Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 935
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
54
Скрит текст:
Емир:Знаеш ли какво искам да направя в този момент? Да отида в общежитието, да я хвана и да я доведа тук. Да вика, да крещи, да разруши цялата къща в/у мен, дори и да не ме погледне в очите с дни или да ми каже колко жалък мъж съм аз, но да е до мен. Ето това искам. Никога не съм се чувствал толкова уплашен от каквото и да било в моя живот отколкото от времето което иска Фериха.

Peace Peace Peace

smile3501  страхотна си, много са готини откъсите които публикуваш, мерси

внимаавай какво си пожелаваш....получи точно това...ама не се държеше като ВИНОВЕн мъж..а даже поръси още солчица в раната й..работеше с бившата си която очевадно си го искаше обратно ooooh!...и донякъде си го върна за цели 3 години

# 511
- Организираме пътуване до България.Който е за,да си вдигне ръката.
- Аз съм за.
  Mr. Green  Joy  Mr. Green

Варна....морето....сините вълни.....кака му Ива/Ева..Фери,както му харесва може да ме нарече  Mr. Green

Илде-абе прокрадва се някаква щура идея че съм вдигнала ръце и не браня моето момче вече........няма лабаво да знаете девойки МОЙ е Crossing Arms

# 512
  • В света на мечтите... ❤
Ако не е фотошоп,значи май някоя е попрекалила с ласките  Laughing
Скрит текст:

# 513
Какво направиха те? Какво постигнаха Емир и Фериха? Направиха така,че една любовна история да се превърне в легенда.

Колко добре казано. Думи, които те карат да настръхнеш. Hug

Незная за вас, но аз напоследък се улавям, как живея в два паралелни свята, сякаш имам два живота. Моя си и този на Емир и Фериха.

...да но при мен МОЯ СИ го оставих на заден план...от няколко дни гледам да наклоня везната,че много ми дойде... ooooh!...прекрасни са двамата наистина...вече по на трезва глава мога да оценя и замисъла...и поуките които ни дава сериалчето...не мога да виня никой и за нищо...каквото такова,надявам се и при теб ТАН  Peace да отмине,че не бива да си причиняваме такава шизофрения сами Joy

Мда, баш си е шизофрения мойто вече... Mr. Green

# 514
Емир винаги намира най-точните думи, които иска да чуе една обичана жена каквато е в случая Фериха. Думите му в този диалог и не само са показателни.

45
Скрит текст:
Ф: Ханде остана ли с теб снощи?
Е: Да. Била е в Хилс, била е подпийнала. Майка й я нямаше и не исках да я оставям сама. И на Корай обещах.
Ф: Добре, скъпи. Няма защо да ми даваш обяснение. Вече пораснах, за да ревнувам от Ханде. Поне се надявам.
Ф-Как е?
Е-Зле, ужасно.
Ф-Сранно но чудесно я разбирам. Тя мислеше, че каквото и да прави, няма да загуби Корай. И аз мислех така за теб.
Е-Недей. Не ни сравнявай с никой, Фериха. Не сравнявай болката и грешките ни.
Ф:Не знам какво ще правим.
Е:Аз знам. Само ще държиш  ръката ми Не ни трябва да виждаме някой, когато се гледаме един друг. Не трябва да мислим за никого
Ф-Не може да игнорираме гнева на Мехмед, когато разбере всичко. Разочарованието на баща ми. Моите, твоите родители, не можем да ги игнорираме.
Е:Не вярваш ли в нас? Това ли е проблема?
Ф-Не е това…
Е-Май това е проблема. Ти не се страхуваш само от тях, а и от нас се страхуваш. Не мълчи, отговори ми.
Ф:Не се страхувам от нищо, докато си до мен. Но като те няма, много въпроси си задавам. Ако Халил не ни беше заключил, ако този ден не се беше случил, ние си казахме сбогом.
Е-Ти каза, че сме в края на пътя. И аз ти казах довиждане. Казах го с устните си, не със сърцето си. Нещата, които изживяхме тогава бяха една лъжа. Днес сме тук, това е единствената истина.
Ф-Ще забавиш ли всичко, което направих?
Е:Забрави ли единствената лъжа, която ти казах(предложението)? Единствената лъжа с която исках да те нараня. Това те направи друг човек Фериха. Ти пробва да си друга за една нощ. Не го забрави..И аз не съм го забравил. Може би не трябва да се опитваме да забравим, а трябва да го преодолеем. Погледни ме. Кажи ми какво искаш.
Ф-Искам само да бъдем заедно.
Е-Ще бъдем заедно.

# 515
 Mr. Green
Скрит текст:

# 516
Наде  Hug Ех,какви хубави моменти ни припомняш.  Simple Smile

# 517
Определено страхотни моменти.Чак да настръхнеш. Hug Hug

# 518
  • Русе
оххх тая вълна Фемирскаааа... денят свърши - аз нищо не свърших.... Някой знае ли в 33 еп. който май ще ми стане любим 100 пъти го гледах какво казва /приятеля от компанията на Емир - забравих му името/ на Фери защо Емир така го отупа...и после в женската тоалетна когато Емир се вмъкна какво си казват с Фери.... newsm78

# 519

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 520
# 521
Никой няма да бара ча,Бу,Иан...  fight

# 522
# 523
оххх тая вълна Фемирскаааа... денят свърши - аз нищо не свърших.... Някой знае ли в 33 еп. който май ще ми стане любим 100 пъти го гледах какво казва /приятеля от компанията на Емир - забравих му името/ на Фери защо Емир така го отупа...и после в женската тоалетна когато Емир се вмъкна какво си казват с Фери.... newsm78
Илкер каза на Фери, че е направила грешен избор, че е имала грешна стратегия и, че е трябвало да предпочете него пред Емир и той ги чу, и му счупи носа. Joy
ФЕмирската сцена в тоалетната.
Е-Фериха, аз не ги повиках в нас.
Ф-Какво значение има.
Е-Но за мен има значение.
Ф-Но за мен няма.
Е-Аз не съм ти поставил капан.
Ф-Аз поставих капан на всички Ви.
Е-Не приемай постъпката ми, като нещо повече от обяснение.

# 524
Емир винаги намира най-точните думи, които иска да чуе една обичана жена каквато е в случая Фериха. Думите му в този диалог и не само са показателни.

45
Скрит текст:
Ф: Ханде остана ли с теб снощи?
Е: Да. Била е в Хилс, била е подпийнала. Майка й я нямаше и не исках да я оставям сама. И на Корай обещах.
Ф: Добре, скъпи. Няма защо да ми даваш обяснение. Вече пораснах, за да ревнувам от Ханде. Поне се надявам.
Ф-Как е?
Е-Зле, ужасно.
Ф-Сранно но чудесно я разбирам. Тя мислеше, че каквото и да прави, няма да загуби Корай. И аз мислех така за теб.
Е-Недей. Не ни сравнявай с никой, Фериха. Не сравнявай болката и грешките ни.
Ф:Не знам какво ще правим.
Е:Аз знам. Само ще държиш  ръката ми Не ни трябва да виждаме някой, когато се гледаме един друг. Не трябва да мислим за никого
Ф-Не може да игнорираме гнева на Мехмед, когато разбере всичко. Разочарованието на баща ми. Моите, твоите родители, не можем да ги игнорираме.
Е:Не вярваш ли в нас? Това ли е проблема?
Ф-Не е това…
Е-Май това е проблема. Ти не се страхуваш само от тях, а и от нас се страхуваш. Не мълчи, отговори ми.
Ф:Не се страхувам от нищо, докато си до мен. Но като те няма, много въпроси си задавам. Ако Халил не ни беше заключил, ако този ден не се беше случил, ние си казахме сбогом.
Е-Ти каза, че сме в края на пътя. И аз ти казах довиждане. Казах го с устните си, не със сърцето си. Нещата, които изживяхме тогава бяха една лъжа. Днес сме тук, това е единствената истина.
Ф-Ще забавиш ли всичко, което направих?
Е:Забрави ли единствената лъжа, която ти казах(предложението)? Единствената лъжа с която исках да те нараня. Това те направи друг човек Фериха. Ти пробва да си друга за една нощ. Не го забрави..И аз не съм го забравил. Може би не трябва да се опитваме да забравим, а трябва да го преодолеем. Погледни ме. Кажи ми какво искаш.
Ф-Искам само да бъдем заедно.
Е-Ще бъдем заедно.

да така е,направо не ми се вярва че има такива МЪЖЕ..които винаги знаят как и какво да отговорят на любимата си...както правеше ЕМИР .....толкова увереност и такава сигурност лъхаше от него...такава любов изразяваше я по всякакъв начин..очи,жестове,милувки
Фенките полудяха по този измислен персонаж облечен в перфектната външност на Чаатай... ,само че е много по-лесно да заучиш един сценарий отколкото да се изправиш пред публиката и да кажеш АЗ НЕ СЪМ КАТО НЕГО(щото е харесван  newsm78.......)а явно Ча иска да е харесван от всеки и не търпи критика....споко мило,красиво си простихме ти  JoyCrazy

Общи условия

Активация на акаунт