Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 354
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Имам въпрос - наложи се да анулирам заявлението за яслите и подадох ново. Там, където се попълва за кое класиране се кандидатства имаше избор между 5юли, август и септември. Отбелязах юли. Системата ще ми прехвърли ли заявлението за следващите месеци автоматично или нещо сгреших newsm78 просто съм забравила от предходното попълване на заявление. Благодаря!
отговорих си Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 13:42 от aneleto

# 556
  • Пловдив
ехо,мами
никой не е писал днес,има ли приети на 3-то класиране вече Simple Smile

# 557
# 558
  • Plovdiv
Ние сме приети в Велимира в Тракия, но дано успея да подготвя документите и всичко да е наред  :oops Rolling Eyes че сега съм на нова работа в др квартал а ми трябва бележка от старата работа че от там съм имала 1 т.  Rolling Eyes

# 559

И ние не сме Tired Какво следва оттук нататък Thinking

# 560
  • Пловдив
Съжалявам за неприетите. Сега вариантът е да запишете децата в градини, в които са останали места, но те вероятно ще са в други квартали. И да следите за обявяване на свободни места в желаните градини по-нататък.... догодина да речем.  Sad Sad

# 561
  • Пловдив
еее,много гадно така
Надявам се всички да успеете да си намерите местенца.Тук в Тракия,като че проблемът е овладян,даже и ние сме приети без адресна регистрация в района.
peperyda Онзи ден видях Велимира и много ми хареса на външен вид,дано се оправиш с документите,да ти впишат в бележката,че си в Тракия,иначе кофти
Стискам палци да си намерите местенца и да споделите
Ако сте по кварталите разпръснати и ви приемат може да помолите да ви впишат отново в системата и да кандидаствате наново,докато детенцето ви е на ДГ

# 562
А какво е това класиране на 1 август? Сега имам мейл,че се прехвърля заявлението за това класиране newsm78 В едната градина сме на 4-то място под ред,ама.... Tired И май там няма повече свободни места Crossing Arms

# 563
  • Пловдив
А какво е това класиране на 1 август? Сега имам мейл,че се прехвърля заявлението за това класиране newsm78 В едната градина сме на 4-то място под ред,ама.... Tired И май там няма повече свободни места Crossing Arms
Погледни в календара в сайта. Ще има още едно класиране- на 18-ти юли се обявяват свободни места пак. Успех!

# 564
Онзи ден срещнах една мама, дето точно излизаше от район Южен. Приети са в ОДЗ Ралица /не знам по какви причини, но е нежелано от всички заведение/. Та, в общината я посъветвали да не записва, а да чака "Котарака в чизми". Всички деца от Южен щели да влязат там, щели да пуснат колкото групи са необходими за неприетите. Ако запишела в Ралица, после много сложно щяло да стане със системата. Та-това е, инфо от втора ръка.

# 565
  • Пловдив

Според мен това класиране за 01,08 ще е за тези градини: http://plovdivskinovini.com/index.php/2012-08-07-16-38-51/9123-o … na-tzdg-kosmonavt

Не знам, колко ще са ти удобни, но Котаракът в чизми ще приеме много деца, не се отчайвай, имате шанс според мен.

# 566
  • Пловдив

Според мен това класиране за 01,08 ще е за тези градини: http://plovdivskinovini.com/index.php/2012-08-07-16-38-51/9123-o … na-tzdg-kosmonavt

Не знам, колко ще са ти удобни, но Котаракът в чизми ще приеме много деца, не се отчайвай, имате шанс според мен.
Ще е за градините, в които има още свободни места- на 18-ти излиза окончателният списък.

# 567
Освен това, това е първото класиране за ясли, което чакаме.

# 568
Освен това, това е първото класиране за ясли, което чакаме.

На първи август ли е? Оф, там ще е една мъка... Понеже племенницата ще кандидатсва за ясла ще ви следя и занапред.

# 569
  • plovdiv
Здравейте момичета.Моето дете е прието в ОДЗ''ЗОРА'',много съм притеснена ,това беше последния ни вариант ,защото е близо до работата ни.В квартала с 18 точки просто и на трите класирания не ни приеха.Много моля ако има някоя мама,чието дете посещава или е посещавало тази градина да сподели малко впечатления.Днес за първи път ходих там и сякаш се върнах 30 години назад,базата е гола е вода,да се надяваме поне,че персонала и госпожите са добри и се отнасят добре с децата,което в крайна сметка  е най-важно,децата ни да са обгрижвани и да ходят с удоволствие на градина.Много ви моля ако някой знае нещо за градината нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт