Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 904
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • У Диспансера ...♥♥♥
  иха Микаела newsm44 newsm44

# 346
Верче незнам за Миленчето дали ще го напада Харди-то ама и аз от едно известно време съм му хрърлила око  Mr. Green Mr. Green   Joy Готян е и той много, особено в Батман последната част, много здрав просто  Blush

Релакс казабланка се надува до дъпка в колата, жестока е  Hug

И от мен едно поздравче за всички  Hug Hug Hug

аз и в Беззаконие също много го харесвах нищо че си беше див селянин пак излъчваше сексапил  Mr. Green
мерси за парчето,аз и такъв стил слушам  Hug

За нищо нали вече сте ми дружки  Mr. Green  Hug Аз там не съм го гледала  Thinking Трябва да го витя туй филмче  Simple Smile
ооо много е добро има няколко нереалистични момента ама кино кво да прайш  Party

Е то в повечето филми на това си залагат май май  Wink
е то имаше един тооооолкова нереалистичен че аз се чудих през целия филм как стана това,но няма да ти го обяснявам понеже не си го гледала още  Wink

# 347
  • София
Така е супер само гърба да не му гледаш  #Crazy иначе момченцето тука мяза на един мой познат....

# 348
  • У Диспансера ...♥♥♥
За тоя от Батман последния ли говорите бе,ай аз много го харесвам тоя момък Heart Eyes

Ти вероятно говориш за тоз Крисчън Бейл
дето играе Батмана  Mr. Green

А ние говорим за тоз или по-скоро физиката на тоз

вай беееееееее е това ме отвратиииииииииии  Sick Sick Sick всичко хубаво ама тея пъпкииии  Sick Sick
ау,ама вие за гадняра ли говорите,пуууу той от филма така го намразих,и ся тия вулкани на гърба,ще повърна Sick

# 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не показвам Вин Дизел,ей на това се казва физика и още нещо Peace

# 350
гали Зурла  Joy

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
и този ми е много на сърце,също от бързи и яростни Heart Eyes

# 352
  • София
Аз рязко сменям стила, но ако трябва да съм честна това е моя стил музика

а тази е уникална  txtloves

# 353
Така е супер само гърба да не му гледаш  #Crazy иначе момченцето тука мяза на един мой познат....
аз толко едър не го харесвам,променя му се физиономия и всичко  Crossing Arms

Ирчее гледай го в The Means war и ще го заобичаш пак  Naughty

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс кой е този newsm78

# 355
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моите момчета,няма Ча ма ,ей това е истината,като се покрива,леко по леко ще му намалеят фенките Peace

# 356
  • София
Момичета ако видим Чаги, Бу, Том или който и да било ще има яко ръбърнекин и до контуизии сигурно ще стигнеме от това извивание на тез вратлета  Joy Joy

много ми е яка тая песен  Mr. Green

И нашата философия ще е /само че леко променена  Mr. Green / Спираме, зяпаме и нападаме  Joy Joy

# 357
Иве, ако са като тия в поста ти, шъ издиря рецептата в темата и ще ги направя и аз, готино изглеждат.

Peace Наистина  изглеждат много вкусни.И аз ще потърся рецептата.
Лека нощ от мен. smile3524

# 358
Аз рязко сменям стила, но ако трябва да съм честна това е моя стил музика

а тази е уникална  txtloves
аааа Bone Thugs N Harmony са ми любимцииииииии  Hug
обожавам хип-хопа и R'n'B, преди друго не признавах освен тях, но като отидох да уча в Благоевград и там ме поразвалиха малко  Mr. Green а сега вече всичко слушам и уважавам музиката като цяло но в телефона Bone thugs n harmony са си запазена марка  Party

# 359
Исмаилчо,на Ча другата дружка

Общи условия

Активация на акаунт