Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 302
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, искам да попитам дали има срок бележката от работодателя,понеже искам да ми я извадят по-рано ,т.е. преди класирането.Фирмата ми е със седалище в София и документите понякога ги бавят .Благодаря предварително.
ПП.Ще кандидатстваме за ясла и класирането излиза на 28,08,13г.А за доказване на точките са само 6 работни дни и се притеснявам ,че ще изпусна срока.

# 676
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам дали има срок бележката от работодателя,понеже искам да ми я извадят по-рано ,т.е. преди класирането.Фирмата ми е със седалище в София и документите понякога ги бавят .Благодаря предварително.
ПП.Ще кандидатстваме за ясла и класирането излиза на 28,08,13г.А за доказване на точките са само 6 работни дни и се притеснявам ,че ще изпусна срока.
Щом е същия месец няма да има проблем.

# 677
мами здравейте
току що видях че са обявили свободните места в котарака в чизмии ми се ще да кандидатствам там
обаче има проблем вече сме записани е одз зора мисълта ми е какво мога да направя за да кандидатствам опитах обаче не ми позволява

# 678
  • Пловдив
мами здравейте
току що видях че са обявили свободните места в котарака в чизмии ми се ще да кандидатствам там
обаче има проблем вече сме записани е одз зора мисълта ми е какво мога да направя за да кандидатствам опитах обаче не ми позволява
Как ще ти позволи, като детето е вече записано в друга градина? Трябва да го отпишеш. Не знам сега ще намериш ли някой във въпросната градина обаче. Звъни утре в градината, на сайта - където ти вдигне някой и питай как да процедираш.

# 679
  • Пловдив
Доколкото разбрах от прочетеното за детса ясла се кандидатства месец предварително.Така ли е и ако искам детето да започне от май месец 2014г да кандидатствам април 2014 ли или сега септември 2013г?

# 680
Да, детето трябва да се отпише, за да можеш да кандидатстваш за новото място.
Аз се отказах от Искра, тъй че там има свободно място от нас.Както се очертават нещата май ще започвам работа другаде и просто градината там хич не ми е удобна вече.Ще пробвам в градината до нас, ако не ни приемат, октомври пускам молба за полудневна предучилищна в училището до нас.Писна ми вече от тези градини
Нещо важно и корпирано от сайта за приема, може да сте го чели, но все пак го пускам тук.Това за Котарака в чизми го дискутирахме вчера, но виждам, че има и инфо за Малина.

Скрит текст:
Обявени са свободните места за филиала "КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ" на ЦДГ "МАЛИНА"
    Днес (14.08.2013 г.) бяха обявени свободните места за най-новата детска градина в Община Пловдив - филиала "КОТАРАКЪТ  В  ЧИЗМИ" на ЦДГ "МАЛИНА" в район "Южен".
    Ще функционират 8 групи за около 200 деца от всички възрастови групи.
    Филиалът се помещава в най-новата сграда на територията на община Пловдив и ще отвори врати от новата 2013/2014 учебна година. Разполага с физкултурен салон, плувен басейн и площадки за игри на двора по европейски стандарт. Обзаведен е със съвременно оборудване и обзавеждане.

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 09:47 от gitadam

# 681
Здравейте. Съжалявам, че тук ще попитам, понеже може би не е мястото, но бихте ли ми казали кои са частните ясли в Пловдив, намирам само една единствена в нета - "Вълшебник", някой знае ли дали има други частни ясли  newsm78 Благодаря предварително   bouquet

# 682
Здравейте, имам следното въпросче, относно приема в детските ясли. Аз ще кандидатствам сега за класирането, което ще излезе на 28.08. Това, че работя на 4 часа, а не на пълен работен ден също би трябвало да ми донесе 1 точка, нали? Яслата, за която кандидатствам е в централен и местоработата ми е в район централен , но фирмата е с регистрация в друг район. Това ще ми донесе ли още 1 точка. В смисъл кое се гледа - къде е регистрирана фирмата или къде местоработата? Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 683
  • Пловдив
Мисля, че имаше нещо за работещите, че трябва да са на пълен работен ден, за да имаш точка, но не съм 100% сигурна.

Ако от фирмата ти издадат бележка, че имат офис в района на градината и ти работиш там - трябва да стане - но питай изрично, защото тук имаше момичета, на които фирмите не им издаваха такава бележка

# 684
Здравейте. Съжалявам, че тук ще попитам, понеже може би не е мястото, но бихте ли ми казали кои са частните ясли в Пловдив, намирам само една единствена в нета - "Вълшебник", някой знае ли дали има други частни ясли  newsm78 Благодаря предварително   bouquet

Аз също ги бях проучвала преди време частни ясли и градинии не ми е известно да има друга частна ясла. А от септември май ще работи вече и като градина Вълшебник.

# 685
  • Пловдив
adi86 за да ползваш точката за осигуреност на родителя трябва да имаш платени социални осигуровки. Питай работодателя като си на 4 часов работен ден дали ти ги плащат. За точката за района на месторабота и Змейковица ти е писала- питай първо работодателя дали ще ти даде такава бележка.

# 686
adi86 за да ползваш точката за осигуреност на родителя трябва да имаш платени социални осигуровки. Питай работодателя като си на 4 часов работен ден дали ти ги плащат. За точката за района на месторабота и Змейковица ти е писала- питай първо работодателя дали ще ти даде такава бележка.

Ъъъ, принципно ако е на трудов договор трябва да има соц. осигуровки, ако ще и на 2 часа да е. Гражданския е друга работа.

# 687
  • Пловдив

Ъъъ, принципно ако е на трудов договор трябва да има соц. осигуровки, ако ще и на 2 часа да е. Гражданския е друга работа.
Да, затова трябва да пита, защото може и на граждански договор да е щом е 4 часа.  Peace

# 688
Здравейте!
Имам следното питане,прави ли се проверка дали имаме задължения към общината при кандидатстване?
Данъците ни са платени и съм сигурна,че ще ни издадат бележка от данъчното,че нямаме задължения,но в сайта на общината има една справка за финансови задължения,на която излизат едни 20 лева и не знам какви са?И дали ще са проблемни? newsm78

# 689
  • Пловдив
slan4ize_76 гледат се дали са платени данъците и задълженията за миналата година. Ако тези 20 лв. са нещо от тази няма да е проблем. Като отидеш да си изкараш бележка ще ти кажат какво е, може на място да ги платиш ако се налага.

Общи условия

Активация на акаунт