Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте

Нас също ни приеха в ясла ,но последното желание.
ДЯ "Послушко" в кв. Изгрев
Живея в Централен на бул.Източен и трябва да ходя всеки ден с кола.
Не знам дали ще имаме късмет с другите ясли около нас със следващите класирания.
Някой има ли наблюдения за тази ДЯ.

# 571
  • Пловдив
Здравейте
Нас също ни приеха в ясла ,но последното желание.
ДЯ "Послушко" в кв. Изгрев
Живея в Централен на бул.Източен и трябва да ходя всеки ден с кола.
Не знам дали ще имаме късмет с другите ясли около нас със следващите класирания.
Някой има ли наблюдения за тази ДЯ.
Има доста ромчета там, но доколкото знам са в отделни групи.

# 572
  • Plovdiv
Анулираха ни днес и мн ме ядосаха в тази градина . От даначното не ни дадоха бележка че мъжа ми няма задължение трябвало той лично да си пойскал  а той е в чужбина но ме уверяват че от градината ще си пойскат електронно проверка от тях и ще им се даде че няма задължения.така процедира ли в случая. А в градината ми казаха щом няма тази бележка пишем анулиран.започнах да обяснявам -последва станете и напуснете стаята и градината  Shocked  Shocked  Shocked

# 573
Ако има как изчакайте до класирането на 1-ви август, тогава е основното, тъй като вече минаха класиранията за детски градини и е ясно колко дечица освобождават места в яслите. И ние чакаме с нетърпение и дано ни приемат Sad

# 574
  • Пловдив
Анулираха ни днес и мн ме ядосаха в тази градина . От даначното не ни дадоха бележка че мъжа ми няма задължение трябвало той лично да си пойскал  а той е в чужбина но ме уверяват че от градината ще си пойскат електронно проверка от тях и ще им се даде че няма задължения.така процедира ли в случая. А в градината ми казаха щом няма тази бележка пишем анулиран.започнах да обяснявам -последва станете и напуснете стаята и градината  Shocked  Shocked  Shocked
ужас,а иначе дадоха ли ви бележка,че работите в района на детската градина?Тези в детските заведения как-се зъбят не е истина.И аз няма да забравя когато прехвърлях малкия в сегашната детска градина.Отидох в същия ден,в който беше излезнало класирането за да видя каква е сградата-е не можело да видя и после ми вика-защо идвате или "просто изявихте самоиницатива"-ее побеснях.И аз обяснявам-всяко детско заведение си има някакви изисквания и нужни документи и затова идвам

# 575
  • Пловдив
ужас,а иначе дадоха ли ви бележка,че работите в района на детската градина?Тези в детските заведения как-се зъбят не е истина.И аз няма да забравя когато прехвърлях малкия в сегашната детска градина.Отидох в същия ден,в който беше излезнало класирането за да видя каква е сградата-е не можело да видя и после ми вика-защо идвате или "просто изявихте самоиницатива"-ее побеснях.И аз обяснявам-всяко детско заведение си има някакви изисквания и нужни документи и затова идвам
Леле! Кои са тези детски градини с това страхотно отношение?
peperyda, ти каза ли им в градината за тази проверка по електронен път? И кой те изгони така- директорката ли или домакинката?

# 576
  • Plovdiv
Всички други бележки бяха наред и си попълваха вече заявлението и обясних за електронният път и какво са ми казали домакинката звъни на директорката че била в отпуска и след разговора им домакинката ми дърпа химикала и заявлението и казва анулиране ви за грешни данни  Shocked  Shocked и аз питам какви са грешните данни тя ми казва пак за тази бележка за данъците на мъжа ми аз пак обяснявам и тя ме изгони и каза искаме документ не електронно което няма как да стане   Rolling Eyes

# 577
  • Пловдив
Тая система и тия райони на градините..... Едно ми разрешава системата, друго ме убеждава директорката на детска градина. Били сме в района на другата градина.....

# 578
някой следи ли свободните места за яслите? Уж днес щяха да излезат, а има само за 4 ясли обявени от сутринта, като две от тях си бяха още от преди няколко дни

# 579
  • до едно тепе
Може да ги пуснат за следващото класиране на 28-ми август.
Малчо се класира на предното в Детски смях и го записах.Някой беше питал преди от кога започва детето като го класират.Не знам за градините как е, но в заявлението за записване в яслите най-накрая пишеш от кога искаш детето да започне да посещава яслата.Аз мислех,че ще се наложи сега да го дам,но директорката ми каза да си напиша някаква дата,която аз искам и тогава вече ще тръгне.Предполагам става въпрос обаче датата да е в рамките на учебната година.Явно все пак пазят мястото на детето Thinking
Е ако всичко е наред и малчо е здрав септември ще стане весело Flutter

# 580
  • Пловдив
Вижте в ОДЗ-тата, ако гледате само ясли, излизат наистина 4, но при почти всяко ОДЗ има обявени свободни яслени места. Peace

# 581
Малчо се класира на предното в Детски смях и го записах.Някой беше питал преди от кога започва детето като го класират.Не знам за градините как е, но в заявлението за записване в яслите най-накрая пишеш от кога искаш детето да започне да посещава яслата.Аз мислех,че ще се наложи сега да го дам,но директорката ми каза да си напиша някаква дата,която аз искам и тогава вече ще тръгне.Предполагам става въпрос обаче датата да е в рамките на учебната година.Явно все пак пазят мястото на детето Thinking

Здравей, това на първо желание ли ви е и с колко точки ви приеха? Интересно ми е на кое място в списъка бяхте, ние от 22 място сега сме на 39-то  Sad. По моя преценка както беше първия път за 15 места се приемат децата, които са по номер в списъка до номер 15....
 Ние също се борим за тази ясла, надявам се да ни приемат, че ще стане весело. Аз съм подала само за нея, но май ще пиша и други желания.

# 582
  • до едно тепе
Данина първо желание ни беше.Класира се с 20 точки на 8-мо място.Директорката се оплакваше обаче,че от 15 класирани деца за 7 това е второ желание и няма да се запишат,а ще си чакат класирането за първото желание.Подозирам,че сега няма да пусне места,а ще ги пусне за 28-ми август,когато масово всички ясли ще изкарат местата Thinking

# 583

При това положение ти трябва да се върнеш от сега на работа, или да пускаш отпуска, така ли е?

# 584
  • до едно тепе

При това положение ти трябва да се върнеш от сега на работа, или да пускаш отпуска, така ли е?
Хм не би трябвало да си пускам отпуска.Все пак детето не е тръгнало на ясла и има само подадено завление за записване.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт