Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Но не е честно и правилно по този начин да се заема място за почти цяла година  - в същото време ще има майки, които няма къде да си дадат детето  Rolling Eyes

# 541
  • Пловдив
така си е,но като цяла новата система за ел.класиране е супер нечестна и недомислена и затова мисля,че всяка майка трябва да си дърра чергата,защото не се знае утре какво може да стане-я да я уволнят,я да не може да докаже някой критерий.Жалко е,но ни превръщат във
От моите познати близо 15 майки,живеещи в района на Каменица и Малкия принц няма нито една приета в 2-те заведения-е това не мога да го разбера,това са деца на мои съученици с които сме израснали и живели цял живот там

# 542
дa и aз  мисля, че не е редно просто дa се зaемa място и дa не се ползвa

тaкa или инaче ежемесечно имa клaсирaния, a мaсовите местa зa ясли ги пускaт през aвгуст
тaкa че спокойно aвгуст 2014 може дa се клaсирaте

a имa и друг момент - кaто зaпишете детето в яслa ви се спирa мaйчинството

# 543
така си е,но като цяла новата система за ел.класиране е супер нечестна и недомислена и затова мисля,че всяка майка трябва да си дърра чергата,защото не се знае утре какво може да стане-я да я уволнят,я да не може да докаже някой критерий.Жалко е,но ни превръщат във
От моите познати близо 15 майки,живеещи в района на Каменица и Малкия принц няма нито една приета в 2-те заведения-е това не мога да го разбера,това са деца на мои съученици с които сме израснали и живели цял живот там

съгласна съм с вас, че е недомислена
също така ощетява децата с лиспващ родител
общинарите си го признаха уж и уж ще има промяна в методиката, но кога???? и до тогава какво да правим???

в софия със сигурност се купуват места.....

# 544
Майчинството не се ли спира при тръгване на детето реално на ясла, а не при записване?

# 545
  • Пловдив
Майчинството не се ли спира при тръгване на детето реално на ясла, а не при записване?

При записването - тогава от яслата подават информацията към съответните служби

# 546
  • Пловдив
 Здравейте,днес видях че ми е изтекла личната карта . На 5 ако сме приети на градина ,ще се наложи още същия ден да подам документите,защото ми предстой влизане в болница.Кажете дали ще имам проблем при подаване на документите,тъй като се иска копие на личната ми карта за сверяване на адреса на детето.

# 547
Здравейте,днес видях че ми е изтекла личната карта . На 5 ако сме приети на градина ,ще се наложи още същия ден да подам документите,защото ми предстой влизане в болница.Кажете дали ще имам проблем при подаване на документите,тъй като се иска копие на личната ми карта за сверяване на адреса на детето.

Изкарай си от Грао документ за настоящ адрес на детето-три лева е експресната. И никой няма да ти иска л.к. То и бездруго е хубаво да си изкараш въпросния документ, че си го искат него, въпреки че уж може и с лична карта само.

# 548
  • Пловдив
Божилова-на мен не са ми искали копие от лична карта,въпреки,че съвпада с адреса на детето-накараха ме да си извадя документ от служба ГРАО за настоящ адрес на детето-там не са ми искали никакви документи,освен да им продиктувам егн-то на детето.Просто ми обясниха-за по-сигурно да си взема бележката от ГРАО

# 549
  • Пловдив
Божилова, мисля, че за 8-ми март кандидатствахте - там задължително  искат от ГРАО бележка и не  са ми искали личната карта.

# 550
  • Пловдив
При записването на мен ми искаха и бележка от ГРАО и копие от личната карта- и моята, и на мъжа ми.  Доколко ще е проблем, че твоята е с изтекъл срок на място ще ти кажат.  Съветвам се да изчакаш да ви приемат и да звъннеш по телефона да попиташ за казуса ти. Ако се наложи може да пуснеш експресна поръчка за личната карта.

# 551
Момичета, бележката от работодателя колко време е валидна, в смисъл ако си работя там например без да се махам или да ме махат, мога ли да взема бележка няколко месеца по-рано от срока на записване?
Проблема ми е, че не знам за колко време ще могат да ми издадат тази бележка.

# 552
  • Пловдив
Момичета, бележката от работодателя колко време е валидна, в смисъл ако си работя там например без да се махам или да ме махат, мога ли да взема бележка няколко месеца по-рано от срока на записване?
Няколко месеца ми се струва доста. Все пак трябва да е актуално към момента на подаване на документите- от същия месец да речем. А тази бележка на мъжа ми я издадоха същия ден в който я поиска- все пак е само един текст с входящ номер и мокър печат.

# 553
Няколко месеца ми се струва доста. Все пак трябва да е актуално към момента на подаване на документите- от същия месец да речем. А тази бележка на мъжа ми я издадоха същия ден в който я поиска- все пак е само един текст с входящ номер и мокър печат.

Така е, бележката не изисква кой знае какво, ама зависи и от фирмата, то в тая фирма дето работя направо не ми се мисли как ще стане, ужасно е усложнена процедурата, а и нали знаете зависи и от служителите дали искат да си свършат работата.
Чудя се дали би имало проблем ако е примерно месец по-рано, то пак би трябвало да е актуална, след като работя все още там.

# 554
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите!!!Аз подадох бърза поръчка на личната карта, в петък ще е готова.А ако от градината искат и от служба ГРАО  в петък ще е голямо търчене.

Общи условия

Активация на акаунт