Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 140 081
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Няма какво да се случва след нея. След успешна операция, идва и всичко по реда си. Най-много пърият ти цикъл да не дойде на време, това би се случило Wink Не се притеснявай, всичко ще мине! Ако разбереш лекаря може да ми пишеш - успех!

# 136
Звучи успокоително, благодаря ти!
Предполагам, че до края на седмицата ще съм информирана малко повече.
Хубав и усмихнат ден!  Wink

# 137
Здравейте отново, малко късно.

Ходих на преглед в I-ва АГ "Света София" (Тина Киркова) при д-р Богдана Стоянова.
Тя ще ми прави лапароскопията. Имам дата за 10.10.2013 г.
В началото на другата седмица ще й звъня, за да ми каже кога да отида за изследванията.

Моля, някой ако има впечатления от тази докторка да сподели.

# 138
1. име лекар-Д-р Любомир Бойчев
2. град  Тутракан
3. болница -МБАЛ Тутракан
4. цена/ безплатно -безплатно по каса
5. отзив/мнение - прекрасно отношение от целия персонал
6. Повод за лапарото/резултат от хистологията -хидросалпингс,изолирана една тръба

# 139
Копирам си поста от тема 6, защото не знаех, че е отворена нова.

Здравейте мили дами, прочетох почти всичко изписано в последната тема. Искам да споделя с вас и моята история: Преди две години и половина родих малкото ми момченце. Два месеца след раждането се наложи да ми направят спешна коремна операция заради сраствания на червата. Изживях болката от раждането, но тя е позитивна болка, в смисъл че е за нещо хубаво. Не искам да описвам болката от операцията след това. Възстанових се много трудно, детенце не искаше да го кърмя въпреки моите усилия и желание, а началото толкова добре тръгна всичко...изпаднах в депресия, заради белега ( беше огромен ), но времето лекува.
 От началото на годината обаче започнаха проблемите ми със яйчника. Откриха ми киста, която въпреки лечението не се маха. Вчера бях на преглед и лекарката ми каза, че трябва да се направи оперативна лапароскопия. Препоръча ми Попов във Вита. Толкова много ме е страх, имам чувството, че имам и други проблеми и операцията ще се усложни, просто докато пиша и очите ми се пълнят със сълзи. Много съм притеснена, а не искам да тревожа близките си.

Поне тук мога да споделя тревогите си, защото вие преминавате през същото. Надявам се всички да се похвалим със добри резултати и да сме здрави най-вече!  Hug

# 140
  • Sofia, Bulgaria
Съншайн ,
и на мен ми предстои лапароскопия на 16,10,2013г. , да не ти казвам мен колко ме е страх  Embarassed , но пък толкова много момичета са минали през това.
Всичко ще е наред сигурна съм  Hug Hug

# 141
sunshine_j, не се притеснявай. Моят случай бе подобен, а когато ми правиха лапарото се оказа, че кистата всъщност е инфекция, която имитира киста.  За това  лечението с хапчета не ми е помагало. Операцията ми беше Юли и сега всичко е наред  Simple Smile Беше ме страх, плаках, тръшках се но се преживява. Стискам палци всичко да е наред  Peace

# 142
Благодаря ви за успокоителните думи.
ivetinka пожелавам ти да мине всичко много бързо и безболезнено и да се възстановиш  Hug
Опитвам да запазвам самообладание заради близките, гледам да съм заета с много неща и да минава времето, за да не се тормозя.
Края на месеца ми е консултацията с Попов и ще споделям какво се случва.
Успех и здраве на всички!

# 143
Здравейте момичета,нова съм тук и не знам тук ли е мястото да споделя своя проблем,
за да ми дадете съвет,ако някоя от Вас е минала по моя път,ще се опитам да бъда кратка:
след много безуспешни опита да си имаме  бебче,започнах да ходя по лекари,след операция за премахване на септум се установи,че имам 2 матки...Вчера ми направиха цветна снимка с контрастно вещество,оказа се че и двете матки са нормално развити,яйчниците си са ок,но тръбата на лявата матка е доста по-дълга от нормалното и опасността от извънматочна бременност е голяма,моля за съвет

# 144
Това да не е т.н. двурога матка?

# 145
Здравейте момичета!През септември месец мина и моята лапароскопия+хистероскопия за премахване на две миоми и два полипа.Не се притеснявайте,ще ви излъжа ако ви кажа че не боли,но всичко минава и заминава,важното е че тези гадини които бяха в мен се махнаха.Желая на всички успех!

# 146
  • Перник
Здравейте, и моето лапаро + хистеро мина. Резултат: две премахнати кисти и 2 премахнати тръби - отивам директно на инвитро. Някой да сподели как е с махането на конците, моляя. Simple Smile

# 147
Много се радвам, че вече опериралите се момичета са добре и всичко е наред, това ми дава надежда. Днес си взех резултата от туморният маркер и е 10,97. Това мисля, че е в норма от прочетеното от мен. Много се надявам всички включително и аз да се радваме на бебчета. Аз вече имам един пакостник и силно се надявам да стане батко някой ден. Успех и здраве на всички  Hug

# 148
Нормално ли е след лапароскопия да имам кървене?

# 149
  • Перник
Нормално ли е след лапароскопия да имам кървене?
Здравей, аз имах много слабо 1-2 дни, но на мен ми правиха и хистеро.

Общи условия

Активация на акаунт