Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 140 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и аз ще следя за отзиви за д-р Душепеев Simple Smile И искам да пипитам за консултациата с анестезиолог кога се минава предния ден преди да ме приемат в болницата или когато се пускат другите изследвания като биохими ЕКГ и т.н

# 91
Тоито, радвам се, че всичко вече е приключило! Коя степен на ендометриоза имаш? Кой органи са били засегнати, ако има ?

Съвсем начална степен, но не можах и аз точно да разбера къде  newsm78 newsm78 Хиляда въпроси задавах, а още колко пропуснах  Embarassed в експертизата ми пише :

FOSSA OVARCIA SINISTRA: наличие на ендометриозна лезия, която се коагулира  newsm78

# 92
  • София
...Отгоре на всичко само за 2013г са ме гледали поне 10-15 пъти на ехограф различни лекари и никой не е видял ,че имам и миомен възел  Tired.Доктора ми го показа с маркерите и сега страха ми е два пъти повече...
rosenna, не се страхувай - по време на лапарото ще отстранят миомния възел и всичко ще е наред. И аз имах 1 - някои лекари го споменаваха, други не, но той си беше там повече от година. През Февруари ми правиха лапаро (заради ендометриоза) и лекарят махна и възела, като по време на операцията се е разкрил и втори, доста по-голям, който въобще не се е виждал при нормалните прегледи, така че и него приключи. Няма да се плашиш - всичко ще мине Peace

# 93
Нелка, при мен всичко мина много успешно!
Заключението на Д-р Калчев (невероятен човек и специалист). Грабна ме от първият момент! Тръби нормални , яйчници също.  Освен остранената киста съм имала и ендометриоза, която също е премахната. И така ... сега съм си у дома и си почивам. По време на самата процедура и след упойката - нищо, а така се притеснявах и чак плаках ... след упойката, ме болеше, няма как. Сега продължава още да си ме боли, особенно ако постоя или повървя, но се търпи.
Успех Simple Smile  Hug

Много се радвам,че всичко е наред!!!Моето лапаро беше за понеделник,но докторът ми се обади да ми каже,че отменя операцията за утре.Сега съм в очакване newsm45.Миналата седмица се спуках от рев-тъкмо се нагласих за понеделник и ето сега за четвъртък.Днес съм притеснена и незнам какво да ям.Подяволите да минава вече,че ще се побуркам newsm17

# 94
Нели - ще мине бързо и няма да усетиш нищо, уверявам те. Само притестението и ревът ще ти останат. Казвам ти го, защото и аз бях така. От нерви - от хотела до клиниката и след това съм ревала. Simple Smile Но влезеш ли, се разсейваш - успокояват те, заспиваш и се събуждаш като НОВА! Simple Smile
Аз така се почувтвах след като разговорях с доктора и той ми обясни, че пречките са премахнати. Simple Smile
Стискам палци  Praynig Hug

# 95
Нели - ще мине бързо и няма да усетиш нищо, уверявам те. Само притестението и ревът ще ти останат. Казвам ти го, защото и аз бях така. От нерви - от хотела до клиниката и след това съм ревала. Simple Smile Но влезеш ли, се разсейваш - успокояват те, заспиваш и се събуждаш като НОВА! Simple Smile
Аз така се почувтвах след като разговорях с доктора и той ми обясни, че пречките са премахнати. Simple Smile
Стискам палци  Praynig Hug

благодаря Hug

# 96
Здравейте момичета,
Регистрирана съм отдавна и следя постоянно дискусиите Ви.
Сега за първи път се осмелявам да пиша.
Всичко започна когато реших да имам бебе.
На 24г. съм, от 8 месеца опитваме без успех.
Януари беше първият ми преглед и изникна проблем.
Обиколих 5 различни генеколога, докато не стигнах до д-р Попов във Вита.

Оказа се, че имам някакви образувания м/у яйчника и тръбата.
Или е паровариална киста, или хидросалпингс-двустранно.
Д-р Попов ме записа за лапароскопия - 26.06.2013г.
Ако е хидросалпингс (искрено се надявам да не е)   ще ми отстрани тръбите.
Разбирате, че друг избор освен Ин витро няма да имам.

Много ми е притеснено и реших да споделя с Вас.

# 97
  • София
Здравейте момичета,
Регистрирана съм отдавна и следя постоянно дискусиите Ви.
Сега за първи път се осмелявам да пиша.
Всичко започна когато реших да имам бебе.
На 24г. съм, от 8 месеца опитваме без успех.
Януари беше първият ми преглед и изникна проблем.
Обиколих 5 различни генеколога, докато не стигнах до д-р Попов във Вита.

Оказа се, че имам някакви образувания м/у яйчника и тръбата.
Или е паровариална киста, или хидросалпингс-двустранно.
Д-р Попов ме записа за лапароскопия - 26.06.2013г.
Ако е хидросалпингс (искрено се надявам да не е)   ще ми отстрани тръбите.
Разбирате, че друг избор освен Ин витро няма да имам.

Много ми е притеснено и реших да споделя с Вас.

Не се тревожи,Д-р Попов е един от най-добрите хирурзи.Когато мен ме оперираха в Шейново първият път той работеше там и за него имаше само добри отзиви.
Пожелавам ти късмет и дано е малкото зло и спасите тръбите

# 98
Дано да е така!
Но и ако ги махнат няма да се откажа по пътя за мечтата си.
Ще направя каквото е необходимо!

Благодаря Ви за подкрепата....страхотни сте...  Hug Hug Hug

# 99
В някои случаи е по-добре тръбите да ги няма ,ако ги оставят с хидросалпингс всеки един опит ин витро е обречен на неуспех.Довери се на лекаря си и успех!!!

# 100
В някои случаи е по-добре тръбите да ги няма ,ако ги оставят с хидросалпингс всеки един опит ин витро е обречен на неуспех.Довери се на лекаря си и успех!!!

Доверявам му се напулно....иначе нямаше да направя операцията.
Той каза, че това което е най добре, ще направи по време на лапароскопията.
Моля се всичко да е наред, но д-р Попов не ми даде много надежда за тези мой тръби. Cry

# 101
Здравейте и моето лапаро мина и за късмет е било само диагностично.Все още никой не ми е казал за какво става въпрос,но в 17ч ще ме изписват(умирам от кеф Simple Smile ).Когато разбера всичко пак ще пиша- наистина не е толкова страшно,но все пак си боли и ходенето до тоалетната е малко трудно нооо това е

# 102
Здравейте момичета искам да питам нещо и дано някой да ми отговори
От ин витро центъра в който аз ще ми правят лапаро ми дадоха едно листче с изследванията който трябва да пусна
Пише ми
Документи от личен лекар
1ПКК+СУЕ
2 биохимия:глюкоза,общ белтък албумин урея креатинин ,АСАТ,АЛАТ фибриноген
3 фиброноген +вр. кървене+вр съсирване
ОТ инвитро центъра ми казаха че се пускат от 3 до 5 ден на МЦ а ЛЛ каза че не е верно пускат ли се когато искам на кой да вярвам!Той трябва ли да ми даде направление за тях или аз си ги плащам не ми е много ясно може ли някой дда ми пише

# 103
Кръвната картина няма нищо общо с цикъла и няма значение кога ги пускаш. Само имай предвид, че важат 7 дни за операция. Тези, които си писала са с направление, да.
Само това ли ти искат като изследвания?

# 104
да само това но защо ЛЛ не иска да ми даша направление за тях каза ми че не можел

Общи условия

Активация на акаунт