Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 306
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Някой да има инфо кога новата детска ясла "Приказка" в Тракия ще се въведе в Системата за да може да се кандидатсва за нея?

# 661
  • Пловдив
До колкото си спомням от четенето - октомври ще отваря, но не знам от кога ще е въведат и в ел. системата Peace

# 662
  • Sofia, Bulgaria
Колко точки трябва да имаш за да те приемат.  newsm78

# 663
  • Пловдив
Колко точки трябва да имаш за да те приемат.  newsm78
Индивидуално е. На места има деца приети с по 12-13 точки.

# 664
  • Sofia, Bulgaria
За да видя колко точки имам в заявлението ли трябва да видя или другаде. Thinking

# 665
  • Пловдив
За да видя колко точки имам в заявлението ли трябва да видя или другаде. Thinking
В заявлението, като го попълниш. Да знаеш, че за определения район имаш точки, имаш още точки за първо желание, по-малко за второ и т.н. Мисля, че няма да имаш собственост в Пловдив, съответно си пиши, че не дължиш нищо на обшината - дава още точки. За теб и за бащата, ама трябва да жертвате време да си извадите документ от данъчното.

# 666
  • Пловдив
Попълвайки заявлението и отбелязвайки критериите, на които отговаряш, виждаш колко точки имаш. След като попълниш всичко излиза общия брой точки.

# 667
# 668
Скрит текст:
200 нови места за детска градина обяви вчера общината. 8-те групи са в новоизградената модерна  забавачка “Котаракът в чизми”, в двора на СОУ “К. Величков”. Подаването на документи за 100-те деца в първа група е до 25 август. Забавачката ще разкрие две втори групи и по една за 5- и 6-годишни. Класирането ще бъде обявено на 28 август. “Надявам се, че проблемът с местата в района ще бъде решен и няма да има необхванато дете”, каза шефката на общинския просветен отдел Донка  Щилянова

Нови места в забавачката в двора на у-ще Константин Величков"

Новината я прочетох във в-к Марица, но понеже линка не излиза, копирах само текста.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 13:18 от gitadam

# 669
  • Пловдив
Това е чудесна новина!

# 670
имам  едно питане ?

Ние сме приети в градината  " Еделвайс "  и ще започнем  от  16,09.
 изследванията ми е ясно,че трябва 14 преди да почне да се направят .
Ще събират ли пари от градината за  чаршафи, пижами,тоал.хартия,сапун и т.н.
В тази ясла в която сме сега, като тръгнахме не са ни идсали такива неща като пижами, спални комплекти, нищо не съм носила,всичко си е от яслата ?  затова питам,защото  имам  позната  която детето й ходеше в Слънчев  рай яслата и ги караха редовно всеки мес. да плащат по 50 лв за такива неща .сапуни,салфетки,тоал.хартия  newsm78

# 671
Задайте си въпроса в тема детски градини в П-в или в говорилника за детски градини Пловдив, там има по-голяма вероятност да ви отговорят, особено майки от самата градина, така си мисля.
Тук осъждаме класирането предимно. Wink Hug

Мисля, че ще събират само за помагала и евентуално за хигиени материали-чаши, тоалетна хартия, мокри кърпи, за чаршафи не знам.

50 лева за такива неща ми се виждат страшно много???За помагала учебни се плаща само в началото на годината.

# 672
  • Пловдив
имам  едно питане ?

Ние сме приети в градината  " Еделвайс "  и ще започнем  от  16,09.
 изследванията ми е ясно,че трябва 14 преди да почне да се направят .
Ще събират ли пари от градината за  чаршафи, пижами,тоал.хартия,сапун и т.н.
В тази ясла в която сме сега, като тръгнахме не са ни идсали такива неща като пижами, спални комплекти, нищо не съм носила,всичко си е от яслата ?  затова питам,защото  имам  позната  която детето й ходеше в Слънчев  рай яслата и ги караха редовно всеки мес. да плащат по 50 лв за такива неща .сапуни,салфетки,тоал.хартия  newsm78
не е по темата, но си позволявам да репликирам тук...
Синът ми посещава въпросната ясла от януари 2012  и досега пари, освен за снимки (по желание) и веднъж по левче за термометър-лентичка не са събиране Peace

# 673
Благодаря, ще питам в друга тема . не знам  стана ми интересно за тея пари,пък ние сме от тракия, но ходим на ясла на кичук париж.Там един  лв за нищо не са ми идсали,само два пъти  по 3 лв ,когато идваше един фокусник в яслата.
Благодаря ви за отговорите, и извинявайте,че спамих темата не знаех  ,че въпроса ми не е за тук.

# 674
Винаги си добре дошла и тук Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт