Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 348
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Ами незнам, май имаше някаква такава щуротия, че трябва да спреш майчинството.

# 586
  • до едно тепе
Амии ще питам счетоводителката,но тя ми каза преди като исках бележките,че трябва да и кажа кога тръгва детето на ясла,защото имала 3 дни да подаде декларацията Peace

# 587
Правилно, сега се разрових и намерих отговора http://www.nssi.bg/forusers/faq/243-faqbgbenefits/1563-faqbenefits15

# 588
Здравейте   bouquet

Бих искала да попитам, как и дали може да се премести дете от една градина в друга? И как става?
Малкия е в ЦДГ Рая, обаче хем ми е малко далече, хем нещо не съм много доволна от възпитателите и изобщо организацията. Понеже в момента съм бременна и ми е доста трудно да се придвижа до там искам да го преместя в ЦДГ Дружба на ул. Атон, понеже ми е почти отсреща. Та, малкия сега септември ще стане на 5,5г. и се чудя дали има някаква опция да започне предучилищна в Дружба  newsm78

Също така в сайта ми казва, че има регистрирано дете в системата, но аз не съм вкарвала данни. Преди живяхме в София и там има регистрация, дали е от това или за това, че посещава ДГ и от там е в базата данни. Ох, май малко объркано го разказах, но предварително благодаря за помощта   bouquet

Също да попитам по училищата има ли вече групи за 5г. и предучилищна и с каква заетост са децата през деня? Благодаря предварително.

# 589
Имам следното питане.
Племенникът на ММ е записан в някоя от централните ДГ с предимство, защото майката е инвалид. Детето изобщо не се отглежда в Пловдив и съответно ходи на ДГ в др град. В пловдивската не е стъпвал изобщо, доколкото разбирам нито баба му и дядо му (които го орглеждат), нито родителите му (които са в Пловдив) нямат намерение да го докарват в града. Мястото му пази ли се в такъв случай?
Аз съм твърдо против това да заема мястото на наистина нуждаещо се детенце, държа да отбележа.

# 590
  • Пловдив
.::Перличка::.
обадете се на посочения телефон в сайта-те ще ви кажат какво да направите.И моят случай е подобен и има разрешение

# 591
  • Пловдив
Аз си местя детето на 5 години от Сопот, кандидатствам си в системата, отварям, гледам къде има свободни места във вашия район и си решавам. За район централен има обявени в три градини. Силно подозирам, че не е точно така, но понеже местата ме устройват и не ми се занимава няма да ходя да разбутвам ситуацията.

# 592
Имам следното питане, дано някой е изпадал в тази ситуация и да обясни защо се е получило така.
Бяхме приети в градина, но не можахме да махнем памперса навреме и не ни взеха, не е посещавала градината нито един ден.Казаха ни да се обадим пак есента.

Сега в същата градина няма свободно място за 2 група и явно няма да ни вземат.

Та направо ми казаха да кандидатствам електронно, нас ни приеха по старата система .Правя си днес регистрация и тръгвам да пиша данните на детето и ми изписва, че дете с такова ЕГН вече е регистрирано и не ми дава да продължа със стъпка 2.

Как така се получава, че е регистрирана след като аз изобщо не съм подавала документи и означава ли това, че мястото в градината й се пази?Отделно ми казаха, че ще отиде там, където има свободни места, което не ме устройва, защото искам в някоя близка до нас.

# 593
  • Пловдив
gitadam най-добре е да се обадиш на посочените телефони
Относно местата е ужас и аз съм до Малкия принц,ама никакъв шанс нямаме за там,та сега сме в Тракия
п.с твоето детенце не е ли 2010 набор  Rolling Eyes

# 594
Не 2009 година е, родено е в края на декември.

Вече се обадихме на дадения в сайта телефон, казаха ни, че ще видят за какво става въпрос и ще ни се обадят.Така както си мисля може директорката да е внесла нейните данни, когато са ни приемали миналата година и затова да е станало това дублиране.

# 595
  • Пловдив
мхм,защото помня,че бяхме от Януарките,затова Simple Smile

# 596
Имам спешно питане, защото още не мога да ориентирам със сайта за електронен прием.
Може ли да се дава молба в хартиен вид до директора на съответната градина и какъв е крайния срок за периода юли/ август?
Още чакам отговор на моя проблем, да видим какво ще ни кажат.

А при директорите има ли такава молба или трябва да я принтирам от сайта?

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 08:54 от gitadam

# 597
Имам спешно питане, защото още не мога да ориентирам със сайта за електронен прием.
Може ли да се дава молба в хартиен вид до директора на съответната градина и какъв е крайния срок за периода юли/ август?
Още чакам отговор на моя проблем, да видим какво ще ни кажат.
Да, можеш и при директорката ако не се ориентираш електронно.
По календарника излиза, че утре - 25 юли е крайния срок.

# 598
  • Пловдив
Бяхме приети в градина, но не можахме да махнем памперса навреме и не ни взеха........

Сериозно? Така ли правят?

# 599
  • Пловдив
Сега вече се съмнявам,че ще го правят

Общи условия

Активация на акаунт