Хотелите във Велинград-4

• 92 241
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Моето мнение  за хотел Сарай също е различно от mamasvetla,
Ходихме съвсем скоро и сме доволни.

# 31
  • София
Моето мнение  за хотел Сарай също е различно от mamasvetla,
Ходихме съвсем скоро и сме доволни.

Радвам се, че са променили нещата. А как беше спа центъра? Защото ние като бяхме водата преливаше през вратите чак до стълбите, в басейна водата беше толкова гореща, че не можах и 10 мин. да изтърпя, а от парна баня или так някаква инфрачервена кабина нямаше и помен.

# 32
Момичета, от мнения тук се отказах от хотел Елбрус и тръгнах да резервирам в Аура, при което ми дадоха банкова сметка с име “Елбрус Холидейс”ЕООД, чудя се това някакво съвпадение ли е или двата хотела имат общо. newsm78 Да не стане от трън та на глог работата.

# 33
  • София
Елбрус и Аура са на един и същи собственик - не се шашкай - има или поне преди имаше и връзка между двата сайта.

# 34
Аха, а това нали не значи, че от единият сте недоволни и другия не става Rolling Eyes?

# 35
  • София
това последното не го разбрах - защо недоволни Thinking Хотелите не са лоши, просто са по-евтини - естествено е, че услугата, която се предлага няма как да е петздездна, но това съвсем не значи лоши
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=1387
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=378

Видя ли мненията и тук - според мен са си ок хотелите за цената.

# 36
Спа центъра си беше Ок!
Единствената ми забележка е към тавана на помещението. Таванните плочи са пропити с влага.
Сауната и парната баня работят.
 Около басейна има и шезлонги.
Водата  не е гореща. В стаите е много топло.

# 37
# 38
  • София
И на мен ми направи впечатление, че когато се отваря ценовата оферта от сайта на Аура, отгоре се изписва Елбрус. На двата сайта има взаимна реклама на двата хотела, на един и същи собственик са.

# 39
  • Варна,морето,сините вълни...
Записвам се да следя темата:) Решихме да пропуснем Майските празници за почивка,но сме си отделили 1 седмица след тях и сме се насочили към Велинград и района.Ще следя за отзиви и мнения! Весело изкараване на всички  по празниците  bouquet

# 40
Здравейте, поздрави за хубавата темичка, много полезно инфо намерих. Та на въпроса ми. Има ли някой, с отзиви за СПА клуб Бор, имам резервация там за Великденските празници и съм с малко дете и предвид високите цени се надявам да си струва, но всяко допълнително мнение ще ми е от полза  Rolling Eyes

# 41
  Днес -петък 19.04    Пътят към Велинград ,през дефилето ,е отново  затворен.Трябва да се мине през Юндола!

# 42
Еееее, до кога ще го отварят и затварят! И за Великден ли ще е така?

# 43
  На нас винаги ни се обаждат от хотела,за да ни предупредят,ако пътят е затворен.Нямам представа за Великден или за тази неделя,а само за днес!

# 44
  • София
Преди месец бяхме в Елбрус и утре ще ходим пак. Бяхме в двойна лукс стая. С персонала сме нямали никакви проблеми,бяха учтиви и при един лек проблем се постараха да го разрешим без опъване на нерви. Единствено не ми хареса живата музика в ресторанта,защото не си чувах собственият глас,какво остава някой да ми говори. Закуската не е на супер ниво,но гладен не оставаш. Далеч е от центъра,но и ние изобщо не искаме да се разхождаме точно из града.

Общи условия

Активация на акаунт