Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 72

• 38 694
  • 740
  •   2
Отговори
# 330
Иска Баръш да напълни сметката вместо него, в замяна на това - Гюней ще мълчи, в противен случай ще проговори и край с Баръш. Peace

# 331
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така, сега отговарям:
Хеленче, немска филология съм завършила аз, мъжът ми ти е колега - той  е  с българска.
Госпожата, както винаги ме докосна с нещата, които публикуваш тук . Това за учителите - първо хубаво се посмях, а на последния абзац пък се насълзих, стана ми мъчно за всички учители и за децата им. Удивително е колко прозорливо, умно и наблюдателно може да бъде едно 13-годишно дете. Страхотни деца растат, много им се радвам. Да си призная, аз на тази възраст не си спомням да съм била толкова умна.
Да ви кажа, май само нас ни няма в Сапанджъ ! Crazy Laughing
Нали? За съжаление. Нямаше да е лошо да сме там и ние всичките накуп.

# 332
Сега разбрах какъв е проблема на Гюней. С Бану имат обща сметка в банката. Той е изтеглил голяма сума пари, за да участва в закупуването на терена/земята, заедно с Мелда Ялгън. И сега Бану си иска обратно парите. Нашичкия обаче няма от къде да ги намери.  Peace

A, е това ми харесА  newsm10 Да го видя се наш Гюнейчо кви ше ги къдри (както казва Зизу  Hug )

# 333
# 334
Сега разбрах какъв е проблема на Гюней. С Бану имат обща сметка в банката. Той е изтеглил голяма сума пари, за да участва в закупуването на терена/земята, заедно с Мелда Ялгън. И сега Бану си иска обратно парите. Нашичкия обаче няма от къде да ги намери.  Peace

A, е това ми харесА  newsm10 Да го видя се наш Гюнейчо кви ше ги къдри (както казва Зизу  Hug )
О, той ще се измъкне гадината. Нали държи Баръш в ръцене си.

Кралицата, царица си! Страхотна снимка! От ония, дето ги гледам по пет минути.

# 335
Светълчо и аз така, полудях по тази снимка, чудя се как да се отлепя от нея.  Blush  Crazy  Heart Eyes

# 336
Една мацка от фейсбук е ходила до къщата на Кузей и се е снимала отпред и горе пред входната врата. Срещнала е мъж, който имал ключове от къщата, от салона, от всякъде. След това се е снимала седнала на стола, на който седи Кузей в кръчмата.... Направо благородно й завидях. Мъжът й е казал, че всички са в Сапънджъ и тя се надява следващата й снимка да е с Киво.... ех, колко хубаво.  Heart Eyes

Чакам с нетърпение да видя новият план на Гюнището дали ще проработи!  #2gunfire

Мацката се е снимала и с Юнус.   bouquet И пред имението също.  Hug И на гарата, където ходи Кузей, когато сърцето му се къса от болка.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 14:19 от kralitsata

# 337

С тези руси веждички, златен е!   Crazy

# 338
Шереф след разпита към Баръш в болницата разбра, че Симай и Баръш са се срещали.

# 339

С тези руси веждички, златен е!   Crazy
Да,да! Напълно си права, и русите мигли също ме умиляват, като на малко момченце.
Тази снимка също е много хубава. Въобще, досега не съм видяла снимка, на която да е грозен. Или е мнооого хубав, или само хубав.

# 340
# 341
Дидке, и ти да не останеш по-назад, нали? И ти да притуриш съчки в огъня....Как да си гледа човек работата после? По пет минути на снимка, ми то - денят свършил!

# 342
  • Варна
svetal4o,  Peace 4e аз не съм спирала Heart Eyes Laughing

svetal4osvetal4o

# 343
Знам те аз, че не спираш, нали виждам! За днеска говоря.
Тука сте три-четири, дето саботирате производството с тези снимки. Едната ако я няма, другите ще са. И, айде, ойде коньо у реката! Залепваме за компчето снимки да гледаме. И няма насищане. И как не ни омръзна - колко години вече!

# 344
Дафне, виждам те от вчера горе, не те закачах вчера, викам си, тя ще слезе, няма да се стърпи. Обаче и днеска гледам, че си траеш. И питам : защо? Липсваш тука много, отначало като зачезна мисех, че още не си оздравяла, обаче явно си. Защо си трайкаш и не щеш да пишеш? Нещо да не си сърдита?

Общи условия

Активация на акаунт