Лидл ::26::

• 57 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Този следобед имаше доста неща от разпродажбата. И месомелачки имаше 5-6, и какво ли още не, и тигани имаше... на мен нищо не ми грабна окото та само ананаси купих.

Някой пита за плодовото вино, което е от новия асортимент. Мислех си, че е Сангрия, но не посмях да коментирам преди да видя.
Лично аз много обичам Сангрия, но трябва да се внимава, понеже е сладичко и бързо омайва  Crazy пие се с прясно нарязани плодове.
В Белгия испанците пълнеха голяма кофа с виното и режеха вътре всякакви плодове - ябълки, круши, портокали... каквото имате под ръка. Много готино винце.
При нас имаше кошове, но с дупки. Имам нужда, но нямаше как да го мъкна пеша към нас.

# 616
Здравейте, дами!

Бихте ли ми казали как стоят нещата с връщането на дадена стока - уред например?
Приемат ли го?

# 617
Стоката се връща с касовата бележка. Дори не е необходимо да обясняваш защо я връщаш, макар че може и да те попитат Simple Smile

# 618
  • Бургас
Имате ли представа дали кафе Джимока , което е намалено на 1.60 - 250  грама ще стане за кафеварка от типа на   кубинските ?

# 619
Имате ли представа дали кафе Джимока , което е намалено на 1.60 - 250  грама ще стане за кафеварка от типа на   кубинските ?
Аз го правя в шварц кафемашина. Доколкото помня за кубинските кафеварки трябва да е по-ситно смляно, отколкото за шварц. Трябва да стане ( сигурна съм), но ако не си го пробвала не ти го препоръчвам, макар няколко пъти да съм взимала и червената и черната Джимока. Слабо е на вкус и като качество кафето не е много добро.

# 620
  • Русе
Кафето - не става на вкус. Пробутах го като го смесих с Лавацата, но повече няма да купя от него Naughty
simpatiuh4e, благодаря за инфото за боите - ще ги разгледам и ще купя.

# 621
Малеее, тая седмица проспах всичките промоции. Ще мина утре да видя има ли нещо интересно останало.
Да кажа за тея гъбки, че се чудя как не съм ги намерила по-рано. Като се разчистих в събота, нямаше спиране. Изчистиха ми кожения диван без грам препарат. В банята, за батерийките сложих препарат вече. Очарована съм как без препарат се справиха с черния ми гранитен плод. Абе ще се запася явно с тях.
Гледам другата седмица също ще е много добра - Немска седмица - тъкмо исках да си взема по-малка Брита за във хладилника. Милото много обича да пие биричка с приятели от парти-буренце. Мисля да не простя и на чийзкейка и тортичките.

# 622
Момичета, помня че беше споменавано за тези гъби, но може ли да поясни някой, за коя точно гъба става въпрос и какво чистите с нея?
Тази ли?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C46B92D5-6C7D5219/lidl_bg/hs … l/index_22485.htm
На каква цена са сега?

# 623
Няколко страници по-назад има писано за тях..

Има ли нова брошура?

# 624
Няколко страници по-назад има писано за тях..

Има ли нова брошура?
Кликни на седмица на Германия.
Аз лично нищо не си харесах. Само бирата хареса мъжа ми. Laughing
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AD042708-031130FE/lidl_bg/hs.xsl/index.htm

# 625
Аз я видях немската седмица, чудех се дали няма нова брошура с другите неща.. Не ме грабна немската седмица

# 626
Момичета, помня че беше споменавано за тези гъби, но може ли да поясни някой, за коя точно гъба става въпрос и какво чистите с нея?
Тази ли?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C46B92D5-6C7D5219/lidl_bg/hs … l/index_22485.htm
На каква цена са сега?

1,59 са в момента.

Мен от немската седмица само маслото ми хвана окото, но пък то е само в събота намалено. Останалите неща  newsm78 не ме грабнаха май.

# 627
Някой да е видял в някой русенски лидл корсажите с вграден сутиен?

# 628
Новата брошура излиза след петък или събота ...
Ние си взехме отново фурми и ябълки от червените, взехме и броколи замразено да го пробваме, гаудата този път нищо общо с предния - има вкус на гума, добре, че не взехме 2 както си бях наумила ...  от разпродажбата нищо не ни хареса ...

# 629
agnesana, благодаря!

Аз съм се влюбила в чипса със сирене и лук. Много ми е вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт