Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 33 809
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Срещат се двама цигани.
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани.....!!

# 616
Гале ПЕ
Скрит текст:
За мен Емитр си беше влюбен и тук  Whistling  Ако бяха продължили сезона може би Емир щеше да каже на Явуз всичко за Енгин. Явуз не е чак толкова лош може би щеше да приеме Емир особено ако сестра му се окаже наистина бременна. Явуз щеше да застане зад сестра си и да преглътне това което преживяха с Емир Rolling Eyes Лично мнение  Peace
Капризче, вече мненията ни съвпаднаха, и моето продължение беше точно в тази насока.

# 617

Мехмет подозирал нещо....Ами като е сигурен ще е още по весело....Би желал да присъства на това веселие...Вече няма какво да открие.

Даммм театъра е добър като и двамата се желаят.

Нашето момче малко срамежливо и не иска да си показва пакета.

Стига ви толкова че ще вземе да ви стане нещо-

# 618
Сценария за края на 3 сезон е върха.Но аз отново казвам че Емир търсеше с очи Фериха. А Гюнеш тя беше за отмъщението дали се е влюбил или не никой не може да каже тъй като край няма ако имаше някакъв тогава да. Но така както му каза онзи с бастуна така и не разбрах кое ама няма значение та той му каза нещо за невинноста й там му приказваше. Като цяло си мисля че двамата на една маса нямаше да седнат Явуз може да не е толкова лош но на Емир егото е нещо друго.А на мен ми се искаше да видя Явуз и Ханде и двамата са упорите а девойката е добра в интригите и номерцата ами какво щеше да стане с Санем....... newsm78

Скрит текст:
Напротив, всеки който е гледал за себе си е разбрал или не точно това, което съм почертала в червено. Дори и без завършек всеки би усетил, или пък не би.
tan, не стана ясно кой е възрастния мъж с бастуна.
Киара. 55
Рени, по-бързо да ти отшумят тези кофти дни.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 19:46 от Neidjal

# 619
  • Някъде там
Здравейте, момичета,

Малко късничко се включвам днес, не знам как ще ви смогна, все още съм на постовете от 10:00 сутринта.

Имам един страничен въпрос. Моля, който може да ми отговори

Скрит текст:
Мисля да си купувам телефон. Харесах си Samsung Galaxy S Duos. Моля, ако някоя от вас го ползва или има впечатление, да си даде мнението за него.

Манка Hug
Скрит текст:
брат ми е управител на глобул, като се върне тази вечер ще го питам дали си струва, ако не ти е спешно, утре ще ти кажа за този модел, на нас лично той ни препоръчва нокия

Скрит текст:
Подкрепям те Нокия е най-добрия избор.  Peace

Скрит текст:
Имала съм нокиа но след като вече съм със Самсунг не бих твъдяла че нокиа е най-добрия определено  Peace Нокиа изостанаха доста с новостите  PeaceЛично мнение

# 620
Наде,   love001

Капризче, супер си!   bouquet

# 621
Neidjal Всеки вижда различно така че ти виждаш едно аз друго някой от останалите момичета виждат 3-то и така. Hug Hug

# 622
  • Някъде там
Кали  Hug Киарче  Hug Благодаря Ви   love001

Наденце ПЕ
Скрит текст:
Емир вече подхождаше по по друг начин към Явуз към края поне аз останах с такова впечатление  Rolling Eyes особено когато си помисли, че се е удавила в морето как гледаше Явуз  Whistling

# 623
Neidjal Всеки вижда различно така че ти виждаш едно аз друго някой от останалите момичета виждат 3-то и така. Hug Hug
Галя,
Скрит текст:
разбирасе, че е така, та аз пиша все в тази насока, всичко е субективно.
Обърнах внимание конкретно на поста ти, защото твърдиш, че никой не би могъл да знае влюбен ли е бил или не тъй като е останал без завършек, а аз мисля точно обратното, зависи кой как и какво е усетил гледайки го.
Капризче,
Скрит текст:
точно така си беше след неприятната случка, вече не виждах болното му его както когато се изправи срещу Явуз заради Едже.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 19:59 от Neidjal

# 624
  • в подножието на планината

Киара, Hug

Като чета коментарите ви  се радвам, че не продължиха това безумие наречено ПЕ, защото кой знае още какви щуротии щяха да сътворят ... ooooh!

# 625
То не беше само егото му но и амбицията му.Аксой е гениален спокойно щеше да има и за живели щастливо ама колко е щастлив Емко не знам.Това е в кръга на шегата.

# 626

Като чета коментарите ви  се радвам, че не продължиха това безумие наречено ПЕ, защото кой знае още какви щуротии щяха да сътворят ... ooooh!
Ееее, Звездичкеееее, аз пък съжалявам, че не го продължиха и не го финишираха независимо с какъв край щеше да е, защото не обичам незавършените неща, още повече след като бяха обещали финал. Но това е Аксой бей, вече видя ли, че някой филмов продукт е негов, ще бягам, както дявол от тамян. Joy

Чаги готви КИФТАЦИ. Joy

# 627
за Пейкова  Hug

# 628
57
Скрит текст:
Доктора-Това е най-ужасната гледка, която съм виждал, ще Ви предпиша антибиотик.
Е-Жена ми ме заши с конец за зъби.
Ф-А мъжа ми рева цяла нощ. JoyОбиколихме всички болници преди да дойдем тук.

Наденце,  Hug малка корекция на този текст (дано не ми се сърдиш)

Скрит текст:
Докторът: Шевът с конец за зъби е една от най-ужасните гледки, които някога съм виждал.
Как можахте да направите това, деца?
Емир: Съпругата ми не е много добра в шиенето.
Фериа: Съпругът ми малко се страхува от лекари, плачеше през цялата нощ и не успях да го доведа.
Докторът: Както и да е, минало. За по-сигурно ще предпиша антибиотик. Преди да си тръгнете, изчакайте известно време.
Фериа: Благодаря ви.
Емир: Идвали сме в тази болница и преди.
Фериа: Мисля, че сме ходили във всички болници, които се намират в Истанбул.
Емир: Какво ми казваше, което не успяхме да довършим ... Любов.... Сега се надявам, че можеш да кажеш друго. Надявам се, че ще бъдеш достатъчно смела, за да ми кажеш защо оставаш с мен.

Така е в самия епизод и в англ. превод също. Просто тук закачката между двамата се усеща по-добре.

# 629

Като чета коментарите ви  се радвам, че не продължиха това безумие наречено ПЕ, защото кой знае още какви щуротии щяха да сътворят ... ooooh!
Ееее, Звездичкеееее, аз пък съжалявам, че не го продължиха и не го финишираха независимо с какъв край щеше да е, защото не обичам незавършените неща, още повече след като бяха обещали финал. Но това е бай Аксой, вече видя ли, че някой филмов продукт е негов, ще бягам, както дявол от тамян. Joy

Скрит текст:

Чаги готви КИФТАЦИ. Joy
аз също мноого съм разочарована , исках финал исках Емир щастлив независимо с коя, заслужаваше го, защото той умее да обича с цялото си сърце и душа и такива хора заслужават шанса да раздават от тази си любов и да получават същото
А за тези които не го гледат ПЕ е много лесно няма да го пускате и гледате, имате избор , а нас почитателите му ни оставиха немили недраги  Tired

Общи условия

Активация на акаунт