Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 833
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Верно ли е, че в ЦДГ"Марица" са приели деца с 19 точки? Дали ще имаме шанс на трето класиране? Чух, че едно дете ще го записват там  с 19 точки  и не знам дали не е по втория начин.

Това което се вижда в интернет страница като си влезна в профила, най-малкия брой точки на приети в ЦДГ "Марица" - 20 т. Няма нито едно дете прието с 19 точки или с 19,5т.

На първото класиране мисля, че в Марица приеха няколко деца с по 19 точки

# 496
Момичета, това класиране за септември месец ли е? Много малко бройки ми се виждат ако е за тогава...
Ако сега анулирам и подам наново за желано заведение дали ще има някакво значение и резултат?

По принцип е за септември. И аз се чудех дали да  не го анулирам но се отказах , защото сега през лятото не обявяват свободни места. Чудя се още защо не обявяват и класиране за прием от  м. септември след като вече минаха класиранията за градините и е много ясно колко места се освобождават в яслите.

# 497
  • Пловдив
Момичета, след като детето е прието и записано още на първо класиране, ако се промени местоработата какво става?

# 498
Момичета, след като детето е прието и записано още на първо класиране, ако се промени местоработата какво става?
Е, нали вече е записано и са представени нужните  документи за записването?  Ако е така мисля , че няма проблем!

# 499
  • Пловдив
Е, нали вече е записано и са представени нужните  документи за записването?  Ако е така мисля , че няма проблем!
Ами, и аз така мисля, защото то пък може ли заради ДЦ да не може човек да си смени работата  Thinking

# 500
Е, нали вече е записано и са представени нужните  документи за записването?  Ако е така мисля , че няма проблем!
Ами, и аз така мисля, защото то пък може ли заради ДЦ да не може човек да си смени работата  Thinking
Няма причини да не е така. Към момента на кандидатстване и записване са такива обстоятелствата!!!

# 501
  • Пловдив
Момичета, това класиране за септември месец ли е? Много малко бройки ми се виждат ако е за тогава...
Ако сега анулирам и подам наново за желано заведение дали ще има някакво значение и резултат?

По принцип е за септември. И аз се чудех дали да  не го анулирам но се отказах , защото сега през лятото не обявяват свободни места. Чудя се още защо не обявяват и класиране за прием от  м. септември след като вече минаха класиранията за градините и е много ясно колко места се освобождават в яслите.
Няма ли и трето класиране за градините?

# 502
  • Пловдив

Няма ли и трето класиране за градините?

Има..в момента излизат свободните места за трето класиране, за градините.

# 503
  • Пловдив
Имам въпрос към хората ,който са безработни.В системата ясно се вижда ,че не се опоменава фирма ,а има точка за самоосигуряващи се.Това не означава плащането на здравните осигуровки.Аз от 4 месеца плащам само тях и явно губя тази точка и горо разбирам чак преди 3-то класиране  Sad .Кажете така ли е.

# 504
Имам въпрос към хората ,който са безработни.В системата ясно се вижда ,че не се опоменава фирма ,а има точка за самоосигуряващи се.Това не означава плащането на здравните осигуровки.Аз от 4 месеца плащам само тях и явно губя тази точка и горо разбирам чак преди 3-то класиране  Sad .Кажете така ли е.

Така е, само плащането на здравните осигуровки не означава, че си самоосигуряващо се лице. Трябва да си плащаш и сочиалните осигуровки.

# 505

Да, самоосигуряващи се лица са адвокатите например. Т.е, осигуряват се самостоятелно като упражняващи свободна професия.  Здравните  не носят точки...

# 506
Здравейте, момичета! Някой има ли информация с колко точки са последните приети в следните градини: Радост (Централен), Вяра (Южен), Малина (Южен), Осми март (Южен)?  Sad

# 507
Дами, дайте ми съвет какво да правя. Коригирах си заявлението за ясли и подадох на трето желание (с 13 точки) за ясла в Централен. На първо и второ желание съм съответно с 19 и 18.5 точки за ясли в Северен. Сега яслата, която ми е на трето място е пуснала 15 свободни места. Какво ще стане ако ни приемат, макар и с мизерните ни 13 точки, а в същото време в първите две ясли не се обявят места. Ще мога ли да я запиша там, а след това пак да кандидатствам за първите две ясли, които са ми в квартала?

# 508
За район Централен мисля нямаш шанс защото там децата са много !

# 509
  • Пловдив
Във Вяра и Осми март(южен) последното прието дете е с 18 точки.

Общи условия

Активация на акаунт