Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 319
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
И какво вече правя аз от тук нататък след като и днес не сме приети Thinking Crossing Arms Sad
Просто...оф не искам да избълвам,че ...няма да се спра просто Tired

# 631
  • Пловдив
Синът е приет в Снежанка. Кажете нещо за нея, че и за нея знам толкова, колкото за Перуника, т.е. нищо Simple Smile

# 632
Аз все още чакам, още не сме проверили, дано да сме приети.Майка ми ще ходи до градината, казала съм й тя да решава какво ще се прави по-нататък.Лошото е, че тя иска да е в една от двете градини, които са най-близо до нас и в никоя друга, защото тя ще я води и взема пеша и просто не й удобно да се мъкнат двете зиме и лете до някоя по-отдалечена градина.Жената е с високо кръвно, а детето се уморява бързо и просто не ги виждам нещата по друг начин.

Дори и в други райони да кандидатстваме, просто нямаме шанс, защото така се губят 5 т.Мъжът ми дава отбой да я води в неговия район, при мен работата е несигурна и може да се наложи да си търся друга и хич не ми се иска да разкарвам детето до район Северен, аз нямам кола, трябва да бързам на отиване и на връщане, луда работа направо.

Искам да попитам нещо само по права линия ли имаме право, ако роднина работи в детска градина, лелята работи в такава, но предимство в този случай ще ни огрее ли или не?

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 10:00 от gitadam

# 633
Сега разбрах, че ние сме сред неприетите никъде, ще ходя да подавам жалба.В градината, където сме подали документи са приети 3 деца с 20 т.

# 634
Сега разбрах, че ние сме сред неприетите никъде, ще ходя да подавам жалба.В градината, където сме подали документи са приети 3 деца с 20 т.

Вие колко точки имате?
Ние сме с 15т и не сме приети също както написах Tired

# 635
Ние сме с 16 т по първо желание и по 15.5 по второ, по останалите желание сме между 10-11 точки, защото губим точките по местожителство.

Градината, където кандидатствахме по 1 желание е Мирослава, а по второ "Искра". В Мирослава са приели 3 деца по 20 т.

И ние можехме да бъдем с 20 т., ако работехме в същия район и си бяхме платили данъците за предходната година, но от нова година ми намалиха заплатата на половина, след това пък 4 месеца изобщо не я плащаха.

Мен по-скоро ме е яд, че си загубихме мястото, където ни бяха приели по този глупав начин и определено ще си търся правата.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 10:52 от gitadam

# 636
  • Пловдив
АМи да,ще си ги търсиш разбира се,дано ти осигурят място,все пак ти нямаш вина

# 637
  • Пловдив
Ние сме с 19 на първо желание, но ни приемат по второ където сме с 18,50. Ей хора, веднъж да имам полза, че имам три деца! Mr. Green То големия келепир, ама все пак ако нямахме тия точки сигурно щяхме да увиснем.

Сега разгледах подробно, оказва се, че сме приети по социални критерии, което ще да е това. Многодетни.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 15:30 от Янтра

# 638
Определено работите при нас се нареждат добре, след като казахме, че ще подадем жалба набързо ни осигуриха място.

# 639
  • Пловдив
Oxo,браво...само така..търсете си правата
Там ,където искахте ли намериха местенце?

# 640
Определено работите при нас се нареждат добре, след като казахме, че ще подадем жалба набързо ни осигуриха място.

Браво! Честито Party в същата градина,в която сте били преди приети,нали?

# 641
Не, не сме в същата градина, където ни бяха приели, защото няма места, приеха ни в градината по второ желание.Изобщо не го очаквах, явно бабата ги е насмела и ги е направила на бъз на коприва сутринта и са се действали повече от светкавично, тъй че истината е, че трябва да си търси човек правата.

# 642
Еха,браво на бабата.

п.с. Моля някой да ми каже наистина какво следва за нашия случай щом не сме приети никъде Thinking Ще я разпределят ли?

# 643
Не, не сме в същата градина, където ни бяха приели, защото няма места, приеха ни в градината по второ желание.Изобщо не го очаквах, явно бабата ги е насмела и ги е направила на бъз на коприва сутринта и за действали повече от светкавично, тъй че истината е, че трябва да си търси човек правата.

Това е странно-ако беше във "виновната" градина-ок. Но така какво следва-система, не система, ходиш, вдигаш скандал или каквото там е необходимо и пак влизаш. Де факто аз не виждам причина за жалба в конкретния случай от конкретната градина, в която  е прието детето. Тогава на каква основа да се страхуват и да осигуряват място?!!!

# 644
Честно нямам никаква представа как стоят нещата.Никъде не съм споменала, че е вдиган скандал, просто казахме, че ще подадем жалба и това е, явно има нещо нередно, което не искат да излиза на повърхността.Това за "бъза и коприва го казах просто образно".

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 16:03 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт