Хотелите във Велинград-4

• 92 407
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз също се бях насочила към Аура, но за съжаление за търсената от мен дата нямаше свободен апартамент. Доколкото видях реално имат два в целият хотел, така че не съм учудена. Предлагаха ми две стандартни двойни стаи, което урежда спането, но през деня ще ни е трудно да се съберем в едната. Сумата за две нощувки със закуска в две двойни стаи се получаваше по-висока отколкото е в момента настаняването в двойна плюс стая в Акватоник със закуска и вечеря.
Обмислях и настаняване в Енира, но в последствие се отказах, там цената отново беше подобна на горните, само със закуска в апартамент с две спални и разтегателен диван.

# 556
Ами със съпругът ми последно бяхме там миналата година и двойната стая със закуска беше 67 лв. Сега не знам колко е, но мисля че не са вдигали цените. Наистина стаите не са нещо особено но всичко останало доста компенсира, а за децата има и много хубава градинка пред хотела, а за хотел Акватоник не съм чувала нищо и не съм го посещавала тъй, че може да напишеш отзиви за в бъдеще да знам  Wink

# 557
  • Варна
Акватоник е един от най-хубавите ни спа хотели Peace

# 558
  • София
Момичета колебая се между Олимп и Велина. Може ли да ме посъветвате?
В Олимп не съм била, но Велина ми е позната. Бяхме там в средата на декември 2013. Вътрешния басейн беше ужасно мръсен, с плуващи косми, мътен, и гнусен.
Допреди декември му бях голям фен и сме ходили многократно, но за съжаление хигиената в басейна и спато върми главоломно надолу според мен. Имаше едно топило с изцяло минерална много топла вода, сега на негово място има леденостуден гьол, наречен студено топило. Лежанките пред сауната не са отоплени, самото помещение не е отоплено.
Закуската, пълна трагедия, едва ли може и две звезди да се дадат на растителен кашкавал и кучешки салам. Тостера току що се беше повредил.
Не бих повторила скоро основно заради мръсотията, знаете как се ловят зарази на подобни места.
В стаите иначе е много топло, сравнително чисто, персонала е любезен.

# 559
Здравейте,

Аз съм голям фен на Велинград. До сега съм била само в два хотела,но поради причината, че се влюбих във вторият и нямам намерение да експериментирам,защото съм много доволна. Става въпрос за хотел Аура. Самата сграда е соц, но е реновирана .  Има огромен открито-закрит басейн. Използвам тази дума,защото е външен, но има и топла връзка, като когато е много студено го затварят, а през останалото време се отваря. Има и още един много симпатичен вътрешен басейн и още два външни изцяло, като единият е джакузи. С топла вода са всичките. Спа услугите са на ниво. Има ресторантче, в което готвят много добре има и обедни менюта и в същото време е на прилични цени. Не е в топ центъра, но не е и далече. Заслужава си да го пробвате
Благодаря че ми отговори за този втори басейн.Сега ще падне голямата чуденка цената е добра и дали да го пробваме или да заложа на сигурния Акватоник./разликата е огромна със сигурност но пък и цената е такава/ newsm78

# 560
  • София
mimi0585 басейна на Акватоник не става за плуване, поне по моите критерии. В Аура не съм била, но като гледам снимки поне единия басейн е подходящ за плуване. Зависи какви са ти приоритетите  Peace.

# 561
  • София
Aila, стаите в Акватоник не са нищо особено, не се настройвай те да ти харесат изключително много. Била съм в двойна стая и в апартамент (стая със спалня + холче с разтегателен диван) и мога да кажа, че не са ме впечатлили нито с мебелировка, нито с големина, нито гледката. Да не говорим, че апартамента даже беше без тераса.

Хубавото на хотела е акватоничния басейн - за киснене е идеален, с много и разнообразни неща е.Спато също е много добро, а храната и обслужването правят почивката спокойна и изискана. (Малко прозвуча като реклама, но щом бих отишла и трети път е показателно). Simple Smile
За децата също правят забавления - по време на втория ни престой - октомври 2013 имаше какички, които занимаваха децата по време на вечеря. Освен това за по- големите имаше и детска дискотека във вариете - бара. Т.е можеш да си оставиш децата и спокойно да се навечеряш.
Има и тенис-корт, който могат и любители-аматьори да ползват (10 лв на час е).

# 562
mimi0585 басейна на Акватоник не става за плуване, поне по моите критерии. В Аура не съм била, но като гледам снимки поне единия басейн е подходящ за плуване. Зависи какви са ти приоритетите  Peace.
В Акватоник сме биле няколко пъти и басейна ми харесва многоооо както и спато.Но и в Аура изглежда добре.Приоритетите ми са хубав и топъл басейн и добра храна.От Аура ми отговориха че можем да заплатим отделно за обяд или вечеря 12лв на възрастен +6лв за дете.Заслужава ли си като услуга или е по добре свободна консумация.Home raider твоето мнение се препокрива с моето.

# 563
Ами какво да ти кажа mimi0585. Различни хора, различни вкусове, но според мен си заслужава да смениш малко обстановката от Акватоник на Аура. Когато ние ходим във Велинград обикновено закусваме и обядваме и вечеряме в хотела. До сега никога не съм останала недоволна от храната. Порциите не са малки, цените са добри, а и е вкусно. Някоя от вечерите задължително обаче посещаваме Чинарите две

# 564
Момичета колебая се между Олимп и Велина. Може ли да ме посъветвате?
В Олимп не съм била, но Велина ми е позната. Бяхме там в средата на декември 2013. Вътрешния басейн беше ужасно мръсен, с плуващи косми, мътен, и гнусен.
Допреди декември му бях голям фен и сме ходили многократно, но за съжаление хигиената в басейна и спато върми главоломно надолу според мен. Имаше едно топило с изцяло минерална много топла вода, сега на негово място има леденостуден гьол, наречен студено топило. Лежанките пред сауната не са отоплени, самото помещение не е отоплено.
Закуската, пълна трагедия, едва ли може и две звезди да се дадат на растителен кашкавал и кучешки салам. Тостера току що се беше повредил.
Не бих повторила скоро основно заради мръсотията, знаете как се ловят зарази на подобни места.
В стаите иначе е много топло, сравнително чисто, персонала е любезен.
Изненадана съм за мръсотията в СПА-то. Бях през ноември и беше топло и чисто. Храната и тогава не ми хареса, но за другото - явно вървят надолу за съжаление.

# 565
  • София
Milittana и аз доста се изненадах от мръсотията, но е факт.
Не е било пренаселено в никой случай, че да кажеш ето много хора, мръстно /което не е извинение/. Вътрешния басейн имаше кафеникаво отлагане по дъното, и стените, във водата си плуваше какво ли не, мътна, много мътна. Сякаш водата не е сменяна мнооого дълго време. Ако има значение, бяхме уикенда, ... но е недопустимо хотел четири звезди да предлага подобен жабуняк за басейн. Не съм се интересувала кога сменят водата.
Това беше един от любимите ми хотели във Велинград, заради хубавите два басейна, боровата гора, спокойствието. Ние ходим не само заради Спа-то, но и да си плуваме, затова сега ще следя изкъсо темата, да набележа нещо друго подходящо.

# 566
Жалко за Велина. И на мен ми беше любим хотел преди 3-4 г., основно заради уюта и спокойствието. Но храната винаги е била под всякаква критика, а сега и мръсно.  Stop

# 567
Жалко за Велина. И на мен ми беше любим хотел преди 3-4 г., основно заради уюта и спокойствието. Но храната винаги е била под всякаква критика, а сега и мръсно.  Stop
Освен това джакузито при големия басейн беше адски топло и приятно, а сега разбирам, че вече се наричало ледено топило и явно отговаря на името си  newsm78

# 568
  • София
Home raider мерси за информацията за стаите, но аз не държа на някакъв лукс, няколко пъти сме ходили в Маркита примерно. Отиваме във Велинград основно заради децата и да има басейн с топла вода за тях.
В случая се спрях на Акватоник, просто защото разходите за две нощувки с вечеря ми излизат по-малко, тъй като стаята е една, от предложеното от Аура и Здравец примерно за две стандартни двустайни стаи. За кратко бях и резервирала от букинга Енирата, но се отказах.
Нямам никакъв опит с хотелите във Велинград, така че сега ще събирам впечатления .

# 569
Първият хотел, в който бях във Велинград беше Маркита. Бяхме в апартамента и многоми хареса. Никога не съм спала на по удобна спалня, но пък не останах очарована от ресторанта и басейна. От тогава все ходим в Аура и няма от какво да се оплача

Общи условия

Активация на акаунт