Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 49 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Добро утро!
Успех на всички!  bouquet

# 421
# 422
  • Пловдив
класирани сме на 1-во желание,което даже ми беш в друг квартал,черпя ви  newsm44 newsm44 newsm44

# 423
  • Пловдив
Аз още виждам резултатите от 1-во класиране  Sad

# 424
  • Пловдив
Урррааааа и ние сме класирани на 1-во желание! Получих имейл преди 10 мин.
Ох, така ми олекна - успех на всички!

# 425
  • Пловдив
честито
вече се виждат резултатите от 2-то класиране,инетересно,защо не мога да видя резултатите в другите ДГ,където бях подала.Интересно ми е просто там на кое място сме стигнали
АКо някой има инфо за Каменица и Малкия принц с колко точки е прието последното детенце?
Също така ме интересуват и червената шапчица и Десислава
Май станаха много,а  Embarassed

# 426
честито
вече се виждат резултатите от 2-то класиране,инетересно,защо не мога да видя резултатите в другите ДГ,където бях подала.Интересно ми е просто там на кое място сме стигнали
АКо някой има инфо за Каменица и Малкия принц с колко точки е прието последното детенце?
Също така ме интересуват и червената шапчица и Десислава
Май станаха много,а  Embarassed

Мануела, и аз се интересувам живо какви са точките на децата за второ класиране в двете градини. Ние сме приети във филиал 1 на Каменица. Сега се чудя дали с 19 точки сме имали реален шанс за голямата Каменица, въпреки че като слушам, май в малката градинка ще ни е добре.

# 427
  • Пловдив
олеле аз с моите 16.5 явно съм нямала шанс за Каменица или Малкия принц
marylu1974 филиала първо желание ли ви е бил?
За малката нищо не мога да кажа,закътанка е,нашите кумове живеят в блока отгоре,казват,че добре се отнасяли с дечицата
AAA,вие сте приети на 1-во класиране,така ли?

# 428
И ние сме вътре  Hug - пак същата градина пак първо място първо желание - дано този път документите ми са ОК
Змейче как се радвам за вас ако знаеш

# 429
Честито!!!! Hug

Ние не сме приети. Tired Не знам какво ще правим,съмнявам се и на 3то класиране да ни приемат Sad

# 430
  • Пловдив
Честити на приетите!
Ние не сме приети  Cry

# 431
Олееее не мога да си намеря място от щастие  newsm44
Приети сме по 1-во желание в така желаната от мен Червена шапчица, много съм щастлива!
Радвам се и за всички Вас, че сте приети по 1-ви желания и успех на всички останали!

# 432
  • Пловдив
Олееее не мога да си намеря място от щастие  newsm44
Приети сме по 1-во желание в така желаната от мен Червена шапчица, много съм щастлива!
Радвам се и за всички Вас, че сте приети по 1-ви желания и успех на всички останали!
с колко точкие последнот прието детенце?
Съжелявам за неприетите мами,наистина е ужасно,дано на 3-то класиране вече да сте вътре  Hug

# 433
  • Пловдив
И ние сме  приети  newsm44 в Пролет.  Добре,че си пренаредих желанията.Малко ни е далеч,но сме свикнали от яслата. Интересно ми е В славей с колко точки е последното прието дете?

# 434
Борбата за 4 места на общо основание в Надежда -успешна! Първо желание-приети с 19т! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт