Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥
ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВА ОНОВА, КОЕТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ! СРЕЩАШ ОНЗИ, КОЙТО ЩЕ Е ВИНАГИ ДО ТЕБ КАЗВАШ СИ,ЧЕ НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОТНЕМЕ....НО СЕ СЛУЧВА НЕЩО И СЕ РАЗДЕЛЯТЕ....РАЗДЯЛАТА БОЛИ СЪРЦЕТО ПЛАЧЕ, А ДУШАТА ГОРИ ЛИ ГОРИ И НЯМА КОЙ ДА ТЕ УТЕШИ И НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА ПРЕМАХНЕШ БОЛКАТА. ТАКА СТАНА И С ФЕМИР ТЕ НЕ ЖИВЯХА ОБИЧАЙКИ СЕ,ТЕ НЕ ИЗПОЛЗВАХА ВСЕКИ МИГ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, А ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ БЯХА СКАРАНИ ИЛИ СЪРДИТИ ЕДИН НА ДРУГ......ЗАРАДИ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ИЗГУБИХА 3 ГОДИНИ И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ.....НО ТЕ РАЗБРАХА НАКРАЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО И ОБИЧАЙКИ СЕ НО ИМ БЕШЕ ОТНЕТО ТОВА ПРАВО.....ИЗВОД НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ ПАРИ ИЛИ ЩЕ СИ БЕДЕН ЛЮБОВТА НЕ ПИТА ТЯ ДИРЕКТНО ВЛИЗА!
 За мен нищо не им е отнето,отказвам да гледам ПЕ,и никога няма да го приема,не може да дадеш на хората вяра в такава любов и после да ги полееш със студен душ,финала беше в парка за мен,а и за много други,обичат си се двамата и така.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ Peace

# 391
хелоууууууууууу  Hug нъ съ съ туитърки  Joy
Joy Joy Joy Joy не съм влизала кво ново там

аз се корам и не вдявам много Rolling Eyes
и аз това питам  Mr. Green онези зарибените още пишат по стените на хората  Hug

# 392
Да кажа че това не го пиша за ПЕ тоест за него просто това ми дойде отвътре. Извинявам се ако не сте ме разбра ли.

# 393
ООО Иве, на сух режим ли сме тази вечер, при това е петък. Аз си взех дажбата, ама за вас ми е зор  Mr. Green
Чак сега обърнах внимание, че говориш саммо на чужди езици, сухи тренировки ааа Joy

# 394
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да кажа че това не го пиша за ПЕ тоест за него просто това ми дойде отвътре. Извинявам се ако не сте ме разбра ли.
 Не се извинявай,аз само си казах мнението за ПЕ,просто аз така го приемам това продължение Hug

# 395
  • У Диспансера ...♥♥♥

кои са тез бе нахалници Mr. Green

# 396

и аз писах  Joy

# 397

кои са тез бе нахалници Mr. Green
Whistling а низнамммммммм Mr. Green

# 398

и аз писах  Joy
хаха на кой бе душа  Mr. Green

# 399
Марги много ми харесваш Hug

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥

и аз писах  Joy
хаха на кой бе душа  Mr. Green
хората не ви отразяват ама вие само им се бутате Mr. Green

# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥
ООО Иве, на сух режим ли сме тази вечер, при това е петък. Аз си взех дажбата, ама за вас ми е зор  Mr. Green
Чак сега обърнах внимание, че говориш саммо на чужди езици, сухи тренировки ааа Joy
Цял ден си упражнява турския  Joy Joy

# 402
аз днес бях писала че ще дам на дълго и широко моята теория ....за това че МОЖЕШ да се научиш как да привличаш отсрещния пол....за себе си,съм го овладяла... Peace

# 403
Ирка,
[quote.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ ][/quote]
Така е, аз също не мога да отделя сериала от продуцентите му, историята в ПЕ от алчното чиче Аксой бей. Това прави нетърпимостта ми по-голяма, за мое съжаление. Ех да беше и м живота така просто, като нещо не върви - да го кръцнем - ииии дотам, нейсе. Cry

# 404
Цял ден си упражнява турския  Joy Joy
как сухи беееееее

пийвам си ...да ми мине главоча Mr. Green

винце пак

Общи условия

Активация на акаунт