Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 49 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
оки
утре ще си анулирам заявлението и ще почна отново.Направи ми впечатление,че като избирах каменица филиал(1 или 2) не помня-ми пишеше,че яма свободни места  Thinking

# 61
  • Пловдив
оки
утре ще си анулирам заявлението и ще почна отново.Направи ми впечатление,че като избирах каменица филиал(1 или 2) не помня-ми пишеше,че яма свободни места  Thinking
Подала си за 2012/2013 учебна година вероятно, за това ти е написало, че няма места.

# 62
  • Пловдив
Подадох наново,но пак си няма места,сигурно нямат капацитет за нова групичка
Първо желание ми пише 17т,това общият брой точки ли е(заедно с точките от платени данъци,заетост на родителя,адрес и т.н) или са точките,само за избор на съответното детско заведение Rolling Eyes

# 63
Това ти е общия брой точки за съответната детска градина на първо желание, второ желание ако посочиш, ще ти бъдат 16.50, при условие, че е в същия район, в който е първата.

# 64
  • Пловдив
да,ясно благодаря.Точно така е-2-ро желание 16.5,от лзбопитство-вие по колко точки събирате?Мен моите ми се виждат малко,мъжа няма трудов договор,а моята месторабота е в друг район,и двамата сме с платени данъци  newsm78

# 65
Моите точки са 19, двамата с мъжа ми работим, с платени данъци, като той работи в района, в който живеем и в който е детската ясла. Други преференции нямаме.

# 66
  • Пловдив
Момчето ни е родено май 2012г, за прием през май 2014г кога трябва да подавам документи?

# 67
SINEICKA за детските ясли се кандидатства месец за месец. Но трябва да следиш за обявените свободни места. Моя съвет е да почнеш да проверяваш от февруари 2014 и ако има места да подаваш. Има вероятност ако изчакаш до последно да няма обявени свободни места.

# 68
  • Пловдив
tonynette благодаря за съвета.А как ли ще е по-добре да се подават документи-електронно или на хартия и на място?

# 69
  • Пловдив
tonynette благодаря за съвета.А как ли ще е по-добре да се подават документи-електронно или на хартия и на място?
За класирането начина на подаване не е от значение. Както ти е удобно на теб.

# 70
За класирането начина на подаване не е от значение. Както ти е удобно на теб.

newsm10

# 71
  • Пловдив
Ето че това с датата 1-ви май за класирането в действителност е било недоглеждане http://dz-priem.plovdiv.bg/news_details/9

# 72
Мдам, дето толкова се чудех каква им е идеята Laughing
Чакаме жребия за 18т-всъщност има минимална надежда да започна работа дотогава, та да вдигнем точките.

# 73
  • Пловдив
Момичета, да не би да има срив в електронната система за кандидатстване за ДГ? При опит за Регистрация, ми дава грешка?

И един бърз въпрос -  за прием 2014/15 г мога ли отсега да кандидатствам електронно?

# 74
  • Пловдив
Аз влизам без проблеми в сайта и разглеждам заявлението си. А доколкото помня нямаше опция да се избира 2014/2015г. Ще трябва да изчакаш явно.

Общи условия

Активация на акаунт