Лидл ::26::

• 57 119
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Гаудата наистина ли не е хубава? Никога не съм взимала до сега и този пък да си взема вече. Какъв вкус има по принцип?

# 631
Да се разпиша и аз.Ходихме към 20 часа,нямаше много хора.От дамските кецове бяха останали няколко чифта,маратонките имаше 1 чифт,мерих но не ми допаднаха,тиган-1бр.останал общо взето нищо не ми хареса от разпродажбата.Взехме си 1 ананас който е зелен-ще го чакаме, кисело мляко и прясно мляко.От немската седмица абсолютно нищо не ми хареса.
Тези гъби нали стоят където са препаратите,праховете,и друга битова химия?Ами не ги видях за 2-ри път ги търся..

# 632
  • Стара Загора
Аз съм се влюбила в чипса със сирене и лук. Много ми е вкусен.

И аз така.И цена и вкус...много добър.

# 633
  • Русе
Тези гъби нали стоят където са препаратите,праховете,и друга битова химия?Ами не ги видях за 2-ри път ги търся..
Не, не стоят там. В Ловеч са на гърба на тематичните продукти, срещу фризерите с риба или ако застанеш с гръб на хладилната витрина с яйцата - те са насреща.

# 634
Гаудата наистина ли не е хубава? Никога не съм взимала до сега и този пък да си взема вече. Какъв вкус има по принцип?

На предната промоция взехме 3 пакета и си умрях от кеф и вкусотия, този път (снощи) от новата промоция ми се стори много по-безвкусна и някак по-твърда. Има вкус на приятно нагарчащ кашкавал ... За 3,33лв за 400г, вземи си да я пробваш, по-добре на тази цена да рискуваш поне  ако не ти хареса винаги можеш да я запечеш настъргана върху пица, сандвичи, банички или кифлички  Peace

# 635
  • sofia
Не знам, колко са намалени нещата, но аз съм си купувала от дамските трикотажни блузи (по 2 бр.) на редовна цена (някъде есента) и тя беше далеч по-ниска от посочената 25лв. Мисля, че беше 17-18 лв. за двете
Цената на комплект блузи е 11.99 - лилава и синя или розова и лилава, а не 25лв. Аз си взех от първите и ми харесаха, особено синята.
Задрасканата цена е 25 лв с огромни цифри 50% намаление.....просто намалението не е 50 %, а 30% (примерно). Иначе блузките са много добри. Имам и една черна и една тъмносиня, двете в лилавата гама - цяла зима ги нося под сако.
Вчера взех от полите по 15 лв - за лятото са супер.

# 636
Не знам, колко са намалени нещата, но аз съм си купувала от дамските трикотажни блузи (по 2 бр.) на редовна цена (някъде есента) и тя беше далеч по-ниска от посочената 25лв. Мисля, че беше 17-18 лв. за двете
Цената на комплект блузи е 11.99 - лилава и синя или розова и лилава, а не 25лв. Аз си взех от първите и ми харесаха, особено синята.
Задрасканата цена е 25 лв с огромни цифри 50% намаление.....просто намалението не е 50 %, а 30% (примерно). Иначе блузките са много добри. Имам и една черна и една тъмносиня, двете в лилавата гама - цяла зима ги нося под сако.
Вчера взех от полите по 15 лв - за лятото са супер.

Е точно 50% излиза ако са били 25лв, а сега са 12лв (даже малко повече от 50%) - и майка ми си взела от тях, много каза, че били хубави ...

# 637
  • sofia
Просто не са били 25 лв - това се опитвам да обясня....бяха 17 или 18 лв. редовна цена, есента

# 638
Просто не са били 25 лв - това се опитвам да обясня....бяха 17 или 18 лв. редовна цена, есента

Ааа ясно  Peace  Blush

# 639
Има нова брошура, който е абониран за бюлетина ще я получи по пощата.

# 640
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=6eUYB2

Ето и за тези, които не са абонирани...

На първо четене, ще ходя да се 'боря' за каната и един комплект филтри  Crazy

# 641
  • Русе
Преди нали бяха пускали шоколадовите бонбони "Премиум" в сините кутии, които от понеделник са на 6,99 лв.?
Някой да даде отзиви, моля! Стават ли да се подарят на доктор при изписване от болница или ще се изложим newsm78

Аз съм си набелязала пушената скумрия и саксийните цветя ако стават и ако има, да си взема една шефлера. Балеринките май си заслужава да се видят.

# 642
Преди нали бяха пускали шоколадовите бонбони "Премиум" в сините кутии, които от понеделник са на 6,99 лв.?
Някой да даде отзиви, моля! Стават ли да се подарят на доктор при изписване от болница или ще се изложим newsm78

Аз съм си набелязала пушената скумрия и саксийните цветя ако стават и ако има, да си взема една шефлера. Балеринките май си заслужава да се видят.
Не съм ги опитвала, но съвсем бегъл спомен имам от потребител, че беше писал/а, че бонбоните не си струват парите.
Аз лично харесвам тези от 3,99лв по 40 бонбона вътре. Има такива в Лидл, Пени, Кауфланд. На вкус са еднакви, само опаковките са различни.
В Лидл кутиите мисля са на рози, едната в розово, другата в жълто.

Не съм доволна изобщо от обикновените таблетки за съдомиялна - 60 броя за 7.99 лв.
Предполагам тези all in one са хубави. Имаше 40 таблетки за 7.49 лв. Следващия път ще пробвам от тях.

# 643
  • sofia
Има едни бисквити на тази цена. Вътре са различни видове и са страхотни на вкус....до сега нямам познат, който да не ги е харесал. Кутията си има и фасон, та става за подарък. Но точното им име не мога да се сетя в момента.

# 644
  • Русе
Скрит текст:
От ефтините бонбони в момента има в ПЕНИ на 2,99 лв., те ще са за сестрите и санитарките.
За доктора ми се ще нещо "по-така". Май ще заложа на "Мерси" ако не се включи някой с положително мнение.
Ще потърся утре бисквитите.
Лампа против насекоми от ЛИДЛ не съм купувала, но миналото лято купувахме от Практикер за село. Дъщеря ми я бяха изпонаяли папатаци. Пращи, та се къса Laughing Така, че - купувайте смело. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт