Хотелите във Велинград-4

• 92 263
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
момичета помагайте
от работата ме натовариха със задачата да резервирам спа хотел във велинград за едни чужденци
гранд хотела ли е най-добрия избор
искат да има хубав спа център

# 61
  • София
Доколкото знам Свети Спас има най-големия и разнообразен спа център (и рехабилитация) във Велинград, че и извън. Лично аз не съм виждала по-сериозен център в България при обиколени над 30 хотела.

# 62
благодаря пепеляши
а иначе откъм храна обслужване може ли да се каже че двата хотела са едно ниво
и аз за свети спас четох много добри отзиви

# 63
  • София
Преди няколко дни бяхме в Хотел Сарай с. Драгиново до Велинград.
Мнението ми за този хотел-
-не отговаря изобщо на 4 звезди
-БАСЕЙНА се нуждае от спешен ремонт, тавана ще се разпадне върху главите на хората а отстрани басейна е целия жълт
-храната за закуска всеки ден от трите ни дни престои беше една и съща, масло , сладко, студен чай,кашкавал , сирене и салам които не става за ядене
-вечерята беше в порция за деца в детската градина и безвкусна
-единственото хубаво нещо беше, че стаите бяха чисти
-има джамия до хотела която нас лично не ни събуждаше в 5,30 сутринта

Така клиенти не се печелят!!!

morska ribka, явно нещата изобщо не са се променили, от както ние бяхме. Просто не знам как имаше изказани положителни мнения за този хотел. Rolling Eyes

# 64
  • София
благодаря пепеляши
а иначе откъм храна обслужване може ли да се каже че двата хотела са едно ниво
и аз за свети спас четох много добри отзиви

Обслужването и храната в Спас са отлични по моите критерии. За Гранда - не знам.

# 65
благодаря пепеляши
в свети спас ще им резервирам

# 66
  • Резерват "Северозапад"
Съжалявам, че ще опонирам, но в Свети Спас обслужването е на ниско ниво Confused...Рехабилитационния център е добър, няма спор, но свободната спа-зона - сауна,парна баня и т.н. са направо зле. Да не говорим за хигиената ooooh!.
П.П. Опит от преди 2 дни.
Забравих - Гранда е много над Свети Спас, много...

# 67
  • София
За впечатленията си от Гранда се осланям на форума, а тези от Спас са ми лични - поне 10 пъти съм била със и без децата Wink

# 68
  • Резерват "Северозапад"
Ето и моите отзиви за почивката ни във Велинград Heart Eyes.
Времето от 1-ви до 5-ти беше прекрасно Sunglasses...ставаше даже за плаж.
Акватоник - 2 дена. Много приятен хотел, прекрасен басейн Heart Eyes, хубава,макар и сравнително малка спа зона - сауната беше разкош - 100 градуса Laughing, пътеката на Кнайп - супер освежаваща...всичко много ми хареса. Храната на блок маса - доста беден избор, но каквото имаше беше много, много вкусно Heart Eyes. Стаите - стандартната е много малка - с дете няма къде да се обърнеш Tired
Единственото ми не положително впечатление е от обслужването - не отговаря на звездите определено, а да намериш хубаво, силно кафе преди 7 е мисия невъзможна...изключително дразнещо ooooh!. Като цяло Акватоник много ми хареса и определено бих повторила Heart Eyes.
Свти Спас - 3 дена. Като първо впечатление - простор и тишина (особено след Акватоник, където си беше шумничко от улицата), прекрасна поляна за игра на децата Heart Eyes, хубави и широки стаи с релаксираща гледка към хълм с борова гора Laughing.Терасата беше ужасно мръсна и за 3 дена никой не я почисти Tired. Свободната спа зона - сауна, парна баня - зле Sad. Басейните - големият ми хареса много, докато не го напъниха на вторият ни ден с 37 градусова вода ooooh! - не само, че не ставаше за плуване, но и за киснене не ставаше Tired. Около басейна - много мръсно, трева, земя, умрели насекоми...Шезлонгите категорично не стигат.
Обслужването - не отговаря на 5 звезди ooooh!...пепелници не се изхвърлят, чинии не се отсервират...зле. И отново огромният проблем с кафето Crossing Arms...преди 8 не го търси, нищо, че си в хтел, претендиращ за 5 звезди.
Храната - разкошна - по-добра от Акватоник и по-разнообразна Heart Eyes.
Изводът ми за Спас - прекрасна база, хубава храна, но занемарено обслужване и лоша хигиена. Ако тези неуредици се отстранят, което е лесно - просто да си контролират, иначе многобройния персонал, бих го посетила отново.
Ако има въпроси - ще отговарям Grinning.

# 69
Може би е коментирано в предишните теми, но нямам време да ги прегледам, затова ще попитам за препоръки за някое  приятно местенце във Велинград, където бихме могли да похапнем, примерно за обяд с хубава кухня и на прилични цени.  Flutter

# 70
Може би е коментирано в предишните теми, но нямам време да ги прегледам, затова ще попитам за препоръки за някое  приятно местенце във Велинград, където бихме могли да похапнем, примерно за обяд с хубава кухня и на прилични цени.  Flutter
Чинарите е моят фаворит, иначе има и отзиви за други заведения в темата.

# 71
  • Canada
След изчитане на доста отзиви за Велинград и хотелите, моля за помощ при избора между следните хотели: Маркита, Бор, Велина и Гранд хотел Велинград.
Интересуват ме стандартните неща като за семейство с две малки деца - топъл и чист басейн, паркче или детска площадка, качество на храната и каквото друго се сетите от значение... Моля за сравнение между тези хотели, ако е възможно. Hug Hug Hug

# 72
  • София
Според мен Маркита е симпатичен хотел,останахме доволни от престоя си там, но все пак останалите 3 са по-висока категория.

# 73
Маркита е тризвезден /няма вътрешен басейн/, Бор и Велина - четиризвездни, Гранда - пет. Като цяло май си отговарят на звездите. Аз съм отсядала във Велина и Бор. Бор повече ми хареса, но не зная дали Гранда не е по-добър. Велина в момента смятам, че е скъп за това, което предлага.

# 74
Ako можете да си позволите Гранда, все пак си е 5 звезди  Peace
Иначе Бор, Велина в този ред. Макара, че аз ако не ме поканят на "гости" безплатно във Велина, не бих отшла пак там. Необосновано високи цени за предлаганото. Подкрепям milittana
За децата се плаща отделно. Стаите (повечето малки). Лелите на рецепцията супер застреляни и изнервящи. Има и предимства, ама не ме грабнаха достатъчно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт