Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 140 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, четох но моля някой да ми отговори предстои ми лапароскопия, заради киста на яйчник, предполагаема ендометриозна, касата поема ли нещо, насочила съм се към Попов Вита ?
Благодаря. Flutter

# 166
Здравейте, четох но моля някой да ми отговори предстои ми лапароскопия, заради киста на яйчник, предполагаема ендометриозна, касата поема ли нещо, насочила съм се към Попов Вита ?
Благодаря. Flutter

във Вита мисля, че нищо не се поема, но е добре да се обадиш и да попиташ. в държавните болници се поема половината от таксата, но в частните е различно.

# 167
Ако си здравно осигурена цената е 1200 лева. Без здравната каса е 1500.

# 168
  • София
Благодаря. Flutter

Преди около година ми беше лапароскопията при д-р Попов, във Вита. Част от заплащането беше поето от ЗК, само че не мога да кажа каква, така и не седнах да пресмятам, нито питах. Той дава списък с всичко, което трябва да се подготви преди операцията - изследвания, лична подготовка и направление от ЛЛ. Като уговаряте операцията го попитай за повече детайли.
Успех Peace

# 169
  • София
Моята лапароскопия в болница Надежда беше 500 лева, заедно с престой 3 дни, като здравната каса поема 700 мисля.
Много съм доволна.

# 170
Благодаря за отговорите  Peace

# 171
Здравейте,моята лапароскопия беше октомври във Варна-Света Анна,при д-р Славчев.Много съм доволна и не съм плащала нищо,освен престоя ми в болницата...само 11 лв...за 2 дни.Всичко ми се пое от касата.

# 172
  • Варна
Здравейте,моята лапароскопия беше октомври във Варна-Света Анна,при д-р Славчев.Много съм доволна и не съм плащала нищо,освен престоя ми в болницата...само 11 лв...за 2 дни.Всичко ми се пое от касата.

И аз по абсолютно съшия начин, с две ръце подкрепям, юни ми беше хистеро+лапароскопия,не съм плащала нищо,само престой-11,50лв.
 Д-р Славчев е на първо място ЧОВЕК,и най-големия професионалист. Възхищавам се,и благодаря,че точно той е моят АГ. Следващата седмица,отново ми предстои хистерокопия, и се доверявам изцяло на него. Прекрасен човек,и най-добрия лекар,за мен!

# 173

И аз по абсолютно съшия начин, с две ръце подкрепям, юни ми беше хистеро+лапароскопия,не съм плащала нищо,само престой-11,50лв.
 Д-р Славчев е на първо място ЧОВЕК,и най-големия професионалист. Възхищавам се,и благодаря,че точно той е моят АГ. Следващата седмица,отново ми предстои хистерокопия, и се доверявам изцяло на него. Прекрасен човек,и най-добрия лекар,за мен!

Тединка...какво ти откриха при лапарото,надявам се всичко да е било ок!?...Питам те понеже моето беше октомври,а ти си от юни....как се развиват от тогава насам нещата?Аз нямам оплаквания,редовен ми е цикъла-27 дни...О си засякох точно на поовината на цикъла с тестове.Но няма бременност все още,а и д-р Славчев ми даде срок до април,май.ще се радвам ако споделиш.. Hug

# 174
gergana1989, какво стана с теб?

# 175
  • на южното море, предпоследната палма у лево
Благодаря. Flutter

Здравей,
аз се оперирах края на октомври във Вита при Попов . Същото - ендометриозна киста на ляв яйчник . По здравна каса операцията с два дни престой излезе 940 лв. Изследванията обаче не се правят в болницата . Някои могат да минат с направление , други - не .
Успех !

# 176
  • София
Здравейте.
Някой може ли да даде информация за лапароскопия при д-р Димитров в Майчин Дом и изобщо актуални цени и подробности за протичане на лапароскопията в тази болница?
Насочиха ме към този лекар, но не видях да се коментира из темите за лапароскопията.
Благодаря ви   bouquet.

# 177
Здравейте, момичета! Записвам се и аз в темата, тъй като скоро и на мен ми предстои лапароскопия + хистероскопия. На док не й хареса цветната ми снимка - дясната тръба е запушена или частично запушена; аз съм с двурога матка с малък септум. Също така ми откри и полип. Много се притеснявам, но пък и се радвам, защото това ще е стъпка към така желаната бременност.  Желая ви сбъдване на най-съкровената мечта! Simple Smile

# 178
gergana1989, какво стана с теб?

На мен ми махнаха и двете тръби.
Чакам си заповедта от фонда и ще почваме инвитро в Надежда .
Обнадеждена съм и се надявам всичко да е наред Simple Smile

# 179
Момичета, знаете ли дали се заплаща, ако си поискаш запис от лапароскорията? Интересува ме конкретно за болница Вита, но ще ми е интересно да чуя и други мнения. Освен това на диска цялата операция ли е записана или само някакви откъси ви предоставят? А и как може да сме сигурни все пак, че това наистина са нашите матка, яйчници, тръби и т.н.?! Много недоверчиво звуча, но вече нищо не би ме изненадало    Confused

Общи условия

Активация на акаунт