Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 49 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Не е така.В списъците са посочени всички деца приети или неприети ,независимо от желанието.Аз видях и в петте градини,в които не сме приети на кое място сме по точки.Така,че по имената не може да се ориентираме според мен.А може би ни има в списъците на петте градини защото не сме приети никъде  newsm78
За неприетите не бях сигурна. Щом си видяла, значи те се дублират. Приетите се отбелязват само в градината, в която са приети.

# 346
  • Пловдив
Това според мен не е така.
При неприетите със сигурност има деца, които са посочили градината на някое от следващите места - най-показателното е, че има деца с точки с половинки - те няма как да са първо желание.
Също така има деца с по-голям брой точки от последните приети и за тях пише, че не са приети - което според мен е, защото са приети на по-горно желание другаде.

# 347
  • Пловдив
Не е така.В списъците са посочени всички деца приети или неприети ,независимо от желанието.Аз видях и в петте градини,в които не сме приети на кое място сме по точки.Така,че по имената не може да се ориентираме според мен.А може би ни има в списъците на петте градини защото не сме приети никъде  newsm78
За неприетите не бях сигурна. Щом си видяла, значи те се дублират. Приетите се отбелязват само в градината, в която са приети.
Има логика в това ,което казваш.И нас ни има в 5 градини,а и има много точки с половинки.Много е сложно.Дано поне правилно съм подредила градините,спрямо точките си.

# 348
  • Пловдив
Това според мен не е така.
При неприетите със сигурност има деца, които са посочили градината на някое от следващите места - най-показателното е, че има деца с точки с половинки - те няма как да са първо желание.
Също така има деца с по-голям брой точки от последните приети и за тях пише, че не са приети - което според мен е, защото са приети на по-горно желание другаде.
Може да проверим, някой ако има приет в Десислава или Кремена да провери синът ми, който е приет в Еделвайс има ли го в списъка с неприетите. sweet maniche, моля да се включиш по въпроса ако искаш и да погледнеш дали го има в списъка като неприет.  Hug

# 349
  • Пловдив
Таня, няма проблеми, но ще стане във вторник, че дотогава дреб си е вкъщи заради ваксината на малката... Ако не е късно, ще проверя и ще пиша Peace

# 350
  • Пловдив
След проверка, благодарение на sweet_maniche установих, че след като сме приети на първо желание в другите списъци ни няма.  "Десислава" например беше трето желание и събирах 20 точки за нея- не са малко, а ни няма в неприетите. т.е приетите деца ги има в списъка само там, където са приети Peace

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 14:45 от t_tabakova

# 351
Дали сте забелязали, че откакто са обявени свободните бройки в градините те се променят. Днес например свободните места в ЦДГ"Пролет" са се увеличили -  от 8 вчера са станали 9 днес по общо основание, а в ОДЗ "Славей" от 10 тази сутрин по общо основание, сега са станали 8 пак по общо основание. Как стават тези неща?

# 352
  • Пловдив
Дали сте забелязали, че откакто са обявени свободните бройки в градините те се променят. Днес например свободните места в ЦДГ"Пролет" са се увеличили -  от 8 вчера са станали 9 днес по общо основание, а в ОДЗ "Славей" от 10 тази сутрин по общо основание, сега са станали 8 пак по общо основание. Как стават тези неща?
Мисля, че трябва да сме по-навътре в нещата за да разберем, а ние явно не сме, така че питай в сайта или по телефона. Ако могат  те да отговорят де. Аз даже не бях забелязала това разминаване. 

Взе да ми става неудобно, че направо изписах темата Embarassed

# 353
  • Пловдив
Мисля, че трябва да сме по-навътре в нещата за да разберем, а ние явно не сме, така че питай в сайта или по телефона. Ако могат  те да отговорят де. Аз даже не бях забелязала това разминаване. 

Взе да ми става неудобно, че направо изписах темата Embarassed

Няма такова разминаване. И сутринта и на обед и сега свободните места в ОДЗ "Славей" са си едни и същи. Просто явно някой хора търсят във всяко нещо конспирация. До преди това електронно класиране е имало абсолютно същите проблеми с ДЦ, просто е нямало такава гластност.

# 354
Няма конспирация, просто всичко се вижда. Причините за разминаването може да са всякакви...

# 355
И аз мога да потвърдя за разминаване, забелязах го в бройките на ЦДГ "Таня Савичева" в Тракия, днес сутринта свободните по общ ред бяха 8 а следобед видях че са станали 7  newsm78

# 356
Аз анулирах и подадох отново.Мислех,че имаме 18т,а те били 14 Thinking сега станаха 15т(защото не знаех ,че трябва да се пише адреса на регистрация на фирмата,а не местонахождението ѝ,та от там идва и още едната точка),ама много малко бе,защо така newsm78

И пак за това временно местожителство Embarassed Когато ходих да го изваждам,хазяйката беше с мен,с нотариалния акт и там каквото трябваше и го направихме(р-н северен,в едни бараки-това ли е ГРАО) и там ми казаха,че важало,докато не изкарам ново Thinking На него пише,че период:необозначен,причини:необозначени.  newsm78 Другото,обаче, когато гласувахме трябваше да ходя да гласувам по лична карта,а мислех,че в системата нали ще излезне временното местожителство Thinking

# 357
Аз анулирах и подадох отново.Мислех,че имаме 18т,а те били 14 Thinking сега станаха 15т(защото не знаех ,че трябва да се пише адреса на регистрация на фирмата,а не местонахождението ѝ,та от там идва и още едната точка),ама много малко бе,защо така newsm78

И пак за това временно местожителство Embarassed Когато ходих да го изваждам,хазяйката беше с мен,с нотариалния акт и там каквото трябваше и го направихме(р-н северен,в едни бараки-това ли е ГРАО) и там ми казаха,че важало,докато не изкарам ново Thinking На него пише,че период:необозначен,причини:необозначени.  newsm78 Другото,обаче, когато гласувахме трябваше да ходя да гласувам по лична карта,а мислех,че в системата нали ще излезне временното местожителство Thinking

sparkling eyes
, сигурна ли си, че важи адреса на регистрация на фирмата, а не местонахождението й? Има фирми, които по адрес на регистрация са в друго населено място, на съпруга ми например е в София.... Няма логика според мен, но ако си питала на правилното място, жалко, понеже точно това ми донесе 1 точка, а сега пак трябва да си я "вземат".
Още нещо да попитам, някой знае ли как стоят нещата с тези, които са на квартира. Имаме постоянен адрес и адресна регистрация, но да не се окаже, че при записването ще има проблем?

# 358
Само да отговоря на ДИ
Още в градината като се оказа, че отпадаме ми казаха, че те трябва да ми анулират заявлението и аз да го подам чак на следващия ден наново. Трябвало е те да анулират, но щом не са обаждай се на ония телефон горе в сайта
А за бележките за месторабота - да ви ги попълнят хубаво, на мен ми се заядоха, че пише адрес - който е в Южен и не е нужно според мен такова нещо да се доказва - има го на карти ... - заядоха ми се, че освен улицата не пише и РАЙОН ЮЖЕН, въпреки че е повече от ясно ама да ви напишат всичко като за малоумни в служебните бележки от фирмата, че няма излизане на глава
И още нещо - за класирането някой питаше кога е за ясли, кога за градини - на 7-ми като звънях да питам защо няма резултати /може и аз да не бях прочела, че става въпрос за ясли класиране/ ми отговориха, че на 22-ри е за градини на 7-ми било за ясли - е няма такова нещо - моя приятелка кандидатстваща за ясли, класирането им и то е било на 22-ри. Та не е ясно кое за какво е

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 23:45 от krischana

# 359
........
sparkling eyes [/color], сигурна ли си, че важи адреса на регистрация на фирмата, а не местонахождението й? Има фирми, които по адрес на регистрация са в друго населено място, на съпруга ми например е в София.... Няма логика според мен, но ако си питала на правилното място, жалко, понеже точно това ми донесе 1 точка, а сега пак трябва да си я "вземат".
Още нещо да попитам, някой знае ли как стоят нещата с тези, които са на квартира. Имаме постоянен адрес и адресна регистрация, но да не се окаже, че при записването ще има проблем?

Принципно да,сигурна съм Peace ама то това,с този прием,с всеки изминал ден ми става все по-объркано Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт