и най-сетне се върнах към дневниците,брех то почнало пак да става интересно,Клаус много ме кефят с Каролайн,направо ме разсмиват, тия двете го прекараха много лошо наш Димчо,а уж беше много печен,а Елена почва много да ме дразни,вече мисля че беше достатъчно време в това състояние,тя по отвратителна от Катрин стана #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
четах в едно интервю,че по гадна щяла да става  не знам как ще я изтърпя  #2gunfire щели да връщат някой от умрелите за да се осафирясала  Mr. Green

Скрит текст:
е то накъде повече от това,той Клаус не беше чак толкова,направо ми иде да я изкарам и да я заблъскам,ама и те не могат да я понасят вече,и погрозня като стана гадна,само ревността към стефан щеше да я освиряса Peace

# 134
  • Пловдив
Аз във сериала само с Хазал го възприемам ...Всички други не са си на мястото и нямат работа с него! Rolling Eyes
Но извън него по-добре да беше "обърнал" полицайката отколкото Дзурлето....че тя е страшна.....В тъмното може и да те стресне, ама той пък може само на светло да го прави.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт