Хотелите във Велинград-4

• 92 241
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
Велинградчани са най-любезните и спокойни хора. Ходила съм из цяла България и другаде такива не съм срещала /вероятно е от водата/. Градчето е от селски тип, но хотелите са много хубави, водата е топла и релакса пълен.

# 331
И къде е тази минерална вода? Масово басейните се пълнят с чешмяна. А за броя  на 5 звездни хотели  в града нямам думи...

# 332
Къде се намира ресторант "Милениум"?

# 333
Напротив, минералната вода е в почти всички хотели, на много места има чешми на улицата с минерална вода. Но няма смисъл от убеждаване. Факт е,че не се работи по обществената инфраструктура, но не приемам сами да си правим антиреклама!

# 334
  • София
И къде е тази минерална вода? Масово басейните се пълнят с чешмяна. А за броя  на 5 звездни хотели  в града нямам думи...
сиси, в кой хотел си била и не е бил с минерална вода, а с чешмяна? Там и по улиците чешмите са с минерална вода. Няма да защитавам града, защото наистина може и да изглежда по-добре, но във Велинград е сигурно, че като отидеш на почивка водата ще е минерална и топла. Ходила съм и в други курорти уж с минерална вода, но нямат нищо общо  с Велинград.

# 335
Къде се намира ресторант "Милениум"?
До светофарите /кръстовище/под хотел Рич.Точно срещу парка.Ама го обясних....... Embarassed

# 336
За мен Велинград е номер едно от СПА дестинациите. Има много добре хотелска база също и уникален климат и чудно красиви околности. В града има и нелицеприятни гледки, така е. Но също така прекрасни градинки с поддържани детски съоръжения и много зеленина. Всъщност кой друг български град е по-добре от Велинград, аз не се сещам. Това може би е субективно усещане за всеки, но като прочетох тук отрицателните постове, не се стърпях.

# 337
Впечатления от хотел Лъки лайт?

# 338
Ресторант "Милениум" се открива най-лесно по обяд- тръгваш след майките с колички и те ще отведат точно там, защото до него е Детската кухня:)
Иначе е точно до втория светофар в града, срещу Централния минерален плаж.

# 339
Momicheta,izvinete za latinicata. V momenta sme v Rich,ako imate  vaprosi,na razpolojenie sam:)

# 340
davidorentol,
явно си млад мъж и все още не те касае  S-а в абревиатурата SPA, но и този момент ще дойде, бъди сигурен Wink
А дотогава, ето ти малко четиво,
http://www.velingrad.com/modules.php?name=Voda
седейки си в СПА-тата на Банско Joy,примерно,  та да си подготвен.

Понеже пак върви офертата на Камена, да ви поразкажа малко. За офертата, като ми натрупаха доплащанията, то се оказа, че намаление почти няма, но явно си имат клиентела гадовете и не си отстъпват от цените. За хотела, стаите са реновирани, апартаментите са големи, хигиената е на прилично ниво, дават халати. За СПА-то, може да се каже, че има само сауна, джакузито е от тези домашните, пълнят го сутрин и е добро, само ако си запишеш час да си пръв, топлите легла ги пускат, ако си ги поръчаш и трябва сам си ги врътнеш на мах, за да са наистина топли. До тук с негативите.
А сега за водата, ааах водата, след 4 дни киснене в басейна, кожата ми е като на бебе. Всеки ден източват вътрешния басейн и го пълнят на ново. Външния го източват на 2/3, за да е по-хладен и да става за плуване,  но слагат и химикал. Хотелът е стар и дърветата са расли много години, та си е в парк направо. Гледката е прекрасна, особено на външния басейн.
С две думи, ако наистина сте за Ес-а в СПА, а не гледате само лачената страна, това е вашето място.

# 341
Следващата година сме решили да отидем на планина но не можем да решим къде ?
Единствения ни критерии е да има басейн с минерална вода  newsm37

# 342
  • Пловдив
Evhen аз преди малко купих три ваучера за Камена. Ще отидем с компания.Прочетох мн негативни коментари,но ти леко ме обнадежди. Не търсим лъскаво ,а хубаво и топло басейнче да се попличкаме малко с детето. Дано и храната става за ядене. Другото здраве да е.

# 343
Ще дам личен пример - в него не говорим за хубаво и лошо, а здравословно и ефективно. Миналата година направих процедури в един от велинградските хотели - имам дископатия, в комбинация с малко дете е меко казано неприятно. Та след процедурите там 1 година забравих какво е болка до тази есен. Понеже нямах възможност да отида там за седмица се задоволих с процедури в нашата болница - ултразувк, интраферетен ток-същото като във Велинград.Без минералната вода-е, тази зима ще си търпя болките, защото ефект няма.
Това е по темата с чешмяната вода в хотелите.

"Камена" не е лош хотел, по-удобен е обаче за конферентен туризъм, поне такива лични впечатления имам. Аз не съм по ходенето и предпочитам да се настанявам в централните части на градовете.
Но както един господин е казал по-горе във Велинград са обединени 3 села, та затова има и три централни части Simple Smile
Пожелавам на всички предпочели един от малкото ни целогодишни курорти да си изкарат максимално добре там Simple Smile

# 344
В Гранда във вътрешния басейн плувах по няколко дължини наведнъж - това няма как да стане при минерална вода... Като плюсове за там мога да кажа, че СПА-то ми хареса /включвам и три масажа/, получихме по-хубава стая от стандартната /която бяхме заявили/ и късно напускане/ до 16 часа/. Закуската не отговаря на 5* хотел /от най-евтиния салам, сухи сладкиши и почернели банани, човека, които правеше омлети доста се скатаваше и много хора не знаеха, че има и това/. Резервацията ни беше от Букинга, защото беше  в последния момент. При напускането получих на рецепцията и комплимент /крем за тяло/ от СПА центъра/ доста пари оставихме там Mr. Green/. Вечеряхме и обядвахме в  р-т"Том и Нези" -скъпо и претенциозно заведение, но наоколо няма нищо.
Две салати, които бяхме поръчвали вечерта , на другия ден ни ги сервираха в други модификации и се опитваха да ни убеждават, че тия домати /дето са 8 лв салатата/не са червени, а розови /както е по меню/ - накрая намериха и розови...патладжаните свършили и затова и тях ги няма в чинията...Ама цената си  същата.. За един уикенд става, но за повече време не виждам какво  може да се прави - хотела е на края на града ,до гората, но трябва да си с кола, за да се движиш насам-натам. То не че има много къде да се ходи ....

Общи условия

Активация на акаунт