Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Под Сините камъни
Айде момичета до по късно.Работният ми ден  след малко завършва време е да се прибирам

# 661

...за мен ФЕмирската любов по един или друг начин, бе красивата и невъзможна любов , за да заживеят щастливи обичайки се имаше пречки между тях , които в реала щяха да ги огорчават ден след ден и едва ли биха издържали.(

А може би затова тази любов така ни подлуди, защото в реалният живот дори и да се зароди все нещо ще я погуби. А сега не само станахме свидетели на такава мечтана и жадувана от всеки любов, но тази любов преодоля всички пречки, препядствия, и въпреки тежкия и мъчитеелн край тази любов успя. Тя победи всичко и всички. А в реалният живот дали би станало така? Wink

# 662
tan разбира се че е така, в реала нищо нямаше да е така както във филма затова сме пленени,
но за жалост колкото и да бягам от живота в сериалите , си оставам един пълен реалист  Peace

Има ли нови движения в превеждането , сутринта Ирка спомена , че започва 39еп. , да вписвам ли промяната на 1ва стр. newsm78

# 663
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
tan разбира се че е така, в реала нищо нямаше да е така както във филма затова сме пленени,
но за жалост колкото и да бягам от живота в сериалите , си оставам един пълен реалист  Peace

Има ли нови движения в превеждането , сутринта Ирка спомена , че започва 39еп. , да вписвам ли промяната на 1ва стр. newsm78

Да вписвай,Ренате ще нарежда субовете Peace

# 665
  • Варненска клюкарка
...и в АФК ме плени тази нейна игра....тресеше ме до последно..може би само оощеееее малко ми трябваше за нейната смърт на сватбата....да тъжна беше...но някак не се получи  newsm78....синия лак....камерата се отмести към земята и финито  Whistling  пфуууу

Оставиха финала отворен, защото разчитаха,че ще успеят отново да вкарат Хазал. Няма договор, който да не може да бъде развален. Макар и влязъл в сила с подписа и - изпълнението му(снимането)още не беше започнало.На адвокатите това им е работата, но не се наложи.
Аксой и Селинката сами отрязяха клона на който седят, като заблехосаха Ча с доведената дъщеря на Аксой (Джейда някоя си с която май танцуваха много за малко)Ча изтърва верния път, Хазал се хвана в края на май с някъкъв, но явно за да се откачи- личеше че не е щастлива по килограмите, които взе да трупа...После Ча изтрещя, като не излизаше от кръчмите и скачаше при една, при друга и т.н. а в първи и до около 2 м. преди края на втория беше добро момче....

Та за финала...Както казах това не беше никакъв финал- аз дори не разбрах, че се случва убийство. Гледах им физиономиите- аха да ревнат, аха да се засмеят  Crazy  Разбрах, че има убийство, когато взех да ви чета и съм сигурна, че който го гледа само по БТВ, пък и в този нарязан вид трудно ще види нещо друго...
После онова недоносче ПЕ и бледоликата, дето мозъкът и стигаше колкото да стои права и наркоаферата...нататък знаете.
Дано нашият човек не е провален завинаги. Дори и година след края мисля ,че трудно ще бъде приет в нов сериал с любовна тематика... Би било хубаво, ако го сложат в нещо тип "Двама мъже и половина" ама в омекотен по турски вариант или някъде където да играе лошото ченге.

Много се отплеснах май  Laughing
ПП  anilev ако съдя по имената в имейла ти  сме адашки и по двете имена- на мен са ми собствено и презиме  Grinning

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 15:18 от Беллора

# 666
  • на вълнолома
селям Hug, много тихо е било снощи тук newsm78, от вчера сме на същата тема newsm78, че не е и изписана даже Thinking, учудващо е чак... newsm12

# 667
Скрит текст:
Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes
Ирка съгласна съм и със теб имаха право да са щастливи, яд ме е на финала, можеше и да ги дадат с две дечица или едно или бременна много неща можеше да измислят, но Аксой е знаел че иска още и защото Хазал си тръгва той я убива, нали тя самата го е предложила като вариант, относно Емир като човек приемам това да се влюби в която и да е в трети сезон,
а дали щеше тяхната любов да преодолее пречките не можем да знаем, пред тях пречката беше само Явуз, приемеше ли ги той и всичко щеше да е ок.
Не ме съдете аз съм си такъв човек давам шанс на всеки и не обичам да съдя никой
и малко като Марги , търся у всеки доброто и правото на личен избор и живот, данък обществено мнение не плащам и не искам никой да плаща.
Всеки направил грешка си има своята причина за това и няма безгрешни хора, всеки човек , който срещам днес може да ме научи на нещо независимо кой е и какъв е  Peace

Беллора много ми допадат разсъжденията ти , личи че си прям и открит човек  Hug

# 668
Добър ден и от мен, момичета-кокичета!   food010

Благодаря за кафенцата, закуските! Ще си взема, докато ви чета! Мерси!   bouquet

Привет на всички, появили се преди и след мен!  wavey

latigan, добре дошла сред компанията тук!  Hug

Ето ви няколко цитати:

"Добър или лош, със силните и със слабите си страни, той беше неин завинаги. Тя също беше негова завинаги, колкото и да бе несъвършена. Това е положението - беше си такава, каквато е."
 "Талисманът", Никълъс Спаркс

"Ако знаех, че тези са последните моменти, когaто те виждам, щях да ти казвам "Обичам те!" и нямаше глупаво да мисля, че ти вече го знаеш...

“В живота на всеки се появява такъв човек,
след който се променяш завинаги.
И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него,
е било безгранично щастие или безумна болка.
Ти просто разбираш, че никога повече няма
да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете!”

Тези цитати ме оставиха без думи...
Не ви ли напомнят на някой...на ФЕМИР Two Hearts.
Все едно чета за тяхната история, за тяхната любов, прочитайки всеки ред, в главата ми излизат моменти от филма; моменти, които са ми направили силно впечатление; моменти, които винаги ще помня.
В сърцето ми винаги ще има място за Фемир.  Легендата на Фемир ме грабна и плени с цялата си история - от началото до самия й край. Ще ги запомня с всичко...с обичта си в началото, после с караниците си, и накрая с порасналите деца, които бяха готови на БЪДАТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЗАЕДНО! С това ще ги запомня с борбата си....за вечната и истинската любов!
Толкова екранни двойки съм гледала, но Фемир ме завладяха с историята си, а Чаги и Хазал с играта си. Завладяха ме още от първата секунда и с всяка тяхна реплика и игра все повече исках да го гледам, все повече ме запленяваха, така ме завладяха, че сега си лягам и става с тях.

Не спряха....не спряха за секунда дори да ни вълнуват, да ни държат в трепет, напрежение...от запознанството до края, от първия поглед до последния, от първата целувка до последната, от първото скарване до последното, от първото сдобряване до последното, от първата сватба до последната....Няма и да спрат...оставиха следа в сърцето ни! Неспряха и няма да спрат да бъдат ФЕмир, защото това, което видяхме, преживяхме с тях, дори и финала не успя да ни го отнеме!  Peace

„Всички ние сме малко странни. И животът е малко странен. А когато намерим друг човек, чиято странност е съвместима с нашата, се събираме с този човек и попадаме в една странна реалност, която харесва и на двама ни – това наричаме любов - истинска любов.”

Робърт Фулгъм

А колко истина има в този цитат. Това ми звучи за нас, нашите теми.
Малко или много всяка една от нас си има своите странности, своите разбирания и именно благодарения за тях, ние се срещахме тук; тук в нашата странна реалност; тук, където се събираме да споделяме неща, които с друг не можем; да се разтоварим от ежедневието, което сме имали; събира ни една единствена странност, а именно ФЕМИРСКАТА ЛЕГАНДТА.

За някои мои приятели това наистина е странност, която не могат да разберат. Никой околко мен не гледа сериала и благодаря ви, че ви има!   bouquet

Хубав, слънчев ден и усмихнат ден!  Peace

Здравейте, чета ви от много време, но все не смея на пиша. Това обаче ме докосна...  Heart EyesСтрахотно е, а цитатите...  Hug Толкова много разбрах от вас за сериала, че дори не съм гледала 2ри сезон, а знам в общи линии какво ще се случи.  Grinning Благодаря за сцените, които превеждате тук, страхотни сте.   bouquet

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Хубавото ми то Heart Eyes

# 670
Според мен Хазал в ЗП си изигра ролята както трябва да трябваше да играе разглезено богато мимиченце, което баща е и един вид и дава всичко.Но това беше роля която постави началото така както и в Ангел Пазител така както и в остана ли те и сериали и филми.Но АФК даде едно друго начало един друг старт на кариерата зрителите и всички нейни фенове и показаха че я обичат без значение дали ще играе бедна или богата.Тук е важен таланта а Хазал мога да кажа с ръка на сърцето,че го има дори и да я плюят дори и да казват,че ПЕ се е провалил заради нея.Аз си мисля че не че се провали толкова заради нея тъй като в 1 и 2 сезон общо взето показаха каквото трябваше Фериха и Емир показаха,че любовта им побеждава всички и всичко.Това че са решили след 2 сезон да останат някой от актьорите в 3 сезон никой не може да обвинява Хазал.Тя си изигра 1 и 2 сезон както трябва и както се изискваше от нея.А относно ПЕ възможно е Емир да се е влюбил него отричам но няма да е онази любов която я изпитваше към Фериха.На Емир му беше някак си как да кажа не искаше Енгин да изнудва и да заплашва Гюнеш ако си спомняте и за Едже правеше така но онова беше просто приятелство помежду им така като и при Гюнеш може би има симпатия към нея но той много добре знае,че това е не възможно тъй като брат и се опита да го убие и един вид Явуз дръпна спусака.И дори да се погодят заради Гюнеш той винаги ще си има едно на ум но аз мисля,че по вероятно Енгин и Санем да направят така,че Явуз да умре или щяха да направят друга гадост. Но няма и да разберем можем да предполагаме да Емир в 8 епизод отиде при Явуз да му каже но какво точно и дали някой нямаше да се намеси никой не знае. Това е моето мнение. Hug Hug Hug
А за финала 67 епизод  не знам какво да кажа някак си Аксой разочарова зрителите и някак си се опита да направи нещо което може би се знаеше че нямаше да се получи.Защото сериала трябваше да си остане АФКПЕ трябваше да дадът до каква степен се променя живота как може да те промени  незнам нещо по смислено като да речем полицайката момичето си изигра ролята помагаше му говореше му и така хората който ме помогнаха да се върне към живот бяха полицайката,Корай и Ръза до някъде.Мисля че беше по добре да отиде Емир да живее при Корай да показват онава което се очаква да направи Емир.Видях ме че може да има обичащ,страдащ,отмъстителен,съжалителен,ямбициозен Емир и така нататък лицата който вече видяхме в 1 и 2 сезон да в ПЕ видяхме друг Емир различен но аз лично исках да видя онзи Емир който не познаваме.

# 671
  • Pleven, Bulgaria
Да си продължа с едно много сладко за мен състояние на Фериха-ревнива,то и Емир си го бива като почне да ревнува= Two Hearts
За ревността на Фери –Кали,сигурно и  аз не бих била доволна някоя да дойде и така до говори на момчето ми,но такd да драсне,на доста моменти ми прави впечатление,че Ферия се проявява като  зле възпитана глезла.Тя за най-малкото нещо прави фасони,сигурно и е трудно пре положение,че гаджето и е най-харесвания в университета и не само(дори има и такива луди,дето не са го виждали са влюбени в него  Mr. Green)и всеки един момент може да я зареже заради някоя фльорца,но тръгвайки си винаги,когато Емир говори с момиче ми идва в повече,поне аз съм на мнение,че ревността е просто загуба на време и убиване но истинските чувства.
Тя го заряза без никакво обяснение,той какво ли не направи за нея,дори не поговори нормално с него,като изключим разговора след обяснението му в театъра.
От поведението и идва и безсилието на Емир да покаже чувствата си.Според вас както той трябва да и покаже колко я обича и цени.Защото ние сме свикнали в днешно време това да го свързваме с някакви изненади,подаръци,разходки,обяснения под формата на стихотворения и всякакви такива романтични жестове.

То Емир нямаше тази възможност(например когато и подари балона   loveuuu ),защото те не излизаха никъде заедно,много рядко оставаха сами,а когато станеше Фери винаги намираше за нещо да се намръщи #2gunfire то момчето се шашардиса какво да прави hahaha
Щем,нещем винаги се връщаме на това кога е можела да каже истината Naughty
може би ако му беше казала истината точно в този момент ,може да види колко много в действителност я обича Емир,вярно има я възможността всичко да приключи точно когато  е почнало и този вълшебен момент да бъде провален,но тя не знае как ще реагира Емир,затова сега когато и се предлага нова възможност за една истинска любов,тя трябваше да каже  и да започнат на чисто като поставят една стабилна основа,а не така подплатена с лъжи.,но тя пак предпочете да продължи сама с тежкия товар и да премълчи,предпочиташе да взема с пълни шепи от моментите,когато са заедно,да им се отдаде напълно(макар че с такова непрекъснато опитване и чудене дали е подходящо да каже или не,не знам как се наслаждаваше)но с такова съкровище до нея е обяснимо.
Ние като зрители сме по наблюдателни,но Фери не чувства ли какви чувства бушуват в него-тя се превържа в негов свят,които е неосквернен от всякакви еднодневки и определения за живота му.Той винаги усеща,че има нещо,но тя никога не казва какво е.И защо?!Защо не използва точно тези моменти да каже ?!Но му беше достатъчно само  да я вижда до него,щастлива и да я обича,не му трябваше нищо друго

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 15:54 от ganu6ka

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невраче,аз пък съм такъв човек,който винаги иска да вярва,че след лошото,идва добро,и хора преживели толкова страдание,заслужават да бъдат щастливи Peace

# 673
Скрит текст:
Левент ли имаш предвид  Mr. Green

# 674
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Левент ли имаш предвид  Mr. Green
А кой е Левент Party Party

Общи условия

Активация на акаунт