Относно преводачите и труда им..

• 6 938
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
късметчето,разбрало недоразбрало ,застана на амбразурата и реши да се прави на интересно.
Не ми се включваше сивото вещество ,за да отговарям на простотии.Всичко е казано преди нас и е необходимо само да си го прочел, и да го възстановиш.
късметчето,да ти обясня ,че никой не е правил пропаганда ,а допитване и никой не е длъжен да влиза във всички теми , и да знае ,какво се е коментирало.

късметчето,и понеже съм вежлива ,ще те пратя не по градовете ,защото с тези разсъждения е явно ,че не си за там ,а само между нечии крака. Друг път избирай ,с кого да се заяждаш.Това беше една нормална тема,преди да влязат дамите с комплекси.

# 31
Май шанталчето е разбрало-недоразбрало.... Mr. Green Точно тези дами са част от преводачески екипи и НЕ ЖЕЛАЯТ да се плаща. Първо, защото е НЕЗАКОННО и второ защото е ДОБРОВОЛНО. Laughing  Пиратски преводи съществуват, защото е видеосподеляне, всичко останало е кражба на интелектуален труд и никой не може да печели от това. Ай сиктир вече!

# 32
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Шанталчето или Шантажчето?  hahaha щото стана дума за междукрачие и веднага ми изникнаха животински асоциации  Mr. Green

# 33
  • СТАНДАРТНО.
Бихте ли плащали символичен абонамент, за да гледате преведени любимите си сериали?
Да    - 34 (35.1%)
Не    - 63 (64.9%)

Общ брой гласове: 97

Мисля, че това е повече от красноречиво.

# 34
Ако искам да плащам символичен абонамент, ще се регистрирам във Войо. Laughing Анкетата е достатъчно показателна.

# 35
Ако искам да плащам символичен абонамент, ще се регистрирам във Войо. Laughing Анкетата е достатъчно показателна.

Може би не е вежливо показателна... Laughing

# 36
Май шанталчето е разбрало-недоразбрало.... Mr. Green Точно тези дами са част от преводачески екипи и НЕ ЖЕЛАЯТ да се плаща. Първо, защото е НЕЗАКОННО и второ защото е ДОБРОВОЛНО. Laughing  Пиратски преводи съществуват, защото е видеосподеляне, всичко останало е кражба на интелектуален труд и никой не може да печели от това. Ай сиктир вече!

Това е думата. Споделяш с другите. Тук е границата, всичко мине ли оттатък споделянето - вече си е наказуемо.
Понеже и аз попревеждам (макар и не от турски), но само това, което на мен ми харесва.  Преведа нещо, кача го в Мастерс и го споделям с потребителите. "Печалбата" ми е - положителните емотиконки и удовлетворението, че още 600-700 човека са с моите усещания.

А, да кажа, (то никак не е маловажно), добре че програмите с които редя субтитрите също някой ги е споделил в нет пространството, защото иначе, субтитрите ще трябва да ги рисувам, а в това не съм добра.  Joy Joy Joy

# 37
Според мен беше напълно достатъчно,да се натисне не или да ,вместо да се заяждате. Ясно е ,че всичката натрупана негативна енергия трябва да избие ,но дали тази тема беше мястото. От всичко казано до сега ,разбрах ,че и при преводачите има неизгладени неща.

То и операционната система Windows е в голяма степен споделена! Mr. Green

# 38
Това е думата. Споделяш с другите. Тук е границата, всичко мине ли оттатък споделянето - вече си е наказуемо.
Понеже и аз попревеждам (макар и не от турски), но само това, което на мен ми харесва.  Преведа нещо, кача го в Мастерс и го споделям с потребителите. "Печалбата" ми е - положителните емотиконки и удовлетворението, че още 600-700 човека са с моите усещания.

А, да кажа, (то никак не е маловажно), добре че програмите с които редя субтитрите също някой ги е споделил в нет пространството, защото иначе, субтитрите ще трябва да ги рисувам, а в това не съм добра. 
Joy Joy Joy

Самата истина!    bouquet

Пав, мисля, че се "познаваме" достатъчно добре, за да говорим на посоки и с намеци за несъществуващи проблеми  Peace  Никаква негативна енергия не е натрупана, извикват я хора без идея и без работа... да не говорим и без познания как се прави превод, субтитри и прочее.

# 39
лакунче,аз наистина помислих ,че има проблеми при преводачките.Ти избухна и бях убедена ,че в някоя тема сте се изпокарали за преводи и ни увика тук. Специално аз съм от най-неразбиращите турския език и съм толкова благодарна на такива като теб,че съм съгласна на всичко Mr. Greenстига да ни превеждате.Много пъти съм се и срамувала ,че с нищо не мога да помогна ,а само "взимам" от Вас.

# 40
Въобще няма за какво да се срамуваш, че ние си правим кефа и си тренираме мозъците, разбираш ли?! Който реве, че му е тежко или е лицемер, или това не е неговото хоби.

Скрит текст:
За тези, които ще помислят, че съм глезена богата пикла, която може да си позволи да не ходи на работа и да не спи по цяла нощ, за да прави субтитри, ще кажа, че съм самотна майка на дете с дислексия и работя всеки ден, за да се прехранваме като всички нормални хора по нашите бедни земи. За мен е радост да давам нещо положително пред мен, вярвам, че все някога ще се върне и ще ме удари в главата.  Peace

# 41
Тази тема е напълно излишна,защото този напълно безсмислен дебат вече се състоя в темата "Великолепният век", когато Невин яхна вълната от многохилядни фенки Outta Joint да ама не Naughty гладната кокошка сънувала просо,но когато отворила очи- .... smile3502

Значи така newsm78 безработни били преводачите newsm78 че то и сред уважаемите зрители има безработни...кО шИ прАйм...ммм newsm78 кой ще плаща обяда newsm78
въпросът ми е риторичен Mr. Green

оффффф,бе,що не си уплътните времето с нещо по- смислено  #Crazy

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 22:26 от Lilims

# 42
Ти пък, Лиле, те и от хората в неравностойно положение решиха, че може да се взимат пари, за да ги "радваме", докато гният в количките  ooooh! Виж, прочети подробно темата! Има много вежливи постове  Joy Joy Joy Joy

# 43
Лакунка, предполагам ,че го знаеш ,но аз пак да кажа.Респектирана съм от хора ,като теб ,които за едното благодаря ни отвориха една витрина към една друга култура.Сигурна съм ,че ще те
удари Joy

# 44
Предлагам, предвид резултата от анкетата и вежливите постове от последните страници, за които голям подстрекател бях аз, с ясното съзнание и мисъл, че да се взимат пари за нещо направено на любителско ниво и да си чешеш егото, е грях, да си стиснем ръцете връз извода, че пари на нас ни не трябват  Mr. Green време ни е нужно, а то е пари само на думи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт