Хотелите във Велинград-4

• 92 266
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
Ние ще ходим там на Великден. Чинарите са ми любимо място, ще го посетим, а другите заведения, похвалени от Пепеляши също ще опитаме може би /ние сме на полупансион/. Дано имаме хубаво време, въпреки че съм се убедила, че във Велинград винаги е хубаво  Simple Smile

# 16
  • Варна
Здравейте! Това лято мислим да почиваме на Велинград! Може ли някой да ме насочи към хотел или  апартаменти с оборудвана кухня ( в т.ч. и пералня) ?  Grinning

# 17
Искам да попитам кой хотел бихте ми препоръчали Елбрус или Аура?
С много малко залепено за мен бебче съм, така че няма да мога много да се възползвам от СПА-то Rolling Eyes

# 18
  • София
За великден ще ходим в хотел Сарай с. Драгиново, после ще дам отчет Peace
Морска рибка, понеже сайта на хотела не ми се отваря, имат ли пакети за Великден или на редовни цени ще бъдете?

имаха оферта 40лв двойна стая с закуска и вечеря, но ние сме 4 човека и сме апартамент 100лева на вечер с закуска и вечеря
фейсбук страницата им SPA HOTEL SARAY VELINGRAD

Оле като прочетох къде отивате, изтръпнах направо. Ужасен, кошмарен уикенд изкарахме преди известно време там, само с 1 нощувка бяхме, Слава Богу!!!! Тръгнахме си в неделя, в понеделник в ранни зори бях първа пред кабинета на личната с нeпоносим цистит, получен от студа в хотела, да не казвам за леденото джакузи в стаята. Кошмар!!! За ресторанта не ми се говори, още по-малко за персонала. Като исках гъби, ме гледаха като полезно изкопаемо, все едно искам рядък вид животно. Още с посрещането ни казаха, че халати нямат, че хим. чистене им ги забавило нещо, затова двамата с мъжа ми ще ползваме един двамата. Не ми се пише повече, че пак ме хваща яд как се излъгахме да отидем там. За района около хотела думи нямам, джамии, цигания, пък за Великден да ги гледам, просто няма нужда. За цените на сайта им, да, ниски са, но какво пък получавашшш, леле-мале. Свекърва ми е от този край и като чу къде отиваме, щеше да припадне просто. Добре, че детето не беше с нас, че и него да простудим. И сега мъжа ми ме подсети за още нещо от менюто - само телешко и агнешко месо, предвид района, забравете за свинско.

Искам да попитам кой хотел бихте ми препоръчали Елбрус или Аура?
С много малко залепено за мен бебче съм, така че няма да мога много да се възползвам от СПА-то Rolling Eyes

В Елбрус сме били - зле е, ниска категория хотел, за персонал и обслужване - без коментар. Веднъж минавахме транзит към Банско, спряхме да обядваме в ресторанта, отношението беше, все едно ме черпят за без пари, гадно до безумие. Като локация - далече от центъра, високи баири, трудна работа с малко дете. Ние по това време бяхме с детска количка и ни беше трудно. На мен Аура ми изглежда много по-добре, но е в противоположния край на града, вътре не съм влизала.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 11:21 от mamasvetla

# 19
mamasvetla, ти направо ни разби. Миналата седмица им звънях, но в последния момент преди да тръгнем, и хотелът беше пълен.
Утре, ако всичко е наред смятам да пробвам Уникат. Порових се из форума, но скорошни отзиви не видях.

# 20
  • София
mamasvetla, ти направо ни разби. Миналата седмица им звънях, но в последния момент преди да тръгнем, и хотелът беше пълен.
Утре, ако всичко е наред смятам да пробвам Уникат. Порових се из форума, но скорошни отзиви не видях.

То си е за разбиване направо.  Rolling Eyes Дано да са се променили нещата, но аз не бих повторила там никога повече. Но според мен с Уникат и дума не може да стане да се сравнява.
Никак не съм от тези туристи, които отиват някъде, за да търсят под вола теле и да се заяждат за всичко. Напротив не се опитвам да си вгорчавам отпуската с нерви, но Сарай просто минаха всякакви граници. Само си помислете как е категоризиран 4 звезди този хотел, а цените са такива??? Знаете колко 4-звездни хотели има в самия Велинград, много коментари се пишат и тук.
Ние бяхме в едноспален апартамент с джакузи в банята, беше едно помешение, огромно, което трябваше да отоплим с една духалка, защото парно все още нямаше, беше топъл октомври.

# 21
Ужас. От Уникат ми казаха, че нямат топла връзка с басейна, та ще се почудя още малко.

# 22
Ауу така ли, точно и аз започнах да го гледам Уникат  Rolling Eyes

# 23
  • София
mamasvetla ще ме прощаваш ама мнението ми за Сарай и хората в района /включително персонал/ е доста по-различно от твоето, може би светоусещането ни е различно Wink
Относно Елбрус и Аура - от така наречените по-нискобюджетни във Велинград /където спадат тези двата/ съм ходила само в Аура и си изкарахме супер - бяхме голяма компания. Е, закуската беше малко като в соцстол от едно време, но пак казвам то зависи от нагласата - позитивна или не.

# 24
Като стана дума за Аура - който се интересува за Великден да знаете, че предлагаха пакет от 5 нощувки със закуска на цена от 335 лв за двойна стая. Цената е супер, но пък нощувките трябва да са точно 5 и то точно 01.- 06 май. На мен хотелът на сайта ми хареса, не съм го посещавала. Ние избрахме друг хотел във Велинград в крайна сметка.

# 25
  • София
mamasvetla ще ме прощаваш ама мнението ми за Сарай и хората в района /включително персонал/ е доста по-различно от твоето, може би светоусещането ни е различно Wink
Относно Елбрус и Аура - от така наречените по-нискобюджетни във Велинград /където спадат тези двата/ съм ходила само в Аура и си изкарахме супер - бяхме голяма компания. Е, закуската беше малко като в соцстол от едно време, но пак казвам то зависи от нагласата - позитивна или не.

Elf4е, радвам се, че на теб ти допада!  Simple Smile Това, което написах по-нагоре, е конкретно за тези 2 хотела, иначе правим-струваме, все във Велинград отиваме  Wink Как да кажа лошо за Маркита например, нито за самия хотел, нито за персонала или за Олимп. Имаме много роднини в града и нищо лошо не съм видяла от хората, напротив винаги любезни и гостоприемни.

# 26
  • Burgas
оххххххх Cry дано поне да си починем, защото не връщат капаро Sad

# 27
За хотел "Уникат". Бяхме в хотела миналия уикенд. Да, наистина няма топла връзка между хотела и  басейна, но разстоянието е само няколко крачки. В хотела има хубаво голямо джакузи. Персонала е мил и много любезен. На нас много ни хареса в хотела.

# 28
  • София
Като стана дума за Аура - който се интересува за Великден да знаете, че предлагаха пакет от 5 нощувки със закуска на цена от 335 лв за двойна стая. Цената е супер, но пък нощувките трябва да са точно 5 и то точно 01.- 06 май. На мен хотелът на сайта ми хареса, не съм го посещавала. Ние избрахме друг хотел във Велинград в крайна сметка.

Вчера им писах мейл, но нямат вече места.

# 29
Да, и на мен ми казаха, че от 1-ви май нямат свободни в Аура.
gabivelkova в Уникат вътрешният басейн такъв ли е като на снимката в сайта, все едно си в парник? А той външен май няма?

Общи условия

Активация на акаунт