Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 904
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз рязко сменям стила, но ако трябва да съм честна това е моя стил музика

а тази е уникална  txtloves
аааа Bone Thugs N Harmony са ми любимцииииииии  Hug
обожавам хип-хопа и R'n'B, преди друго не признавах освен тях, но като отидох да уча в Благоевград и там ме поразвалиха малко  Mr. Green а сега вече всичко слушам и уважавам музиката като цяло но в телефона Bone thugs n harmony са си запазена марка  Party

Ооо ама ти найстина си ми дружка  Mr. Green Mr. Green  Hug И при мен така стана като влезнах в спортното /дам може да се посмеете   Embarassed /  #Crazy само че устисках и чак последната година започнах да слушам чалга / то моето неможе да се каже и слушане де.../ иначе и аз така почти всичко слушам вече, ноо като чуя нещо от този стил ииииии  Two Hearts

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
Исмаилчо,на Ча другата дружка
Пак дебне в туитър тя някой,ами той симпатяга бе,аз сега го виждам,за него бих се прежалила с удоволствие  Mr. Green

# 362
Да не показвам Вин Дизел,ей на това се казва физика и още нещо Peace

Е тук моем да прегрешим без да се замислим. Mr. Green

# 363

Ирка тва Исмайл Ф.

# 364
# 365
  • У Диспансера ...♥♥♥

О още една фенка на Вин,голям ми е симпатяга ,Зверче тебе не съм те засичала от много време Hug

# 366
Пак дебне в туитър тя някой,ами той симпатяга бе,аз сега го виждам,за него бих се прежалила с удоволствие  Mr. Green
е това е гаджето май на онази Нурана дето я спрягаха с Ча Simple Smile симпатяга е,а гласеца му е...   Oha!

# 367

О още една фенка на Вин,голям ми е симпатяга ,Зверче тебе не съм те засичала от много време Hug

Hug Много работа тези дни покрай Великден(тяхният).  Twisted Evil

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всичко слушам аз ,чалга избягвам,особено тая с маанетата ,като милионерче,аууууу,иначе всичко ми е на почит,особено гръцкото,и RnB,последно време Криско,Килата,Димчоу,много добри песнички направиха Peace

# 369
  • У Диспансера ...♥♥♥
е това е гаджето май на онази Нурана дето я спрягаха с Ча Simple Smile симпатяга е,а гласеца му е...   Oha!
Нурана морана,ще мине задбордана  Mr. Green

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥

Hug Много работа тези дни покрай Великден(тяхният).  Twisted Evil
Една приятелка и тя така,не можем да се засечем,вика много работа,дадох на Ели по голямата част,останалата я затрих,ама ще я довърша докато стигне до там Peace

# 371
eeе не си обърнала внимание,ето тук го има  Grinning
Скрит текст:

а иначе този Исмаилчо е мааалко по височък от Ча  Mr. Green дългучи  ooooh!

# 372
  • София
Всичко слушам аз ,чалга избягвам,особено тая с маанетата ,като милионерче,аууууу,иначе всичко ми е на почит,особено гръцкото,и RnB,последно време Криско,Килата,Димчоу,много добри песнички направиха Peace

Дам аз преди грам не слушах българските изпълнители, но напоследък доста често ми се случва да се изкефя на бг парче, което много ме радва, започнахме и ние да правим качествена музика, а за филми/сериали кога ще стане един Господ знае.....Дай Боже накой ден и български сериал така да ни завладее както ОС  Simple Smile

# 373
Хайде аз ще си лягам. Лека нощ.  newsm46

# 374
  • София

eeе не си обърнала внимание,ето тук го има  Grinning
Скрит текст:

а иначе този Исмаилчо е мааалко по височък от Ча  Mr. Green дългучи  ooooh!

Дългуч, дулгуч ама аз съм 170 + 12-15 см обущата Чаги 190 еми тамън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт